|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אחי תשים לב שאתה הולך על קטנות כאלה
שאני פה רשמתי לך הודעה בגודל פתח תקווה חחח עם דברים שהדבר היחיד שאפשר לעשות איתם זה ללכת עם הראש בקיר [ אני מדבר על ההוכחות המדעיות ] זה דברים שבנאדם לא יכול לסתור ולא שום דבר אבל בכל זאת בקשר למה שאמרת כי אלוקים הוא בעצם בורא ובורא לא יכול להיות נברא חייב שיהיה משו שאינו מוגבל לא בזמן ולא בשום דבר אחר אלוקים היה תמיד שהרי אם הוא לא היה תמיד מישו ברא אותו ולא יכולים להיות 2 אלים לא מוגבלים כי אחרת האחד מגביל את השני והשני מגביל את האחד מה שיוצר את המצב ששניהם לא מגבילים וכל יכולים חחח העולם לא ראשון כי העולם הזה מוגבל מה שאומר שמישהו הגביל אותו כדור הארץ זה דבר מוגבל אחי במקום ללכת על קטנות כאלה תתווכח על דברים אחרים כמו ההוכחות שהבאתי לך בהודעה ההיא |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא יכול להתיחס להוכחות ההן, כי אני לא מכיר את זה, אין לי פשוט דעה על זה.
אבל העניין הזה, זה ממש לא קטנות. זה כל המהות של העניין. מי החליט שיש מגביל ומוגבל? מאיפה זה צץ? אתם אומרים שאלוהים פועל הרבה מעבר לתובנה שלנו. אז על אותו משקל אני יכול להגיד לך שאלוהים כן מוגבל לכח אחר שקדם לו והוא הראשון, אבל זה מעבר לתובנה שלך ומבחינתך כזה דבר לא יכול להתקיים. עכשיו אתה מבין למה אלוהים חייב להיות כפוף לחוקי הלוגיקה? כי אחרת כל תאוריה בעולם יכולה להיות ממשית. אני יכול לטעון שיש לי בבית פינגווינים שקופים מתחת לבלטות שלי ואתה לא יכול להפריך את זה, אבל אתה כמובן תגיד שזה מגוחך כי דבר כזה לא הגיוני.
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה אחי שאנחנו חוזרים על אותה נקודה
אני לא מבין את הנקודה שבה אתה מתקשה בה אבל עזוב לוגי מה לוגי יש מספיק הוכחות אחרות והנה אמרת שאתה לא יודע ! אל תתעצל אל תיהיה כמו האנשים האלה שלא מנסים לגלות דברים מהפחד למצוא אותם ולגלות שהם צריכים לעשות משו בעולם הזה אני חקרתי את שתי העולמות ותאמין לי שכל המדענים זה חארטה אחת גדולה אין להם שום בסיס אמיתי ושום כלול [ אגב גם הם אומרים שהעולם לא ראשון אבל מי שם על מה שהם אומרים חחחחחחחחחח ] הכל אצלהם זה השערות תתעניין בגמא תחשוב קצת על דברים כמו יציאת מצריים שאנחנו מזכירים אותו בכל פסח ופסח כל יהודי ויהודי מכל פינה אפשרית בעולם מאז יציאת מצריים ועד היום זה עובר מאבא לבן תאמין לי שאם לא הייתה יציאת מצריים וזה הייתה המצאה של בן אדם תאמין לי ש0 אחוז סיכוי שכל היהודים מכל העולם היו חוגגים באותו זמן באותה צורה את ליל הסדר זה בדיוק כמו יום השואה בעוד 30 דורות מורה יגיד לתלמיד : " לא הייתה שואה ! " התלמיד יגיד לו : " בטח שהייתה ! יש תמונות יש סרטים יש ספרים יש עדויות " המורה יגיד : " היום מתוקיל'ה אפשר לעשות סרטים בהוליווד ודרכם להוכיח דברים שלא נבראו מעולם, ספרים גם אני יכול לכתוב ועדויות גם אני יכול לכתוב " אתה יודע מה הדבר היחיד שבאמת יחזיק את יום השואה ? זה העובדה שמציינים את השואה מאז סיומה ועד היום ביום אחד שהוא זכרון שעובר מאבא לבן ואתה גם תעביר [ בעזרת השם ] את המסר לילדים שלך וזה דבר שלעולם לא יוכחש ! [ למרות שיש מוטמטמים שגם היום מכחישים את זה ! ] ואין הוכחה יותר גדולה לקיום האל - מיציאת מצריים אחי אני זז לישון באמת תחשוב על מה שכתבתי פה וכל מי שרואה את זה יש אמת אל תשללו כלום לפני שאתם חוקרים הכל ! לילה טוב אחי לך וכולם נמשיך ת'דיון מחר חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() מאמין מאוד,ללא ספק.
