|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
כשאתה הולך בלילה והמנורות ברחוב עושות לך צל ממש ארוך כזה על המדרכה\כביש, ואתה מסתכל על הצל ומתבאס שאתה נראה בו ממש שחיף. קרה לי היום.
![]() חיטוב 2007 ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
כשאתה עובר ברחוב מול שורה של מכוניות ומסתכל על ההשתקפות שלך בחלון שלהן, ואז חושב לעצמך "ואללה, גדלתי בהיקף יד".... ואז אתה נזכר שזאת זכוכית מרחיבה הרבה יותר מבמציאות ומתבאס. :dry: |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
ציטוט:
![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
שאתה יושב על כיסא והוא נישבר
כשכל מקלחת אתה שובר את הברז וקורע את הצינור שאנשים נוגעים בך ובודקים אם זה אמיתי ועכשיו לרציניים: שאתה עולה במדרגות בעזרת התאומים שאם אתה לא אוכל מספיק אתה בוכה שאתה שחיף ופירקת את כל השריר שכל החולצות צמודות באזורים מסויימים |
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
בקשר לבולדוג מהבורר... כל פעם שהוא מביא יציאה כזאת על טונה ואימונים וזה... כל המפחה שלי מסתכלת עליי וישר זורקים הערות כאלה כמו "אמממ מזכיר לי מישהו".... ואני משתין מצחוק... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
כשאתה מעמיס משקל וקורע את עצמך בחתירה במכונה ואז בסוף הסט בא אלייך איזה זקן ואומר: "כל הכבוד בחור!"
קרה לי אתמול P: |
|
|
|
|
#7 |
|
|
חחחחחחחחח אתם לא תאמינו לי איזה קטע היה היום...ישבתי בשיעור הפסיכומטרי..חח התנודדתי קצת על הכיסא...והופה הוא נשבר......המורה אומרת לי פעם ראשונה קורה לי דבר כזה בכיתה...אז אני אומר לה"פעם ראשונה שאת מלמדת בדבווילדר".
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
גם אני לא חחח
אולי זה כי לא רואים? ![]()
|
|
#11 | |
|
|
ציטוט:
אני גם לא מהתיפוסים האלה ש"עושים שריר"... גם זה אני לא יודע למה.. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
#13 |
|
חבר פעיל
|
חחחח איזה מושפע יצאתה:x
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
שברגע שמישו קולט את הבייספס שלך, הוא מתחיל לפוצץ אותך מכות כדי לבדוק כמה אתה "קשה"
|
|
|
|
|
#15 |
|
חבר פעיל
|
שמישהו נותן לך כאפה כזאת על החזה כדי לבדוק אותו בדיוק שאתה בדומז מטורף ובא לך לסרס אותו בעקבות זה
![]()
|
|
#16 | |
|
מנהל מקצועי
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
מנהל מקצועי
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
שתמיד מבקשים ממך להיות ספוטר
|
|
#20 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
חעחע סתאםםםם אבל יש אצלנו במכון איזה אחד שתמיד כשאומרים לו לבוא להיות ספוטר,ולא משנה מה הוא עושה גם אם זה כולל אמצע תרגיל הוא עוזב הכל ובא לעזור..
|