|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() איגור. ככל שיש לך יותר משקל על המוט ככה המסת שריר שלך יותר גדולה בזכות התזונה דבר כזה יכול לקרות. כנראה שהתבלבלת
אגב אם ליצן יעשה את התוכנית הכי גרועה בעולם גם אם הוא יאכל כמו שצריך הוא לא ייגדל מצטער להגיד לך. ולא אמרתי שss תוכנית אלוהית , אבל אני עדיין חושב שזה טפשי לפצל שהמשקלים ברצפה זה הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחח נדב אני רואה עונש זיין לך תשכל חזק אה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() מי ייקשיב למגעיל הזה, הכל הוכחות בשטח חוץ מזה חייזר אין לי בעיה עם פיצוליםפשוט שניינו יודעים שרוב (לא כל) המפצלים פה בפורום הם דילייצנים נכון או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני מתאמן 9 חודשים , התחלתי מ67 קילו. godam - איזה ביקורת נתת לי , כשהעלתי תמונה הייתי כפול ממך בגודל ואמרת לי " חסר לך בשר " כשתעקוף אותי בצורה ובגדול אכבד את מה שאתה אומר. ולגבי כל הזינוי מח על SS ועל פיצולים. אני שבוע אחד עושה דדליפט וסקוואט שבוע אחר מעיף את זה. חודש אחרי עושה ABC חודש אחרי זה עושה ABCD תמיד משחק וכל חודש אני גודל עוד ועוד ועוד.. כשאני יעלה תמונות עדכניות בהשוואה להרבה אנשים פה - נדבר. ובשורה תחתונה , לא משנה כמה אתה מרים כמה משקל בבנץ בפרס בדדליפט או בסקוואט \ כמה סטים אתה עושה כמה חזרות אתה עושה מה התזונה שלך - בסופו של דבר משנה איך אתה נראה, מה איכפת לי להיות גדול ולהרים פחות מליפטר שמן ומסריח הרי המטרה של רובינו היא בסופו של דבר להגיע לתוצאה יפה בחיטוב עם קפצונים או בלי אבל נשאיר את זה בצד - וזאת התשובה הסופית לכל הזיוני מח של כוווולללננוווו פה!. נערך לאחרונה על ידי Jack3D, 24-05-11 בשעה 12:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() אחי. מדעית - אתה לא עובד נכון אבל, אם אתה אומר שאתה מרוצה מהתוצאות וההתקדמות אז אני מפרגן לך בשיא הרצינות. כל אחד ומטרותיו שלו , ליכרגע בגלל הפוטבול יש מטרות מסויימות שלא אוכל להשיג בזמן לתחילת העונה בתוכניות פיצול אלא רק בתוכנית כוח אני לעומתך לא מעניין אותי עוד ריבוע פחות ריבוע (למרות שיש לי) , אותי מעניין כרגע לא להפצע שאני נמרח על הרצפה או שנכנס בי בן אדם 130 קילו שוב, כל אחד ומטרותיו שלו אבל המטרות שציינת לא תקפות לכולם פה.
בכל מקרה שוב, שיהיה בהצלחה מקווה שתשיג את המטרות שלך ותתקדם והכי חשוב שלא תפצע |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני למדתי מעצמי שאם אני לא מגוון ומ"בלבל" את השריר - אני לא גודל. תקף לסופרסטים דרופ - פעם מספר חזרות 4 פעם 12 פעם אימון אקצנטרי וכו' וכו' . שיהיה לכולנו בהצלחה וכל אחד עם המטרות שלו. יום טוב גבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() אני לא יודע מה אתה מבסוט על התוכניות כוח שלך, אני עובד בפיצולים שנים ואני יותר גדול מכל החברים ה"ליפטרים" שלך ואני גדול בטעם ושרירי לא גדול בלי פרופרציה עם שכבת שומן שלא מראה כלום.מה שבכלל מצחיק זה שלא ראיתי אחד פה שהוא מפלצת במסה והוא עובד על כוח, לא אחד אפילו,שים לי קצת תמונות שאני יראה על מה אתה מדבר.ואל תסטור את עצמך ותגיד שהם עובדים על כוח ולא מעניין אותם מסה כי הודעה קודמת שלך "יותר משקל על המוט ככה המסת שריר שלך יותר גדולה".לא בא להתנגח גבר, פשוט תראה לי פה מפלצות עם מסת שריר גדולה שעובדים כוח, לא ראיתי אחד כזה בנתיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר 2 אנשים שמתאמנים כוח ויותרגדולים ממך ב100 אחוז אחד מהם נקרא טל ואחד מהם אופק (איש הלילה) הם לא ישימו תמונות בחיים ואין לי איך להשיג לך תמונות שלהם אבל שניהם מעל 100 קילו עם אחוז שומן סביר מאד. וחוץ מזה שהם יותר גדולים הם גם יותר חזקים ממך
גם אני לא בא להתנגח ראיתי תמונות שלך ואתה נראה מצויין וגדול והכל טוב ויפה , שוב -אני אומר שלי זה לא מדד לכלום אולי לכם המפצלים כן... ואגב אני לא קורא ולא מחשיב את עצמי לליפטר ולא למפצל , כי המטרה שלי כרגע היא מסויימת לספורט מסויים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=60109 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=71221 וזה על רגל אחת, חבל שאיש הלילה לא מעלה תמונות (סקוואט 250, בנץ' 155, דדליפט 250) למרות שלפי איגור משקל על המוט לא משפיע על מסת גוף רזה. |
|
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() לא רציתי להעלות תמונה של רן בניגוד לרצונו שלא ייתנקם בי באימון .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() ד"א, ליידיבאג, אתה מתאמן משהו כמו 10 שנים לא?
מצחיק שמישהו שמתאמן שנה עושה מה שאתה עושה בעשור, איקסדי. |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סיפור ותמונות, חדש פה | crowned | גלריות הגולשים | 29 | 19-02-11 01:47 |
כמה שאלות ...ותמונות | dspdsp | פיתוח גוף-כללי | 2 | 01-02-10 19:30 |
סיכום ותמונות מהיורופה! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 17-08-08 03:24 |
מקבץ סרטונים ותמונות של פאוורליפטינג | - Idan - | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 03-05-07 23:06 |