|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בואנה אנשים פה החליקו לגמריי על המוח והם באמת תומכים בבנאדם הזה!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#102 |
מנהל ראשי
|
![]() אני סיימתי להגיב לטיפשים.
בן אדם שהקריב את החיים שלו ליהודי ברית המועצות ובשביל זה הלך לכלא, הוא שונא אשכנזים. כן ממש. |
![]() |
![]() |
#103 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#105 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בזמן שלטון הברזל של הקומוניזם חיים בן פסח פוצץ ועשה פעולות חבלה למטרות של הממשלה הסובייטית ונלחם בשביל להציל ולהוציא את יהודי ברית המועצות החוצה. |
|
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#107 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תראה את הוידיאו הזה במקום להיות אנטי כל הזמן.. http://www.youtube.com/watch?v=YJYnV...watch_response |
|
![]() |
![]() |
#108 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=YJYnV...watch_response |
|
![]() |
![]() |
#109 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כולם רואים אותו בתור בנאדם משוגע, וזה באמת מה שהוא. |
|
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#111 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה חכם... מאיפה כל החוכמה שלך באה? תאר לך מה היה קורה אם כל היהודים במלחמת העולם השניה היו פרטיזנים? או אם בכל הגטאות היה מרד של גיבורים כמו מרד ורשה? התוצאה היה שונה לגמרי. לכן אתה צריך לצאת מהמסגרת לפעמים ולהבין שאתה במלחמת קיום. אגב, המחסום של גיימר זה הדת, הוא לא באמת חושב שמה שאני אומר לא נכון, הוא בעד לטפל באיסלם בדיוק כמו שחיים בן פסח רוצה וכמוני. יש רק דרך אחת. |
|
![]() |
![]() |
#112 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף להיסתכל על כול זה מהצד (אבל הבן אדם קצת דפוק,יש עוד אנשים באולם הזה חוץ מיהודים) חלאס להילחם במשהו דמיוני ולנסות להוכיח לכולם כול מני שטויות) כבר נימאס" זה מה שאני רוצה להגיד לבן אדם הזה ! שישב בשקט ויחיה את החיים שלו בכבוד,מה הוא קופץ ? קורא לאשכנזים בוגדים וכ'ו בפנים הוא לא היה אומר את זה לאף אשכנזי ! סתם פלוץ שמדבר הרבה וקורא לכולם חזירים ! |
|
![]() |
![]() |
#113 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#115 |
הושעה
|
![]() אם הוא חצי אשכנזי שפעל להצלת היהודים בבריה"מ אבל מנגד מזבל ת'שכל שחבל שהיטלר לא השמיד את השאכנזים וכמה שהם רעים - אז מה הנקודה שלו בעצם?!
#116 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#118 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
צריך לשים הכול על הז** ולא לזיין יותר מדי בשכל ! אני מהיום רגוע ולא מגיב יותר באגרסיביות לאף אחד,לא בפורום ולא במציאות ! יאללה אולכים לעשות סיקל ולשים הכווול על ה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#119 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() אני קורא את הפוסט הזה ונקרע מצחוק.
מי שמאמין לאדיוט הזה, שיהיה בריא
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |