|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה כבר מתאים !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() כן שלום ומי אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
מנהל טכני
|
![]() מנהל ראשי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב, פעיל בפורום אני לא הולך להיות בזמן הקרוב... אני מוותר לזמן הקרוב... אני אשלח הודעות רק כשאני צריך עזרה...
הפורום ירד ברמה, אני את שלי אמשיך בקריאה מהצד ואני אגיב רק כשזה לטובתי. לילה טוב, 8 שעות שינה....
![]() |
#105 | |
|
![]() ציטוט:
ייצרת פילוג ענק פה ! כמוש אמרו הינו משפחה עכשיו לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
מושעה
|
![]() אלכס תן פרטים על עצמך גבר מה אתה מתבייש
מי שמתבייש מיתייבש |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תן נתונים..או שאתה שחיף? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
מנהל טכני
|
![]() ציטוט:
מה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]() אתה לא מבין בכלל מה הולך פה אא חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך פתאום כולם נפגעים, מה הסיבה?
אני לא חושב שמשתמש שרק הספים, קילל לפעמים, הגיב בזלזול, ולא ניסה לעזור לאחרים, עכשיו מתפלא שנפתח פורום שכזה, תאכלס המטרה שלכמה שיותר תיהיה גישה לפורום Vip, ככה הוא יגדל, ויותר יוכלו ללמוד ממנו, אבל יש רף שאנחנו מעוניינים לשמור עליו, ואנחנו לא מוכנים שהוא ירד, ולכן לא כולם יקבלו גישה אליו. סוליקו, גם אם מישהו שיש לו רק 30-40 הודעות, אבל רואים בכל אחת מההודעות האלו שהוא מנסה לעזור, לתרום, לתת מהידע שלו, ושבאמת יש לו ידע והוא לא מחפש שטויות, אין שום סיבה שהוא לא יקבל גישה לפורום הנ"ל. לילה טוב לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
|
![]() מה לא מובן, סוליקו ידידי והלבוי אהובי, אין פה שום פילוג..
מה לא מובן, תינתן לכם גישה לפורום Vip ואולי אפילו תוכלו להגיב שם.. זה רק יעזור לכם ויהיה לכם יותר מהנה לקרוא פוסטים משובחים בלי הודעות ילדותיות באמצע.. מה רע, אתם רק תרוויחו מזה, אנשים שלא מכבדים את הפוסט לא יוכלו להגיב ויהיה לכם יותר נעים לקרוא את המאמר, כל עוד יש גישה (אפילו אם זה קריאה בלבד) זה בסדר גמור לדעתי...
![]() |
![]() |
#112 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() *ארבל מנענע את ראשו בתיסכול*
מוניטין הוא אחד הגורמים שממש ,אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ( שחכתי "ממש "אחד , לא ? ) לא קשורים לשיקולים במתן הרשאות לפורום Vip מטרת פורום Vip היא לתרום לכם ...כן כן ,לכם ,אז אומנם תצטרכו להשקיע קצת כדי להיכנס לשם ,אבל נחשו מה ,אם תשבו לתרגם מאמרים ,ותתרמו לפורום ,אולי ,אבל רק אולי ,גם תלמדו משהו על הדרך לא הייתה לנו סיבה לפתוח עוד פורום כדי לנהל דיונים בין עצמנו , בשביל זה יש לנו את פורום מנהלים פתחנו את הפורום כדי לתרום לכם ,אבל אתם צריכים לתת משהו בחזרה אני אתן לכם "הצצה" לגבי מה שיחכה לכם בפנים החזרנו מהגלות בסיביר את Gal.t שתורם מהידע הבלתי נדלה שלו ומכין לכם הפתעות כשתוכלו להיכנס לשם ,אני ושאר צוות המנהלים בשלבים של תרגום מאמרים קצת יותר מתקדמים ממה שתמצאו בפורום בדרך כלל ובנושאים שלרוב אנחנו לא מדברים פה ,אני אישית מנסה להביא לפה מהפורום בתפוז כמה משתמשים שבאמת ,אבל באמת יכולים לתרום פה המון ידע. המשתמשים שהתחילו לעבוד הם לא חנפנים ,ולא שום דבר אחר ,הם פשוט הראשונים שהבינו מה אנחנו רוצים ממכם , הקהילה הזאת תקום ותיפול על איכות המשתמשים שלה ,אם המשתמשים יתרמו ויעבדו קצת ,אבל רק קצת ,תהייה לנו פה את הקהילת פיתוח גוף הכי איכותית בארץ ,אבל אתם ,לא רק אנחנו תצטרכו לעבוד בשביל זה ,אנחנו לא יכולים להאכיל אותכם בכפית בערמות של ידע ,כי זה מתיש . אנחנו רוצים ליצור פורום שאנחנו גם נוכל ללמוד בו , לא רק ללמד ,אנחנו אומנם מנהלים,אבל גם אנחנו משתמשים פה. פורום Vip כרגע בבנייה ,מספר ממש מצומצם של אנשים נכנס לשם ,כי הם מאלו שהיתנדבו לעזור לבנות אותו ,ונותנים מעצמם כדי לעזור לשפר את הפורום ...תיכנסו לתלם ,וגם לכם יהיה מקום שם ,בלי תירוצים ובלי כלום ,מי שיתרום יתנו לו בחזרה.
![]() |
#113 |
מנהל טכני
|
![]() אני כן בגלל זה דיברתי אם גיל ב 24:00 בלילה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
מושעה
|
![]() לילה טוב אור..
שמור על קשר.. אל תשכח.. כל מה שהיה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני ממש לא מבין אותכם.
אתם אשכרה ילדים קטנים. הפורום הזה בשבילנו,אז חבל סתם לריב. המנהלים לא סתם פתחו פורום,הם חשבו על זה והגיעו למסקנה שזה יעלה את הרמה של הפורום אז סמכו על המנהלים ותנו להם לבצע מה שצריך,בגלל זה קוראים להם מנהלים..הם דנו מספיק. במקום לפרגן לחברים,אנשים מתחילים לקנות,ועוד מה,עוד לפני שנתנו גישות(5-7 גישות זה לא נקרא..) חכו,בינתיים חבל על המריבות |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
השתכנעתי.. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתם פשוט פתטיים. אתם יודעים למה?
גם בגלל שאתם חושבים שאם לא מביאים לכם Vip אז זה מוריד מהערך שלכם, אם זה ככה אז כנראה כל מה שאתם שווים זה מה שמנהלים חושבים עליכם. וגם בגלל שאתם כל כך רוצים שיכניסו לכם ידע בכפית כסף. מי שבאמת רוצה ידע, הולך ולומד לבד, בכוחות עצמו. ולא מחכה שאחרים יכניסו לו ידע מעובד, מתורגם, לראש.
![]() |
#118 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תראה לי פוסט אחד מאז שנרשמתי לפה ביולי 2007 פוסט שביקשתי עזרה במשהוא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]() ארבל תגיד למה גיל T בכלל הפסיק להגיב פה !! הוא אשקרה תותח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לגל יש את הסיבות שלו ,והן לא קשורות לפורום. לא ממקומי לחלוק אותן כי זה עניינו הפרטי . *ארבל מכחיש כל קשר לכך שגל נעלם לעשות טירונות בעירק ![]()
![]() |