|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#122 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פסיכופת,
אולי עוד לא הגעת בלימודי ההיסטוריה שלך לדרוויניזם חברתי. זה בדיוק מה שאתה אומר. ואני אומר לך שגם להיות נכה, עיוור, חרש, הכל מדבר על פגיעה בעץ גנטי, אי המשך שושלת, גנים שנכנסים למאגר הגנים והם גנים חלשים . פשוט חיים עם זה שיש אנשים שנולדים ככה או אחרת, וכל אחד דואג לשושלת שלו.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#123 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#124 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() :):):):) |
|
![]() |
![]() |
#125 | |||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
עכשיו מה זאת אומרת אלטרנטיבי? זה סטייה!! סטייה של הטבע, הטבע בנוי מזכר ונקבה, זה הבסיס לחיים,כל דבר שנוגד את החוק הזה הוא סטייה, ולא סטייה רק שלנו כחברה אלא גם של חוקי הטבע הכי בסיסיים שיש. בגלל זה טבעי מאוד להזדעזע מיחסים עם בן אותו מין, כי לזה הטבע תיכנן אותנו שזה ידחה אותנו ברמה הכי חזקה שיש. עכשיו שוב, אין לי דרך או רצון כלשהו למנוע מהאנשים האלה מה שהם לא יכולים לשלוט בו נכון? אני רק אומר שיעשו את זה בבית! ובטח שלא בירושליים, בדיוק שבוותיקן אתה לא תראה מצעד גאווה. ציטוט:
וחוץ מזה אני תומך בדתיים במאבק הזה לא במאבקים אחרים, אז במקום שאני ילך וישבור לאנשים ראשיים ויעשה פעולות שהן נגד החוק ונגד האופי שלי, אנשים אחרים עושים את זה בשבילי(הדתיים במקרה הזה), אני לא בן אדם אלים ולכן אני נותן ביטוי לעצמי בדיבור או כתיבה , אבל טוב שיש את הכלי שנותן פיזיות לביטוי שלי אחרת לא היו מעצורים לכל הדברים שאני מתנגד אליהם. |
|||
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() גם אם אני לא אצעק והם יזהו איכשהו שזה לא כשר, אני בטוח בזה שאני אחטוף שם והרבה.
|
![]() |
![]() |
#127 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע, אני יישמע לך נאצי אם אני יגיד שנכים פוגעים בגזע ועייורים וכו'. פה באמת אין מה להגיד.אי אפשר לזרוק אותם לים ואני בטוח שכל אחד שראה איזה ילדה נכה על כיסא גלגלים שמתנהגת מוזר חושבים מה היא תעשה בחיים? כל הזמן יצטרכו לטפל בה, אני לא יודע איך היא תסתדר לבד איך היא תעשה ילדים איך היא תוכל לאכול בעצמה והכול.. מה שכן אני יכול להגיד, שהעיוורים/נכים/חירשים/עקרים הם החלשים, ובמצב טבעי הם לא היו שורדים. ציטוט:
אני חושב שזה יותר עניין של חוקים של הטבע. והמצעד הזה רק ירחיב את התופעה. עריכה: לפי דעתי לרצוח את אח שלך ולאכול אותו שאין לך מה לאכול זה יותר טבעי מהומוסקסואליזם.
![]() |
#128 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל למה לעשות בירושליים מצעד גאבה להומואים ??????????? למה כוס אמק ? אתה לא מבין מה אני מנסה להגיד ? למה לעשות מסיבה להומואים באמצע העיר ירושליים ??????????????????????????? למה ??????????? |
|
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() ![]()
![]() |
#130 |
הושעה
|
![]() נו, אותו דבר - מה כבר הבעיה בבשר חזיר? לא שאני נוהג לאכול אותו בצורה יומיומית, אבל באמת שאני לא רואה פה שום בעיה. אותו הדבר גם עם ההומואים. אנשים סתם ממציאים על סמך דעתם מה טוב ומה לא.
#131 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() בודיבילדר, מה הכוונה לעשות?? זה לא אנחנו עושים! לא אני ולא אתה מארגנים את זה, הם עושים את זה מרצונים החופשי ואנחנו בין אם אנחנו מסכימים איתם ובין אם לא אסור לנו לאיים עליהם כמו שהחרדים עושים ואסור לנו להגביר את השנאה כלפיהם.
|
![]() |
![]() |
#133 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#134 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#135 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות, אבל ארנולד הסתובב בתחרויות רבות עם ביקני וחשף את כל הגוף שלו, וכמו שאמרו פה, אם החרדים היו מתנגדים לזה, מה אז הייתם עושים ( אני אומר הייתם כי אני לא אוהב תחרויות פיתוח גוף)??
|
![]() |
![]() |
#136 |
הושעה
|
![]() פסיכופת, מוות זה טבעי בדיוק כמו החיים. כל מה שקורה באמת זה טבעי. אלהים, דם בנהר, גן עדן, גיהנום וכל זה, זה כבר לא טבעי. אז אני שואל את עצמי - למה כל כך הרבה אנשים מאמינים בזה. הם לא מאמינים במה שקורה לנגד עיניהם, אבל בזה כן. לך תבין...
#137 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#138 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר להשוואה!!! לא אמרתי שבודיבילדרים הם הומואים, אבל אני בטוח בהחלט שגם תחרות מר אולימפיה וגם מיס פיטנס סותרת את ערך הצניעות של החרדים, ואני בטוח שהם מתנגדים לכך.
אנטון הבין |
![]() |
![]() |
#140 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא יתחיל להוכיח כלום ! אבל הומואים באמצע העיר ירושליים ? WTF ? לאן הגנו ? מה הדבר הבא ? מה נעשה עוד 20 שנה ? מה יהיה עוד 100 שנה ? כולנו נזיין חיות ? ומה אחריזה ? כול שנה מתדרדרים יותר ! |
|
![]() |