|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם אין פה קשר לגובה, ברגע ששני אנשים עומדים אחד ליד השני, אחד גבוה והשני נמוך ואתה מסתכל עליהם מרחוק, אז ניתן לומר שהיקף 35 ייראה יותר גדול על 1.50 מאשר על 1.90 בבירור. אבל פה, חתכתי רק את הידיים, ככה שאי אפשר להשוות את גודלן לגודל הגוף או הגובה. ככה שהטיעון שלך מתבטל. שוב, לא באתי להתווכח פה אלא סתם להעלות דיון אז קחו את זה באיזי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() דני הייתי בטוח שאתה באיזור ה170+
אם אתה 186 אתה צריך להיות גדול מאוד עם התמונות שלך, כבוד.
![]() |
#104 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() איגור ניראה כמו אחד שלא הירים משקולות בחיים שלו בלי שום קשר לגובהה הגב זה צריך להיות החלק הכי מפחיד אצל בנאדם ששוקל 106 קילו .. אבל מה לעשות הוא פירסומת למרגרינה האיגור הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
תעלה תמונות פשוש כדי שנראה איך מאסה אמיתית צריכה להראות (: נערך לאחרונה על ידי IGOR, 08-07-11 בשעה 23:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
הקיף זה הקיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() ציטוט:
בכל הכוח חח למה אתה חושב שאתה במצב תקין מבחינת אחוז שומן ..? אתה צריך לצאת למרטונים לפי דעתי יש לך עוד המוןןןןן עבודהה על הגוף שלךךך !! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() עיגור תפסיק לאכול את ההטרלות של שי יטמבל.
קובא עזוב אין לי כח שיזדיינו הם והבייצפס שלהם ![]()
![]() |
#109 |
נפיחון
|
![]() זה לא שיי אם כבר זה או ניב המתוק או יואשי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() שי 100%.
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() עיגוררררר תפרסם לי מרגרינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() דני אין מקום להשוות מכמה סיבות- קודם כול הבייספ של בחור 1.96 ארוך יותר מבחור בגובה שלך,
מה שיוצר אשליה שהשריר גדול יותר נטו בגלל שהוא דחוס יותר,דבר שני הבייספ שלך גנטית קצר אפילו לגובה שלך..זה אומר שהוא בולט יותר גם מבחור בגובה שלך עם אותו היקף יד. ודבר אחרון וחשוב אתה יותר חטוב ממנו,וגם כאן החיתוך והחיטובים משחקים. *מה גם שאי אפשר בדיוק לקבוע על סמך התמונות כי הם לא צולמו באותה רזולוציה אותה זווית ואותו מרחק כדי באמת להשוות.. אתה נמוך ממנו ב10 סנטימטר ועדיין התמונה שלך גדולה יותר וצולמה מקרוב יותר וזה משחק לטובתך בקיצור זה ויכוח מטומטם וחסר טעם ושניכם נראים אחלה כול אחד ברמתו ועם השיפור שהוא הגיע אליו |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() לפי איך שאתה מדבר איגור אתה צריך להראות יותר מרשים, מה שאתה לא..
עזוב גובה לא גובה לפי איך שיצאת עליי באשכול שלי ממש ציפיתי ליותר! לבן אדם בגובה 190+ קשה להגיד שהוא מדבר יותר מהגובה שלו אבל ככה זה נראה. בהצלחה בהמשך! ואל תשתחצן עליי פעם הבאה כי אין לך על מה.
![]() |
#116 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אבל זה בסדר. אני יודע שאתה כועס,תוציא את התסכול שלך בכך שתעשה 80 סטים לכל שריר עד שיכאב ושירוף. אהה ואל תשכח לשרוף שומן ובאותו זמן גם לבנות שריר אל תשכחחחח.. נערך לאחרונה על ידי IGOR, 10-07-11 בשעה 19:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() תנראה סבבה לגמרה ורואים שאתה משקיע אחי באמת תאמת לא מנסה לעליב זה לא נראה יד 43-42..
אבל עם אתה אומר סבבה.. לדעתי חסר לך גב וחזה קצת בפוזה הזאת אמורים לראות גם תגב.. אבל זה רק תמונה אחת תעלה עוד תמונות שנוכל לשקף יותר פרונט וכאלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
נפיחון
|
![]() תאמין לי שאני מקבל את הביקורת שלך בכיף. אני מודע לחיסרונות שלי. אבל אני עובד גם קשה כדי לשפר. אני אומר שוב. אני לא חדש בפורום והאנשים שהחמיאו לי זה אנשים שמכירים אותי וראו איך הייתי פעם ואני מקבל ומכבד כל תגובה שלהם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתכוון להמשיך מאסה ולהמשיך לגדול? או מחטב לקיץ או משו?... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה יודע מה? אני לא אתנשא על אנשים ואסתכל עליהם מלמעלה לא משנה מה הרמה שלהם, במיוחד אם אתה סתם אפס. תאמת שאני לא רואה טעם לענות לבן אדם כמוך שהתגובות שלו נובעות מתסכול. סיימתי פה ![]()
![]() |