ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-12-06, 23:03   #121
Solaar
חבר פעיל

הוא צריך לשבת בכלא ברוסיה אם כבר :p לא יוצא חיי 100%.ידפקו אותו שם בתחת.כלא בישראל לא משהו כל כך כלא ברוסיה זה חיות שם.
Solaar מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 23:04   #122
Danielllo
חבר פעיל

ראיתם ת'פוסטים שפתחו הליצנים האלה?? עומריי מה אם נקיטת פעולות??
ישן 10-12-06, 23:05   #123
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
איתי אחי,שמת לב על ההשפלה?? עזוב עכשיו מה הוא עשה נדון על זה אחר כך אבל מי שראה את התמונות בחדשות אני ושואל: האם יש לשוטרים ולעיתונאים את הזכות להתעלל להשפיל ולעבור על זכויותיו הבסיסיות של אסיר מסוכן ורע ככל שיהיה כמו שלא היו מתנהגים אפילו לחיה הכי פחותה בעולם, מתי איבדנו את האנושיות??? איך השוטרים והצלמים מתיימרים ליהיות יותר טובים מפושעים עם התנהגות מחפירה שכזו והכל בשביל שיפור האגו של המשטרה בישראל אחרי פאדיחה שכל אסיר אחר היה מנצל באותו האופן בדיוק... לא בידי האזרחים והמשטרה הזכות לקבוע את העונש, רק למערכת המשפט!!!
מה שאמרת לי באמת מזעזע ועל זה הוא צריך להיענש לא 30 שנה 50 שנהה!! אבל לפני כל הענישה למה שלא יעבור טיפול נפשי כולל במוסד כמה שנים טובות?? ואז לרצות את העונש שלו כמה שצריך ובכלא המתאים, כי כל המערכת הזאת דאגה רק להעמיק את השריטה העמוקה שיש לו כבר ממילא, יודע מה אני יתן לך יותר מזה:

אתה בן 8 אתה עני אין לך כסף בבית, אתה נאלץ לבקש מהשכנים כל יום סוכר, חלב, לחם, כי אין לך במה לקנות, בגלל המצב הקשה שיש לאבא שלך הוא עולה מול העיניים שלך ומול כל השכונה שלך, על עמוד חשמל ומחליט להרוג ת'עצמו בדרך קשה, אחרי כמה זמן אמא שלך מכניסה אותך לפניימייה, שמה מתעללים בך בלי הפסקה ולא נותנים לך מנוחה נפשית כל הזמן, אמא שלך לא עוזרת לך ואף היא מביאה לך מכות. עכשיו אני רוצה שתעבור ילדות כזאת ותנסה להיות בן אדם נורמלי ככל הבני אדם....
אחי מצטער עד עכשיו לא ראיתי את ההודעה הזאת, תראה, אני לא אומר שהוא לא עבר הרבה בילדות שלו, אבל עדיין הבחור לא רק עשה פשעים חמורים, המשיך להתעלל בכלא, אחרי שהוא ברח ובעצם אתה יודע כמה כסף הוא עלה להורים שלך?? כמה מכספי המיסים שהיו אמורים ללכת למטרות חשובות פחות כמו הומלסים הלכו לחיפוש הבלתי נגמר אחריו?? הבחור הזה צריך לחיות מושפל עד סוף ימיו שיהיו קרובים. הוא מיותר מהעולם, הוא הורס את החברה שלך ושלי בעצם העובדה שהוא חי, חוץ מזה, הוא התנהג כמו חיה, אז יתייחסו אליו כמו חיה
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 23:05   #124
Deja Vu
חבר פעיל

ובקשר לעונש שמגיע לו אני מקווה שיוציאו אותו מבידוד בכלא יודעים לטפל טוב טוב באנסים
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 23:06   #125
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
ובקשר לעונש שמגיע לו אני מקווה שיוציאו אותו מבידוד בכלא יודעים לטפל טוב טוב באנסים
באנסי ילדים, לא באנסים רגילים.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 23:06   #126
ahtung
חבר פעיל

הסמל האישי שלahtung

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
זה גם,אבל למה דווקא השוטרים עושים את העבודה הזו? שישאירו אותו לטורפי הכלא
ahtung מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-06, 00:18   #127
Danielllo
חבר פעיל

חח גלעד אתה תאהב את זה אחי:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3338271,00.html

אני פשוט ישתוק בנושא הזה של ההתעללות, למרות שאני מתעב את האנס האשפה הזה... זה לא מתאים אנחנו נראים כמו מדינת עולם 3 אני אומר לכם!!
ישן 11-12-06, 00:23   #128
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
חח גלעד אתה תאהב את זה אחי:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3338271,00.html

אני פשוט ישתוק בנושא הזה של ההתעללות, למרות שאני מתעב את האנס האשפה הזה... זה לא מתאים אנחנו נראים כמו מדינת עולם 3 אני אומר לכם!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיאו גדוללללללללללל זה אם החולצה הירוקה מזכיר לי קרוב משפחה שלי חבל על הזמן חחחחחחחחחחחחחחחחחח
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-06, 03:11   #129
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

