|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבוא אחר כך לבקש ממני אלבומים של "אליס בשרשראות"....תבוא! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן ההוא שלומד את הסרט במגמת קולנוע,מעניין איזה צד של הסרט מערכת החינוך תציג לו.. בוא נגיד שאני לא אהיה מופתע "מהמסר" שיציגו לו שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני לא הייתי רוצה להיות זה שהוא ידרוך לו על הראש עם מגפיים כבדות. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסרט הזה בא בעיקר להראות שנאה על רקע גזעי מובילה למעגל דמים שלא נגמר ושעדיף לשים את הגזע בצד ולבחון כל אדם כמו שהוא. בלי קשר שאתם חולים אם אתם תראו כושי ברחוב ולפי דעתכם תדעו בדיוק מה המידת מכנסיים שלו, מה הפוטנציאל השכלה שלו והאם הוא בסיסית חכם, מה הגודל זין שלו וכו... מזל שכל הכושים בדיוק אותו דבר.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לא יכול להיות דו קיום לפי הסרט כי הוא מראה מעגל שלא משנה מה תעשה אי אפשר לצאת ממנו כי זה טבע האדם. שאביו של אדוארד(או איך שקוראים לניאו נאצי שם) נהרג על ידי כושי,כאשר הוא חף משפע,זה כבר נותן הצדקה מוסרית לגזענות שלו נגד הכושים. אם היו רוצים להציג אותו כסתם עוד גזען מרושע, לא היו מזכירים את העניין שכאשר הוא היה צעיר אביו נהרג על ידי כושים. דבר שני, אם המסר היה שם דו קיום,הסרט היה ניגמר ברגע שאדוארד יצא ממעגל הגזענות,אבל המסר הוא בעצם שאתה לא יכול לצאת מהמעגל הזה לא משנה כמה תנסה,כי זה טבע האדם. ולכן לא משנה שאדוארד עשה שינוי מטורף בחיים שלו, ונהיה "מלאך" פתאום. כניראה ששום דבר לא מספיק, זה מעגל שלא ניגמר וזה המסר של הסרט. ואפילו ההפך,אם אדוארד היה דרוך הוא אולי היה מצליח להגן על אחיו שנרצח,אולי הוא היה תמים כדי לחשוב שאם הוא יעזוב את הגזענות גם הכושים יתנהגו אותו דבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בסוף הסרט, אתה רואה שדרק (אדוארד נורטון) מנסה לעזור לעצירת המלחמה בין השחורים ללבנים, וכמה דקות לאחר מכן נכנס כושי ויורה בדני אחיו של דרק. הכושי הזה באופן סימלי די מזכיר בפרצופו את הכושי שהיה בכלא עם דרק. צירוף מקרים, או שלא. נימרוד, אם אתה חושב שאני חולה, אתה חי בעולם עם חדי קרן ומלאכים מעופפים בשמיים, אם אתה חושב שהמלחמה הזאת תקשוט אתה טועה, ואני מתכוון למלחמה הקדומה ביותר, מלחמת הגזע. וזה בעיקר בגלל הגזע השחור, אותו גזע אשר מקים יחידות רק על מנת לאנוס את נשות השבט המתנגד לו, אותו גזע אשר לא מתייחס עם מוחקים בית ספר בארצנו, אותו גזע שמהלל פשע בתרבות ההיפ הופ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
|
![]() אדוארד נורטון בכלל שחקן אדיר, המשחק שלו בFight Club גם מטורף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() רצה שמועה שרק על הראיון שלי רוצים להשעות אותי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() בוראט לא עמד בציפיות שלי.. ראיתי עלי ג'י מלפני הרבה זמן וצפיתי ליותר.. סרט נחמד לא לקולנוע אבל..
השתולים סרט מצוין! סוף סוף עלילה מקורית.. בלי חוקים - גרין סטריט חוליגנס.. סרט מצוין נחשים על המטוס סרט מפגר אבל יענו מה מפגר.. ראיתי חצי ומחקתי מגדלי התאומים התחלתי לראות נראה סרט מעניין
![]() |
#133 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אז בגלל שאתה לא מייצג את הדעה שלהם, הם פוגעים לך בחופש היבטוי אתה מבין? הם לא באמת רוצים חופש ביטוי, הם רוצים להיות דיקטטורים, ולהציג את זה כאילו הם נותנים חופש ביטוי. החופש ביטוי בא לשרת רק את האינטרסים שלהם,ברגע שפגעת באינטרס שלהם ובהשקפת עולם שלהם, הם יהפכו פתאום מליברלים לדיקטטורים,כמו בג"ץ למשל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אין דבר כזה דמוקרטיה, יש דיקטטורה שמאלנית או ימינית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מנסה לחפש עליו באיינטרנט איןןןןן מישהו יכול לעזור למצוא? זה זה? http://www.moderntimes.co.il/movie_d...p?movie_id=987 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() [ ![]() |
![]() |
![]() |