|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני מסכים גם.
השאיפה שלי זה להיות daspider נראה לי אני יעשה ניתוח קוסמטי ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חברה מה עובר עלייכם..כל אחד והמטרה שלו, יש אנשים שמתעסקים בבאדיבילדינג ויש המתעסקים בפאוורליפטינג.
ברור שכל פאורליפטר יעדיף להיות חטוב( ובעצם כל בן אדם בעולם כמעט) אבל הבעיה שזה בא על חשבון משקלי העבודה וההתקדמות במשקלים. כמו שכל בילדר רוצה משקלים יפים יותר על המוט אבל לא יהיה מוכן לעזוב את הגוף והאחוז שומן בצד על מנת להוסיף פלטות למוט. ברור שמתישהו צריך לעשות חיטוב אבל זה כבר הוא יחליט מתי. Homie אם אתה מתעסק בפאורליפטינג אני לא מבין למה אתה מעלה תמונות של היד שלך... תעלה סרטונים של ההרמות שלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הומי אנחנו מחכים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אוננות וכמה שיותר.
מי שמאונן יותר היידים שלו יותר גדולות וחטובות זה גם מנפח את השריר וגם מחטב אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חיטוב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() מה יש לחכות? אתם טאמבלים?
יש מלא סרטונים של הרמות שלי, תחפשו קצת עצלנים, בנוסף יש אנשים מהפורום שמכירים אותי, יאיר ואני ועוד חבר גם ישבנו לאכול לפני 3 שבועות ככה שהוא יכול להעיד על כמה דברים חדשים ![]() בנוסף חברים אל תתדאגו בעקבות שינוי קט בסצינת הקרוספיט עבדכם הנאמן נאלץ לבצע כמה שינויים בעצמו, צפו להפתעות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
כללי:: מישהו
עוסק ב:: מכירות
חדר כושר: חסוי
|
![]() הומי אתה שוקל רק 75? מה הגובה שלך ? 167 ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני שוקל 102 נכון לאתמול בבוקר על 170+/-
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תכלס כן, זה עושה פאמפ טוב זה איזה 200-300 חזרות הבילדרים מתים על זה
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() 200-300 כל יום,אם מפספסים יום הנפח יורד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: מדריך חדר כושר מוסמך ע"י וינגייט
עוסק ב:: מדריך חדר כושר מוסמך ע"י וינגייט
חדר כושר: פורמה חדרה
|
![]() אני לא מבין מה המטרה שלך פה?!
עם אתה בסך הכל רוצה להיות בריא אז יאללה 8 אחוז שומן ושילוב של אימוני כוח מתפרץ, אימוני סבולת כוח, ואימונים אירוביים למיניהם אני ישמח עם תמצא לי דבר אחד בחיי היום יום של בן אדם רגיל שבגללו הוא צריך להיות מסוגל להרים יותר מ 120 קילו סקוואט ל10 חזרות או 100 קילו בנץ' ל 10 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() נגיד ישך חברה כושית אמריקאית שוקלת 130 קילו אומרת לך רוצה תעשה לי שק קמח, איך תעשה לה אם אין לך סקוואט לפחות 140 אחי?
![]() |
#15 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחח עשית את זה יותר קשוח ממה שאני תיכננתי לכתוב אבל הרעיון הוא אותו רעיון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
מי נתן לו תעודת מדריך לעזאזל
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: מדריך חדר כושר מוסמך ע"י וינגייט
עוסק ב:: מדריך חדר כושר מוסמך ע"י וינגייט
חדר כושר: פורמה חדרה
|
![]() מה לייצני בזה בדיוק? אני בהתחלה רציתי כוח והגעתי למשקלים טיפה יותר מזה בסקוואט וכמעט כאלה בבנץ' לאותם החזרות ואחרי קצת זמן הבנתי ש-
1) בנות לא אוהבות בנים עם שרירים לצערי הרב. 2) זה לא מתקבל בטוב בחברה שלנו. 3) אין לזה שום ערך בריאותי מוסף וזה לא עוזר באמת בחיי היום יום... ועם תרצה מאוד אני מוכן לצלם לך את האימון שלי מחר שאני מנסה ללחוץ 105 קילו ל 6-8 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הוא צודק, מה יש לבן אדם רגיל לעשות עם סקוואט מעל 100 קילו? ובנץ מעל 100 קילו? אם אתה בילדר , ליפטר, קרוספיטר או ספורטאי מכל סוג ברור שיש לזה סיבה אבל אם אתה סתם הולך למכון ורוצה לשמור על גוף דוגמני שכזה כמו שרוב החבר'ה הרגילים במכון רוצים אין להם כל כך מה לעשות עם משקלים גבוהים בתרגילים המורכבים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שספורטאים גדולים ממנו אמרו הספורט צריך לתמוך בחיים ולא לקחת לך אותם
אם משלבים הכל זה בהחלט תומך , |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא יודע מה לעשות !! | ThE HummeR | פיתוח גוף-כללי | 10 | 11-06-09 23:36 |
לא יודע מה לעשות.. | radio111 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 17-05-09 17:17 |
לא יודע מה לעשות יש עומס ולא יודע איך לסדר ת'אימונים | EILAM1993 | אימונים | 11 | 06-09-08 20:40 |
לא יודע מה לעשות | Nick | אימונים | 4 | 11-11-07 11:44 |
לא יודע מה לעשות... | sneori2 | אימונים | 8 | 01-11-07 23:57 |