כניראה שבני סלע הטרול החולני, גבר רק על נשים חלשות.
כניראה שהוא לא באמת גבר אה? חכם על נשים.. עשה מה שעשה ועכשיו הוא סובל, איזה מסכן הוא! בואו נרחם עליו! אולי נפצה אותו מסכן, הוא עבר כזאת התעללות..
תשמעו אני בעד שיכניסו לבן אדם 20 אנשים.... בדיוק כמו שהוא הכניס ל-20 נשים.. ניראה אותו גבר שחודרים לגוף שלו.
ניראה שאפילו ברבע מזה הוא לא עומד.
בכל אופן תמונות משעשעות למדי,הייתי משלם בשביל להיות אחד מהשוטרים שם...

ישן 11-12-06, 03:13   #130
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

וואיי הוא כל כך מכוער, אבל זה גם לא תירוץ בשביל לאנוס.
ישן 11-12-06, 08:24   #131
NIRAN
חבר פעיל

הסמל האישי שלNIRAN

שלח הודעה דרך ICQ אל NIRAN

חחחח גדול! איזה תמונות חחחחחחחחחחחח
ישן 11-12-06, 09:44   #132
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
וואיי הוא כל כך מכוער, אבל זה גם לא תירוץ בשביל לאנוס.
כל בנאדם שהיה בבריחה למשך של שבועיים, בקושי אכל וישן ועכשיו נתפס יראה מכוער...
אני זוכר עוד כשהיה לו הרבה שיער, הוא לא היה כזה מכוער.

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-06, 10:33   #133
shahaflol
חבר פעיל

יאללה איזה אנשים יש פה, כל אחד יותר אכזרי מהשני. עם דעות כאלה והתנהגות כזו אל תתפלאו למה שונאים יהודים ולמה עברנו שואה. תראו אתכם, ממש משחזרים את כל האידיאולוגיה הנאצית רק עם שינויים קלים ועם היהודים במרכז. מה אלה התמונות האלה? מה מצחיק בהם כל כך? זה בושה שהם עשו דבר כזה.

בקשר לסרט אמריקה X, מי שרצח את אח שלו הקטן היה אח של אותו שחור שאדוארד נורטון רצח בתחילת הסרט. זה לא שהנער בבית ספר סתם רצח אותו, היתה לו סיבה. אם אח של דני לא היה רוצח את השחור בתחילת הסרט, כנראה שדני לא היה נרצח.

עומרי, מה גרם לך להבין שזה המסר? שהמסר הוא שאי אפשר לחיות בדו קיום?? מכל המסרים שהסרט מעביר עלית על מה שהוא לא.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-06, 10:40   #134
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

שוטרים בני זונות ביחד אם הסלע הזה צריך לרצוח אותם !
אם היתי תופס אותו לשוטרים לא היתי נותן אותו אני לא צריך את ה 100 אלף שקל המסריחים שלהם !
שוטרים בני זונות ! כולם ! סדיסטים וזונות מרוצים שתפסו חנון 1 ! אך הוא מרוצה השוטר הבן זונה הזה ! הוא לא יותר טוב מבני סלע הזה !
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-06, 11:09   #135
Bodybuilder
Banned

הינה קבלו את זה
ישן 11-12-06, 11:36   #136
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
בקשר לסרט אמריקה X, מי שרצח את אח שלו הקטן היה אח של אותו שחור שאדוארד נורטון רצח בתחילת הסרט. זה לא שהנער בבית ספר סתם רצח אותו, היתה לו סיבה. אם אח של דני לא היה רוצח את השחור בתחילת הסרט, כנראה שדני לא היה נרצח.
ומתי בדיוק הבנו את זה בסרט? לא זכור לי כזה דבר.

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-06, 12:21   #137
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
כל בנאדם שהיה בבריחה למשך של שבועיים, בקושי אכל וישן ועכשיו נתפס יראה מכוער...
אני זוכר עוד כשהיה לו הרבה שיער, הוא לא היה כזה מכוער.
הוא סופר מכוער, הוא ממש טרול אתה לא רואה? המבנה של הפנים,האף העקום. מה שחסר לי זה לדמיין אותו עכשיו עם הרבה שיער כמו שאתה אומר ואז בכלל קיבלנו טרול.. טוב שלא אמרת לי לדמיין אותו עם שיער ארוך.
ישן 11-12-06, 12:28   #138
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=shahaflol]יאללה איזה אנשים יש פה, כל אחד יותר אכזרי מהשני. עם דעות כאלה והתנהגות כזו אל תתפלאו למה שונאים יהודים ולמה עברנו שואה. תראו אתכם, ממש משחזרים את כל האידיאולוגיה הנאצית רק עם שינויים קלים ועם היהודים במרכז. מה אלה התמונות האלה? מה מצחיק בהם כל כך? זה בושה שהם עשו דבר כזה.
שוב, בגלל אנשים כמוך, הפשיעה כל כך גדולה היום.
זה בדיוק מה שקורה שמערכת המשפט חושבת כמוך.
אתה מזדהה הרבה יותר עם האנס הסידרתי והזכויות שלו מאשר עם הקורבנות שלו, אולי זה מצביע על משהו באופי שלך.
לא ראיתי כזה רעש בחיים על הפשעים שהוא עשה, יש פה כמה אנשים שיותר מטריד אותם שהטרול בוכה מאשר מה שהטרול עשה.
אני מאמין במידה כן מידה, עשית משהו, תהיה גבר בשביל לשלם על מה שעשית באותה חומרה.

