|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני מסכים איתך שהנפח פוגע בעצימות, למרות שעבדתי ab ועשיתי 3 תרגילי חזה היא כמעט ולא נפגעה (הכל יחסי), בכל אופן אם הייתי ab ושיניתי תרגילים , העצימות נשארה בינונית, הנפח נשאר גבוה יחסית, רק התרגילים השתנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז תקיא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב, אתה סוס. אם אני, שחיף צנום וחסר תזונה, יכול לעשות סקוואט ודדליפט באותו אימון, אז מה זה בשבילך בחיית?
שאתה עושה סקוואט\תרגיל x\דדליפט, אין בעיה לעשות את זה. בגלל זה ss זאת תוכנית טובה אגב, בגלל שהיא בנויה מאוד מאוזן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() התכוונתי שיש אימון שעושים את הדדליפט ישר אחרי סקוואט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() באיזה אופן זה מועיל?
הרי בסופו של דבר הגירוי עצבי שרירי לא כזה שונה. או שיש לך משהו לחדש לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שחקני פוטבול למשל יכולים להפיק מהתנועה הזו. בws יש תקופות שאפשר להחליף בזה בהתאם לתכנון של האימונים
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה אימון שבנוי לא טוב לדעתי. גם אם עושים דבר כזה, אז העצימות של אחד מהתרגילים צריכה להשתנות, או שמדובר בסטיף דדליפט\פרונט סקוואט (נגיד פרונט סקוואט ואז דדליפט קלאסי), רק אז זה יהיה אימון סביר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז מישהו יכל להסביר לי אם אני מתאמן ab 4 פעמים בשבוע
ועושה לשריר גדול 8 סטים שמתוכם 6 סטים הם כולם חזרה אחת לפני כשל וה2 סטים אחרים באים בחזרות שוות משהו כמו 2-3 חזרות לפני כשל ושריר קטן זה בערך 3-4 סטים 2 חזרות לפני כשל זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם מזה מועיל לך ? עדיף לעבוד בעצימות גבוהה, מספר נמוך של חזרות וכל אימון להוסיף משקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עובד לכשל!
רשמתי חזרה עד לפני כשל האם זה טוב במיספרי סטים שכתבתי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד על תנועות לא שרירים
ככה שאני לא יכול להגיד שזה טוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תמשיך לענות ככה לגולשים ואני יטיס אותך מהפורום הזה.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() טוב ארבל מאיים עליי אז אני אענה ברצינות
אני לא רקדן בלט ההרמות הבסיסיות כמו שמרימי משקולות וpl היו עושים בעבר הם סקווט/בנצ'/דדליפט/קלין/פרס - ויש קלין & ג'רק וסנאצ' אלו היו התרגילים שפיתחו כוח ומאסה בעבר, מוט ופלטות של משקולות העבודה היתה על תנועות שכל תנועה גייסה הרבה שרירים ויח' מוטוריות לשם ביצועה ככל שהמתאמן התחזק הוא הוסיף משקל למוט האימונים האלו מסובכים, ודורשים שטח גדול, מאמנים מנוסים ומאומנים ולא ניתן להנחיל אותם לכלל האוכלוסיה בקלות (בעיברית פשוטה כדי שחדר הכושר ירוויח כסף בעבר הוא היה צריך לתת שירות אמיתי ללקוח - לימוד ואימון של ההרמות הבסיסיות שעובדות לייצור כוח/מאס) יום אחד קם לו אדם שהמציא מכונות שמחלקות את הגוף לשרירים, היתרון שהאימון בהם הוא מהיר ולא צריך לדעת להפעיל אותם יותר מדי, והטכניקה מאוד פשוטה חדרי הכושר התלהבו ורכשו אותם, מאמן לא צריך ללמד מתאמן יותר מפעם אחת את המכשיר, המתאמן מתאמן מהר הבעיה היחידה שמתאמנים לא התחזקו כמו שאימוני "תנועות" (ההרמות הבסיסיות עם מוט) לכן אני עובד על תנועות, ולא על שרירים ארבל אוהבים אותך, אל תפגע כל פעם שאני זורק בדיחות ציניות |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שאלתי שאלה
אם אתה כותב בגישה כזאת אז עדיף שלא תכתוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |