|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() הוא צריך לשבת בכלא ברוסיה אם כבר :p לא יוצא חיי 100%.ידפקו אותו שם בתחת.כלא בישראל לא משהו כל כך כלא ברוסיה זה חיות שם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתם ת'פוסטים שפתחו הליצנים האלה?? עומריי מה אם נקיטת פעולות??
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() ובקשר לעונש שמגיע לו אני מקווה שיוציאו אותו מבידוד בכלא יודעים לטפל טוב טוב באנסים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() חח גלעד אתה תאהב את זה אחי:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3338271,00.html אני פשוט ישתוק בנושא הזה של ההתעללות, למרות שאני מתעב את האנס האשפה הזה... זה לא מתאים אנחנו נראים כמו מדינת עולם 3 אני אומר לכם!!
![]() |
#128 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
מנהל ראשי
|
![]() כניראה שבני סלע הטרול החולני, גבר רק על נשים חלשות.
כניראה שהוא לא באמת גבר אה? חכם על נשים.. עשה מה שעשה ועכשיו הוא סובל, איזה מסכן הוא! בואו נרחם עליו! אולי נפצה אותו מסכן, הוא עבר כזאת התעללות.. תשמעו אני בעד שיכניסו לבן אדם 20 אנשים.... בדיוק כמו שהוא הכניס ל-20 נשים.. ניראה אותו גבר שחודרים לגוף שלו. ניראה שאפילו ברבע מזה הוא לא עומד. בכל אופן תמונות משעשעות למדי,הייתי משלם בשביל להיות אחד מהשוטרים שם... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
מנהל ראשי
|
![]() וואיי הוא כל כך מכוער, אבל זה גם לא תירוץ בשביל לאנוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח גדול! איזה תמונות חחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני זוכר עוד כשהיה לו הרבה שיער, הוא לא היה כזה מכוער.
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה איזה אנשים יש פה, כל אחד יותר אכזרי מהשני. עם דעות כאלה והתנהגות כזו אל תתפלאו למה שונאים יהודים ולמה עברנו שואה. תראו אתכם, ממש משחזרים את כל האידיאולוגיה הנאצית רק עם שינויים קלים ועם היהודים במרכז. מה אלה התמונות האלה? מה מצחיק בהם כל כך? זה בושה שהם עשו דבר כזה.
בקשר לסרט אמריקה X, מי שרצח את אח שלו הקטן היה אח של אותו שחור שאדוארד נורטון רצח בתחילת הסרט. זה לא שהנער בבית ספר סתם רצח אותו, היתה לו סיבה. אם אח של דני לא היה רוצח את השחור בתחילת הסרט, כנראה שדני לא היה נרצח. עומרי, מה גרם לך להבין שזה המסר? שהמסר הוא שאי אפשר לחיות בדו קיום?? מכל המסרים שהסרט מעביר עלית על מה שהוא לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
|
![]() שוטרים בני זונות ביחד אם הסלע הזה צריך לרצוח אותם !
אם היתי תופס אותו לשוטרים לא היתי נותן אותו אני לא צריך את ה 100 אלף שקל המסריחים שלהם ! שוטרים בני זונות ! כולם ! סדיסטים וזונות מרוצים שתפסו חנון 1 ! אך הוא מרוצה השוטר הבן זונה הזה ! הוא לא יותר טוב מבני סלע הזה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Banned
|
![]() ![]() הינה קבלו את זה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#137 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | ||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה בדיוק מה שקורה שמערכת המשפט חושבת כמוך. אתה מזדהה הרבה יותר עם האנס הסידרתי והזכויות שלו מאשר עם הקורבנות שלו, אולי זה מצביע על משהו באופי שלך. לא ראיתי כזה רעש בחיים על הפשעים שהוא עשה, יש פה כמה אנשים שיותר מטריד אותם שהטרול בוכה מאשר מה שהטרול עשה. אני מאמין במידה כן מידה, עשית משהו, תהיה גבר בשביל לשלם על מה שעשית באותה חומרה. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם לא טוב לך אתה לא חייב להישאר, אולי במדינה שלך אתה רוצה אנסים מסתובבים ברחובות ואונסים, כאן אני לא רוצה את זה. או שאתה בעצמך איזה סוג של עבריין שאוטומטית אתה מזדהה עם העבריין במקום עם המשטרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() סתכל על הפרצוף של השוטר המניאק הזה יריקה בפרצוף הוא לא שווה !(את בני סלע צריך להאיף לכלא עד סוף חייו ! וזה שאני שונא שוטרים יש לי סיבה,אבל שוטר בעצמו בוחר את המיקצוע הזה אף אחד לא מכריח אותו ! ואני כן מכבד את ה % הקטן שבין השוטרים אולי 5 % מתוך 95 שהם באמת נישארו בני אדם ותמיד היהיו בני אדם . כול השאר כלבים ! תפסו גובה יותר מדי השוטרים האלה ! אפילו ברחוב איאפשר לעבור בלילה בשקט בלי שאיזה שוטר יבוא אליך ויתחיל להיסתלבט ! ואני בן אדם בלי טיקים במישטרה (לא דקרתי אף פעם בחיים שלי,וחז וחלילה גם לא הרגתי או ניסיתי להרוג מישהו) לא גנבתי אבל שוטרים החליטו שיש להם זכות להיסתלבט על אנשים כמוני ותפסו גובה במקום לעשות תעבודה שלהם הם החליתו להיות ליצנים ולקחת על עצמם את העבודה של עבריינים ! ![]() והינה הסיבה האמיתית שאני שונא שוטרים : לא רציתי לספר אבל אני יספר בקצרה : בחור אחד מהמישפחה שלי שמאוד חשוב לי "חולה".... במילים פשוטות הוא נרקומן (והו ואחד הבחורים הטובים שיש עם לב זהב) בוא נגיד ככה רוב המקומות שבהם הוא מסיג סמים מוכרי סמים משלמים למשטרה % מסוים של כסף ומקבלים מהם רשוט ! זה כול מה שאני יכול לספר יותר מזה "לא" מספר... אבל יש עוד הרבה דברים שאני לא יכול לספר ! |
|
![]() |
![]() |