|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אומנם ציטטתי הודעה אחת,אבל היתכוונתי לשירשור כולו אני מזועזע ,ואפילו נגעל מהדעות הפוליטיות של חלק מהגולשים פה ,ויותר מזה ,אני מזועזע עוד יותר מהעובדה שאין להן ביסוס בשטח ,אני לי בעיה לקבל שלמישהו יש דעה שנוגדת את שלי ,כל עוד היא מנומקת היטב והוא חקר אתה דעה הזאת ומבין למה הוא קיבל אותה על עצמו (ע"ע אני וגבריאל ,לשנינו היסתכלויות שונות מאוד על המון דברים,אבל אנחנו מסוגלים לנהל עליהן דיון מתורבת ולא לגלוש לדמגוגיה זולה כי שנינו מבינים למה אנחנו בעלי אותה דעה) הרבה מאוד מהדעות פה של חבר'ה ,תלויות באויר . אני אומנם ימני מובהק ,ואני ידוע בכך שאני לא חובב גדול של בני דודינו ,אבל מה ? אני מבין למה אני חושב את מה שאני חושב ,ויותר מזה,אני יודע לעשות את ההפרדה של כל מקרה לגופו ,אני עבדתי חלק לא מבוטל מהחיים שלי בעבודות בניין וסבלות ,ויצא לי להכיר את אותם ערבים שלא מגיעים לכותרות כי הם הרימו באויר את ה567 לכיוון מרכזית ,והכרתי אותם לעומק ,ואני יכול לומר בוודאות שאני שונא יהודים יותר ממה שאני לא אוהב ערבים ,אבל זה לא חוכמה ,כי אני שונא אנשים באופן כללי.
![]() |
#123 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#124 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#125 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#126 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גנבו לאח שלי את הטנדר שלו מפעל החיים שלו לא יכל לעבוד בלעדיו... הרגע בנה בית ונולד לו בן ועכשיו גנבו לו טנדר לא היה לו איך לעבוד... ועוד מתקשרים שנבוא לשטחים לקחת את הרכב ונביא איתנו 10 אלף... אמר לנו שהוא קנה מהגנבים... ותבין שהם גנבו משטח ישראלי (הוא שהה בנתניה אצל ההורים של אשתו)... אז מצטער להגיד לך... אני לא שומע על יהודים שגונבים לערבים רכבים או בכלל פוגעים בהם.
![]() |
#128 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#129 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יכול לספר לך על לא מעט יהודים שפוגעים בערבים בגלל שהם ערבים. אני ימני קיצוני, שוב, אבל תהיה מחובר למציאות. יש לי חברים בהתנחלויות שעשו עבודה לילה שלם והורידו מטע עצים שלם. (עזוב שהייתה להם סיבה מוצדקת כי זאת הייתה השתלטות ערבית וכ'ו, אבל זה קורה). וגם אפילו אצלי בשכונה, קורה שיעלו על ערבי ויורידו לו מכות, כי הוא ערבי. זה קורה בשני הצדדים, והמכנה המשותף הוא שזה פשע בשני הצדדים, וקורה ע"י מטומטמים בשני הצדדים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לערבים יצא כבר שם של גנבי מכוניות (בעיקר בשביל פיגועים).
![]() |
#131 |
|
![]() ולגבי גבריאל,פסיכומטרי זה מבחן לא הוגן בכלל לגבי ערבים ולשם כך הם יישמו את ה"ראויים לקידום"באוניברסיטאות הרי רוב הלימודים שלהם הם בשפה העברית (שהיא לא כך בשמיים) וכן בבגרות הם נותנים להם להעתיק ומערכת החינוך מודעת לזה,ערבית הם לומדים בצורה מינורית אז אין להם ת'צד של הערבית ולא ת'עברית הרהוטה שהכרחית בשביל להתמודד עם "פטל"ואנלוגיות..ולשם כך הפסיכו לא הוגן כלפיהם.
|
![]() |
![]() |
#132 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב ראיתם איזו שרת חינוך מטומטמת יש לנו?
הסכימה לערבים ללמד את הגירסה שלהם בנוגע להקמת מדינת ישראל (שזה כמובן בניגוד לעובדות הם יציגו את זה ככיבוש בכח = יותר ילדים ירצו להצטרף לאירגוני טרור). אני לא מבין איך אולמרט לא זורק אותה לכל הרוחות. ולדעתי אין מקום לנשים בממשלה, אין להם שיקול דעת בגרוש.
#134 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל, ביג באג, גבריאל ושאר האנשים שהגיבו בצורה דומה, להגיד "אני מכיר ערבים יותר משכילים/חכמים/טובים/מנומסים/ כל דבר אחר מיהודים" זו לא הוכחה ולא סיבה למה לא להכליל.
יופי, אז 10/100/1000 ערבים שאתם מכירים מצהירים שהם לא שונאים יהודים. איך זה בא לידי ביטוי בפועל? זה לא. ערבים לא מתגייסים לצבא, לא עושים שירות לאומי, אנחנו כבר רואים בכנסת את דעות הנציגים שלהם, ומצד אותם ערבים שמצהירים על עצמם שהם לא שונאים יהודים אין שום מענה. כל דרך שבה רואים נציג ערבי מתבטא בתקשורת היא אנטי יהודית, בלשון המעטה. זו כן סיבה להכליל. אין למיעוט הקטן שבאמת לא שונא יהודים שום משמעות בתוך הרוב המוחלט של אלה שכן רוצים להשמיד אותנו. כמה אתם חושבים מתוך הערבים האלה שמצהירים שאין להם שנאה כלפי היהודים לא היו רוצים לקום מחר בבוקר ולראות שהפלסטינאים שולטים כאן, ואנחנו מושמדים? אם היו 0.1% כאלה, הייתי אומר שבאמת אין סיבה להכליל, ולא כי אתם מכירים כמה ערבים נחמדים. |
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין מה שהם מצהירים בפניך לבין מה שהם חושבים באמת. שים בצד את זה שכשרשמתי 0.1% זו סתם היתה דוגמא, איך הגעת למסקנה שבאמת יש כאלה? |
|
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#138 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל שחףlol, גם החרדים לא עושים שירות לאומי ורובם לא מתגייסים לצבא. חוץ מזה, אתה באמת היית רוצה ערבים בצבא? אני לא.
![]() |
#139 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אפשר לומר זאת גם על הפרדה בין ערבים לערבים שטבחו אחד בשני בשטחים,או בין יהודים ליהודים ששברו אחד לשני את השיניים בהיתנתקות . העובדה שסיכסוכים גולשים לאלימות לא צריכה להפתיע אף אחד ,זה הטבע האנושי.
![]() |
#140 | |
|
![]() ציטוט:
ואז הזעם הוכפל ואז הכל פה התחיל להדרדר ..והטענות ממש השתנו אצל הערבים המטרה שלהם כבר לא להחזיר את ירושלים אלה לרצוח את היהודים ולדעתי אם היום תשאל ערבי צעיר יחסית למה הם שונאים את היהודים הם לא יגידו לך שזה בגלל ירושלים והטענות שהיו על שאמרו בהתחלה ...אלה הרבה יטעו בזה |
|
![]() |