|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Lol
![]() שמע, לך תדע אם הוא מכיר את השם באנגלית. גם ככה לוקח לו 2-3 ימים לענות שם, אז ניסיתי לפרט כמה שיותר כדי שלא יהיו אי הבנות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, אתה לא ענית לי על השאלה:
השרירים שפועלים בדדליפט הם בדיוק אותם השרירים שפועלים בסקוואט שגם בו יש הטיית גו ויש דימיון גדול בין התנועות אז לא בדיוק הבנתי למה דדליפט מזיק לחוליות וסקוואט לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם זה אותו דבר תעשה סקוואט. אני לא מנסה לשכנע אותך, אני אומר לך את דעתי ולמה אני לא עושה את זה , תעשה אתה מה בראש שלך ניראה לך באמת שמשנה לי איזה תרגילים אתם עושים במכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל אימון כנגד מישקל מפעיל ופוגע את החוליות בגב (זה נדיר שאחרי 10 שנות אימונים אתה לא תיתלונן על בעיות בכתף/ בברך/ או בגב) לכן בדד ליפט אין יותר מידי נזק שהוא עושה לגב שסקוואט למשל לא עושה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני צריך ללמוד הרבה קינזיולוגיה, לא קצת.
באיזה תרגילים הם מייצבים? חתירה בקבל? לחיצת כתפיים עלובה? סקוואט? זה בכלל לא מספיק עומרי.
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן בכל תרגיל שההתנגדות רוצה לעשות לך כפיפה(אתה עושה פשיטה בשביל להתנגד) זוקפי הגב עובדים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ********הקפצה***********
בשביל הילדים שפוחדים מדדליפט ![]()
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב לציין שפעם ראשונה שקראתי את הפוסט הזה, והתמלאתי חלחלה מחלק מהתגובות פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם מתחשבים קצת בביומכניקה של התרגיל, אז, במשקלים גבוהים , חתירה כנגד פולי מפעילה כוחות גזירה יותר חזקים על החוליות מדדליפט. עומרי מצטער ,אבל קשה לי להבין למה חתירה בפולי מבחינתך בטוחה ודדליפט לא..
בכל אופן, את הלינק הבא מEXRX המדריכים שמנהלים את האתר מעדכנים מידי פעם: http://www.exrx.net/WeightTraining/Safety.html יש כאן תימוכין על כמה הרמת משקולות לא פוצעת. אני רוצה לראות רופא ספורט ממליץ למישהו לא לעסוק בספורט אחר כי זה פוצע. בינתיים, לפי מה שאני ראיתי ,רוב הטענות נגד הדדליפט לא מגובות בכלום, כשיש בעיקר תימוכין מהכיוון השני. אני אשמח לראות מחקרים אם יש לך. ציטוט:
אתה מוזמן לחפש לי מחקרים שמראים שדדליפט כלכך מסוכן בהשוואה לתרגילים אחרים ולשנות את דעתי. אגב, מה הנימוקים של משה שחר? יאיר להב לדוגמא ,לא חושב ככה...
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם מבצעים את התרגיל בטכניקה +- טובה,גב ישר והכל ,ולא קופצים במשקלים כמו מטורפים ועושים הכל לאט לאט התרגיל ישתלם ובגדול .
בתור אחד שעבר פריצת דיסק וזה לא מאימון דד ליפט,אני עובד עם התרגיל בצורה סבבה,עושה לפני זה חימום שני סטים,נותן לגב התחתון קצת הכנה ואז מעמיס משקל בצורה מבוקרת ושם דגש רב לטכניקה. כמובן שאם תהיו מטומטמים ותעמיסו בבום ותעבדו בטכניקה שגויה תקבלו פציעה בדיסקיות,אבל אם תעבדו כמו שצריך זה ימנע מכם אפילו פציעה חוזרת בעתיד או בכלל פציעה באופי הזה בגב תחתון,ודרך אגב זה מה שהכירופרקט שלי אמר(היה גם רופא בארה"ב). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ד"א חתירה בפולי זה לא כנגד כוח הכבידה בגלל זה זה תרגיל בטוח יותר... ![]()
![]() |