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעניין השאלה השנייה שלך, דבר אינו יכול להיווצר מעצמו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה לראות את ההרצאה שפרסמתי, הוא מדבר שם על זה ומוסיף עוד דברים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() העובדה שאפשר לתאר משהו שלא יכול להתקיים היא ההוחכה האולטימיטיבית לכך , עידן.
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו ממינים בני מאמינים ואין לנו על מי להשען אלא אלא על אבינו אבינו שבשמיים!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() שמע בקשר לסלע אתה לא יכול לדבר על אלוהים כמו שאתה מדבר על בנאדם בנאדם מרים דברים אלוהים לא מרים דברים אלוהים הוא משהו אחר בכלל אתה לא קולט את זה אבל אתה לא יכול לדבר אליו במושגים שבני אדם נגיד בנאדם נושם אלוהים לא נושם בנאדם אוכל אלוהים לא אוכל לכן השאלה של אם הוא יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להרים היא לא רלוונטית לגביו כי הוא לא גשמי קשה להבין את זהה אחי גם אני לא הבנתי בהתחלה זה דברים שמעל כושר ההבנה של בני אדם...
עוד שאלה: מה תגידו על אנשים שהיו חילונים לגמרי ועברו מוות קליני פתאום הם מתחילים לספר מה הם ראו למעלה מלאכים והכל ואיך שהם קמים מהמוות קליני כל הבנאדם מפוחד וישר חוזר בתשובה... מה תגידו על זה שגם זה המצאות של אנשים? למה אני שמעתי הרבה סיפורים כאלו מאנשים שקרה להם את זה ואף אחד פה לא יכול להגיד שזה לא נכון!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אולי זה ייתכן התפעה היותר מעניינת היא שלא נראה לי שהרבה מכם זוכרים מה קרה לכם לפני גיל 3 והתופעה לא מובנת בכלל כה"ל לגבי הזכרון הראשון שלי שאני כבר בן 3 ופתאום אני בסלון בדירה לשנו ברוסיה ומחפש דברים כאילו אף פעם לא הייתי שמה ומי זכרון כאילו רק אז פעם ראשונה פגשתי את ההורים שלי , וזה מוזר וחשבתי זה רק אני אבל בויקיפדיה תיארו את התופעה באיזה מאמר שלהם ונתנו מספר השערות
![]() |
![]() |
#112 | ||
|
![]() ציטוט:
הנקודה שאני מנסה לגעת בה, היא שאתה לא יכול להגיד שמשהו לא יכול להיווצר מעצמו ובאותה נשימה להגיד שישנה ישות שהיתה קיימת לפני הזמן ובראה אותו. אף אחד לא יכול לדמיין כזה דבר, זה לא בתחום המציאות שלנו. ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#114 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני מאמין גדול! באלוהי ה660 גרם גרם בשר בקר מעורבב עם כבש