ציטוט:
עומרי, מה גרם לך להבין שזה המסר? שהמסר הוא שאי אפשר לחיות בדו קיום?? מכל המסרים שהסרט מעביר עלית על מה שהוא לא
מה שאומר לך שאין כזה דבר דו קיום,תמיד תהיה שנאה בין הגזעים בארה"ב ואפילו נאצי ששינה את עצמו טוטאלית ונהיה אזרח למופת לא יכל למנוע את הרצח של אחיו. אתה קולט? כל מה שהוא עשה,כל השינוי המטורף שהוא עבר שאגב במציאות זה מאוד נדיר שמישהו מכזאת קיצוניות עובר לצד השני בדיוק, לא מנע את הרצח של אחיו,יש פה נקודה, החיים לא ורודים ולא יכול להיות דו קיום בעולם,זה טבע האדם. הם מראים לך מצב קיצוני שבו הנאצי שינה את החיים שלו ב-100 אחוז, ועם כל זה שזה המקסימום שכל אחד יכול אי פעם לחשוב עליו, זה לא עזר.
ישן 11-12-06, 12:31   #139
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
שוטרים בני זונות ביחד אם הסלע הזה צריך לרצוח אותם !
אם היתי תופס אותו לשוטרים לא היתי נותן אותו אני לא צריך את ה 100 אלף שקל המסריחים שלהם !
שוטרים בני זונות ! כולם ! סדיסטים וזונות מרוצים שתפסו חנון 1 ! אך הוא מרוצה השוטר הבן זונה הזה ! הוא לא יותר טוב מבני סלע הזה !
אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן, אולי תסתכל מה קורה במדינת הבית שלך שראש הממשלה עצמו כבר רצח מספר אזרחים,אחרי זה תדבר עלינו.
אם לא טוב לך אתה לא חייב להישאר, אולי במדינה שלך אתה רוצה אנסים מסתובבים ברחובות ואונסים, כאן אני לא רוצה את זה.
או שאתה בעצמך איזה סוג של עבריין שאוטומטית אתה מזדהה עם העבריין במקום עם המשטרה.
ישן 11-12-06, 13:53   #140
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן, אולי תסתכל מה קורה במדינת הבית שלך שראש הממשלה עצמו כבר רצח מספר אזרחים,אחרי זה תדבר עלינו.
אם לא טוב לך אתה לא חייב להישאר, אולי במדינה שלך אתה רוצה אנסים מסתובבים ברחובות ואונסים, כאן אני לא רוצה את זה.
או שאתה בעצמך איזה סוג של עבריין שאוטומטית אתה מזדהה עם העבריין במקום עם המשטרה.
משטרה לא מסוגלת לשום דבר ! תפסו את הערנב הזה ומתלהבים !
סתכל על הפרצוף של השוטר המניאק הזה יריקה בפרצוף הוא לא שווה !(את בני סלע צריך להאיף לכלא עד סוף חייו !
וזה שאני שונא שוטרים יש לי סיבה,אבל שוטר בעצמו בוחר את המיקצוע הזה אף אחד לא מכריח אותו ! ואני כן מכבד את ה % הקטן שבין השוטרים אולי 5 % מתוך 95
שהם באמת נישארו בני אדם ותמיד היהיו בני אדם . כול השאר כלבים !
תפסו גובה יותר מדי השוטרים האלה ! אפילו ברחוב איאפשר לעבור בלילה בשקט בלי שאיזה שוטר יבוא אליך ויתחיל להיסתלבט ! ואני בן אדם בלי טיקים במישטרה (לא דקרתי אף פעם בחיים שלי,וחז וחלילה גם לא הרגתי או ניסיתי להרוג מישהו) לא גנבתי אבל שוטרים החליטו שיש להם זכות להיסתלבט על אנשים כמוני ותפסו גובה במקום לעשות תעבודה שלהם הם החליתו להיות ליצנים ולקחת על עצמם את העבודה של עבריינים !

והינה הסיבה האמיתית שאני שונא שוטרים : לא רציתי לספר אבל אני יספר בקצרה :
בחור אחד מהמישפחה שלי שמאוד חשוב לי "חולה".... במילים פשוטות הוא נרקומן (והו ואחד הבחורים הטובים שיש עם לב זהב)
בוא נגיד ככה רוב המקומות שבהם הוא מסיג סמים
מוכרי סמים משלמים למשטרה % מסוים של כסף ומקבלים מהם רשוט !

זה כול מה שאני יכול לספר יותר מזה "לא" מספר... אבל יש עוד הרבה דברים שאני לא יכול לספר !
תגובה