|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אנשים צועקים לי מתחת לחלון כשאני ישן
או כבדיוק הולכים לישון אז חמולה של אנשים באים והרעש מתחיל כשאתה עושה סקוואט ואז אתה חייב לחזור הביתה ברגל וגם אתה גר בסוף הירידה ![]() כשאתה פותח פוסט פה באתר ובינתיים אתה הולך השתין וחוזר ורואה שיש לך כבר 13 דפים כשיהיה לי עוד אני יפרסם |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
|
![]() ציטוט:
בער לי משו בפנים כשקראתי את זה חחח אין לך מושג כמה זה קורה ליי ...אפילו אני כבר לא מתווכח ! תמיד אני שואל כזה מי זה ? ואם ענו בצורה מפגרת כמו מי אתה קודם ? או איך הגעת אלי ..שטויות כאלה ישר מוחק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
|
![]() ציטוט:
"אז ת'שומע? אני צריך טובה..."- אז ת'שומע? תתנדנד לי מהעניים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() כשצריך לקום מוקדם בבוקר
כשערסים מתאספים ליד הבית ומרעישים כשיש לי זמן לישון בבוקר עד מאוחר ופתאום בא איזה מניאק שחייב לשפץ תבית שלו בדיוק בשעות האלה... כשאני רעב(הגיע המצב לזה שאכלתי פיצה משפחתית ועוד משולש לבד ![]() |
![]() |
![]() |