|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ומייקל לואיס בשבילי הוא הכל! הוא החיים! הוא האור! בגלל זה אני פותח כל יומיים נושא בפורום עליו בשביל לקק לו את החור תחת.. הוא שכן שלי מגיל 0, כשהייתי קטן יותר היינו מסתובבים דיי הרבה ביחד , עכשיו מן הסתם פחות כי אנחנו לא חברים או משו, אבל כן אנחנו מדברים כל פעם שאנחנו מתראים והאמאות שלנו חברות ואחיות שלנו גם קיצר אני מכיר אותו אישית מגיל 0 ויודע איזה בן אדם הוא. שתדעו שהוא אחד ה"סלבס" היחידים שזה לא עלה לו לראש, הוא רואה אותי ברחוב ככה כשהוא עם חברים שלו או עם הסוכן או משו ועוצר ואומר לי שלום, למרות שאני "השכן הקטן" שלו והוא יכול להתלהב או משו שהוא איזה סופר דופר סלב (ואין לכם מה להגיד שלא..)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אין מה להגיד לרוסים יש משמעת עצמית נדירה לגבי עבודה (גם לרוסיות) והם חרוצים בטירוף. אצל הניגרים זה לא ככה. אמרתי לו שאם לא תהייה לי ברירה ואני אצטרך לעבוד ככה - אני חוזר לגור אצל אבא. עדיף.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() בחיית דינק תנעלו תזבל שפתחתם פה...