ועליו 3 פרוסות בייקון ומוצלה מותחת! ונאמר אמן ! חמסה חסה קצת מלח ושום לא יזיקו! לכל המאמינים באלוהים, או בתנך, התנך היה פעם עץ, אז מעכשיו כל פעם שכורתים עץ והוא נופל על הרצפה צריך לנשק אותו? אלוהים טוב או רע? אם הוא רע, אז למה אתם מתפללים אליו? שילך לחפש מי ינענע אותו עובדה, מי חי ברמת חיים ואיכות חיים יותר טובה, החרדים הפנתיים או החילונים? ואם הוא טוב, אז איפה הוא היה בשואה? 6 מיליון יהודים שרובם אם לא כולם היו דתיים חרדים שהתפללו ושמרו מצוות, ומה הם קיבלו בתמורה? איבר מין זכרי בגודל 4 בחזקת 10 ס"מ ! לכל חור היציאה של הצואה! ועידאן בקשר למתמטיקה, לפי הבגרות שהייתה ביום שני, לפחות לפי משרד החינוך אם a1 = 1 ו q=5 ומבקשים ממך להוסיף לשניים הראשונים 1 ולשלישי להוריד 7, איכשהו, יוצא לך ש a1 =1+1 = -25/7 !! זה מה שיצא, אחד ועוד אחד יצא מינוס עשרים וחמש חלקי שבע, מה לעזאזל!? בטח איזה דתי רשם את המבחן.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
חבר ותיק
|
![]() ואללה כשראיתי שרשמת תגובה הומי ידעתי שהיא תהיה כזאת , מתאים לך
![]() |
#117 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בסופו של דבר חקרו את אותם בתים וגילו שכולם נמצאים בסמוך למוקדי אנרגיה כמו עמודי חשמל גדולים שיוצרים סביבה אלקטומגנטית גבוהה ואותם אנשים שגרו בסביבה הזו ראו חיזיונות שהם בעצם השפעות האלקטרומגנטיות על המוח. ברגע שהפסיקו את הזרמת החשמל לבית אותן תופעות בלתי מוסברות נעלמו. אז סביר מאוד להניח שאנשים שהיו במצב מוות קליני שבו גם המוח ייתכן וקצת ניזוק ראו חזיונות או חוו תופעות שהם אינם יכולים להסביר. בדיוק כמו שאתה חולם בלילה והמוח יכול לתעתע בך ולגרום לך לחוות דברים שהם לא הגיוניים ומוזרים להפליא... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
|
![]() ציטוט:
![]() מה שאני טוען זה שאם אלוהים היה קיים, אז כל דבר לא הגיוני היה יכול להיות קיים. הדתיים חושבים שזה לא הגיוני שמליארדי חלקיקים הרכיבו בעצמם עולם. אבל האם זה הגיוני שקיימת ישות שיכולה לצפות בו זמנית בכל רגע נתון בכל אחד ממליראדי החלקיקים שמרכיבים את העולם? ולא רק זה, היא גם בלתי נראית, ולא רק זה היא גם יכולה לעשות חשבון נפש לכל יצור חי על כדור הארץ? בקשר לעניין השני, אני אסביר לך בדיוק למה כל כך הרבה אנשים עוברים את החוויה הזאת, וזאת לא תיאוריה שלי, זה כמובן פתרון של המדע לבעיה. אתה יודע מה זה מוות קליני? כאשר פעולת הלב נפסקת אבל המח ממשיך לחיות. מצב כזה לא יכול להיות קיים יותר ממס' דקות שכן המח לא מקבל חמצן, ומרגע הפסקת זרימת החמצן למח תאי המוח מתחילים למות וזהו תהליך בלתי הפיך. מצב כזה של מוח עובד כשהוא לא מקבל חמצן, מכניס את המוח למצב סטרס קיצוני ובמצב כזה המוח יעשה הכל כדי "לברוח". עד כדי כך שהוא יכנס להזיות ואשליות. עכשיו אתה בטח שואל את עצמך, אבל איך זה שכולם חווים כמעט את אותה חוויה של כניסה למנהרת אור וכו'? אז העניין הוא שלמוח שלנו יש רמת מודעות מסוימת, ורמה מסוימת שנקראת "הלא מודע", מה שאנשים קוראים לזה תמיד "תת מודע" (יש עוד אזור שנקרא "סמוך למודע" אבל זה לא קשור). בזמנים ספציפיים, חלקים