|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() בני אלף חסמו אותי שם..
רצתי להשים תמונה של מאיר ושכולם יראו איזה שחיף הוא לא הלך..
#102 |
Banned
|
![]() דווקא הבנות בתמונה הזאת לא משהו בכל אופן,אם הולכים לשם יש להצטייד ב
א.חטיפי חלבון (שיהיה מה לאכול כל כמה שעות) ב.קונדומים והרבה חחחחחחחחחחחחחח יודעים כבר למה ![]() ג. כפפות איגרוף ומחבט בייסבול ואבן ממש גדולה וכואבת וזה למה כדי להכניס לכל השחיפים שלא אוכלים שם כמה בוקסים מחבט בייסבול בראש ואבן גדולה בבטן לתת להם למה כי תמיד הם באים לאתר שלנו אם יציאות של אישה פשוט גייס, הינה דוגמא לאחת "היוש אני על 20 קילו, גובה 3 מטר אני אוכל ביום פירור וחצי עושה סקוואט אם עפרון כנ"ל דדליפט ולא רוצה להיות גדול ושרירי בעעע זה מגעיל אני לא שותה אבקות של סטרואידים אבל רוצה לפתח קצת תגוף השחיפוני והרזוני והתולעי שלי מה עושים?אתם מדברים אם מפורסם שמקבל בתחת מדודו טופז אז קצת ריספקט":cry_1: |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() [quote=Night_Wolf]דווקא הבנות בתמונה הזאת לא משהו בכל אופן,אם הולכים לשם יש להצטייד ב
א.חטיפי חלבון (שיהיה מה לאכול כל כמה שעות) ב.קונדומים והרבה חחחחחחחחחחחחחח יודעים כבר למה ![]() ג. כפפות איגרוף ומחבט בייסבול ואבן ממש גדולה וכואבת וזה למה כדי להכניס לכל השחיפים שלא אוכלים שם כמה בוקסים מחבט בייסבול בראש ואבן גדולה בבטן לתת להם למה כי תמיד הם באים לאתר שלנו אם יציאות של אישה פשוט גייס, הינה דוגמא לאחת "היוש אני על 20 קילו, גובה 3 מטר אני אוכל ביום פירור וחצי עושה סקוואט אם עפרון כנ"ל דדליפט ולא רוצה להיות גדול ושרירי בעעע זה מגעיל אני לא שותה אבקות של סטרואידים אבל רוצה לפתח קצת תגוף השחיפוני והרזוני והתולעי שלי מה עושים?אתם מדברים אם מפורסם שמקבל בתחת מדודו טופז אז קצת ריספקט" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח יאלללללההההה איזה יציאות |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא רעיון לא רע לארגן מפגש ישראלבודי בתל אביב ביום שיש מפגש שוקס ולבוא אם מקלות בייסבול ואבנים למרות שלא נראה לי שנצטרך להשתמש בזה מספיק שתנסה לנגוע להם בשער או בצפורניים והם ייברחו מהפחד שייהרס להם הפדיקור והפן:laugh:
|
![]() |
![]() |
#105 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחח דמיין לך באמת שכולנו נכנסים לשם !!!! הרוב שם זה הומואים ! ואני רוצה לראות אחד משם נוגע באחד מפה :):):):) ! אני כבר מרחם עליו ומה יהיה עם הבנות חחח עם רמת הטסטוורון שלנו ! יקח לך יומיים כדי לעזוב אותה בשקט |
|
![]() |
![]() |
#106 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#107 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#109 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !! כאילו שיש עוד דרך |
|
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#111 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#112 | |
|
![]() ציטוט:
ואם הרצון שלו להיות אישה ! אז נעשו לו ברית מילה --- יצא לי חרוז חחח הכוונה שנחתוך לו את הזין |
|
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#117 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#118 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() דז'ה וו תבבצפר דתי?
ותיראו הוא גם ממש מכוער בנוסף לזה שהוא שחיף.. http://www.resident.co.il/aspx/galle...page=6&id=2641 וחוץ מזה הגוף שהוא שם זה בדוק בדוק פוטושופ בדוק תיראו http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../4/389/275.jpg אין דברים כאלה איןןן! תיראו תקו בין הריבועים זה לא אנושי.. והוא כזה שחיף חח |
![]() |
![]() |
#120 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח!!!
איזה דיון קרוע!!! Night_Wolf הרגת אותי מצחוק!!! קבל במוניטין!!1
![]() |