מהאזור הלא מודע עולים למודע והמוח מתרגם אותם. בחלק הלא מודע שלנו, סביר להניח שיש לכל אחד מאיתנו גם לאתאיסטים שביננו, מחשבות על כל מה שקשור לדת. מילדות משרישים לנו בדרך כזאת או אחרת את המעבר לעולם הבא, סיפורים על גן עדן, אפילו סיפורי ילדים, ציורים וכו'. במצב של מוות קליני, המוח מעלה את הדברים האלה מהלא-מודע למודע ולכן אותן חוויות פחות או יותר מתועדות בפי אנשים שונים. אגב, הרבה אנשים שחוו מוות קליני, סיפרו שהנשמה שלהם יצאה מהגוף והצליחה לראות את מה שמתרחש בחדר הניתוח. עשו ניסוי לתקופה של שנה באיזה בית חולים בארה"ב, שמו איזה שהוא צג עם מס' כלשהוא על ארון בחדר ניתוח בו ביצעו פעולות החייאה במקרים של מוות קליני. היו שם עשרות מקרים של מוות קליני באותו חדר ואף אחד מהמטופלים לא הצליח לשחזר את המס' הזה שהיה למעלה. סתם מחקר נחמד. :-)
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() ואיפה אלוקים היה במלחמת שש הימים ?
ואיפה אלוקים היה במלחמת יום כיפור ? ואיפה אלוקים היה במלחמת המפרץ כשכול כך הרבה סקאדים נפלו במדינת "פירור" ישראל ורק בנאדם אחד מת ? ? מקרי אה ? ואיפה אלוקים היה כשהעם הזה סבל מאז שהוא הכיר את עצמו בדברים גרועים לא פחות מהשואה אבל עדיין נשאר חי וקיים כפי שהוא הבטיח ובעוד שאימפריות ענקייות אחרות נפלו כלא היו ? ונ.ב - בקשר לשואה יש משפט שאומר "עם ישראל ערבים זה לזה" כשחלק מהעם חוטא העונש חל על כולם , ובמזרח אירופה הייתה התבוללות מאוד מאוד גדולה ואף אחד ממכם לא התייחס אפילו פעם אחת למה שכתבתי בהודעות מסוימות זה נראה כאילו אתם מתחמקים ממשהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() הדיון פה מערבב בין היסטוריה, דת והגיון לבין דת ואמונה.
כל השוואה בינהם או נסיון להוכיח אחד בעזרת השני והפוך יהיה מטומטם. בגלל זה הטענה עם השואה , הוחכות מדעיות או היסטוריות שנוגדות תופעות מהתנך זה לא חכם והפוך כמובן. יש צורך טבעי של האדם לאמונה בדברים חסרי שחר, מבחינתי התנך כמו כל הדתות הינם חסרי שחר מציאותי, אבל זה טבע האדם ורוב בני האדם תמיד יאמינו. תראו בסין שהם נלחמים נגד כל מיני כתות, אנשים מוכנים למות ושיענו אותם ועדין הם יעשו את טקסי הדת של הכת הסציפית שלהם , אפשר לשאול אותם אם האלוהים שלהם אמיתי אז למה הורגים אותם (יש כת אחת שמדובר על 200,000 אנשים בשנה שמתים בעינויים רק בסין!). שורה תחתונה, הדת והאמונה זה כוח אנושי שחזק מכל דבר אחר, בגלל זה לעולם יהיה כוח לגופים דתיים כמו הכנסייה ולעולם יהיו דתות, זה צורך טבעי של האדם. אני אישית חושב שאני שייך למיעוט אתאיסט שאין לו את הרגש ואת הצורך הזה באמונה בדברים על טבעיים ובכוח עליון \ גורל , אבל אני מסוג אנשים נדירים, האנושות לעולם לא תראה כמוני . זו דעתי לפחות ^
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |