ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-03-09, 14:44   #101
מתחרה מקצועי בIfbb
Banned

אני רק רוצה להגיד לכל הילדים הקטנים פה שירדו עלי שלפחות לי יש את האומץ לעלות ולהתחרות כנגד כל הסיכויים לפחות אני אוהב תספורט ומאמן ב2 חדרי כושר למעלה מ15 שנה ועושה הכל בישבילו.אני לא ראיתי אותכם כל הילדים פה שפתחו את הפה המלוכלך שלהם עולים ומתחרים רק להעלות תמונה של הבייספס אתם יודעים ואני עליתי והתאמנתי קשה טבעי לכל המתחרים פה נוטלי החומרים האסורים שירדו עלי

תשקיעו כמוני ואז תלכלכו
שגיא
מתחרה מקצועי בIfbb מנותק  
ישן 21-03-09, 14:47   #102
מקצוען אמיתי
Banned

נכון מאוד,
אתה נראה יותר טוב מ 90% מהמשתמשים כאן.

אנשים כאן גם אם יתאמנו 80 שנה לא יגיעו לרמה שלך.
חזק ואמץ איש יקר.

ויש כאן אנשים שאוכלים את הלב שעברת להתחרות אצל אשר,כי למרות ההבטחות של אלי האנה לא היו פרסים בתחרות נאבא.

נערך לאחרונה על ידי מקצוען אמיתי, 21-03-09 בשעה 14:50.
מקצוען אמיתי מנותק  
ישן 21-03-09, 15:03   #103
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתחרה מקצועי בifbb צפה בהודעה
אני רק רוצה להגיד לכל הילדים הקטנים פה שירדו עלי שלפחות לי יש את האומץ לעלות ולהתחרות כנגד כל הסיכויים לפחות אני אוהב תספורט ומאמן ב2 חדרי כושר למעלה מ15 שנה ועושה הכל בישבילו.אני לא ראיתי אותכם כל הילדים פה שפתחו את הפה המלוכלך שלהם עולים ומתחרים רק להעלות תמונה של הבייספס אתם יודעים ואני עליתי והתאמנתי קשה טבעי לכל המתחרים פה נוטלי החומרים האסורים שירדו עלי

תשקיעו כמוני ואז תלכלכו
שגיא

פתאט יקר ,פתאט חביב ,לך תקפוץ כבר ממגדל משה אביב.
אני עוד אשתדל להיות עדין איתך,כי להגיד את מה שאני חושב בצורה שאני רוצה להגיד אותה לא הולם את מעמדי כמנהל הפורום.

אתה כבר ארבע שנים חופר על אותו דבר,אז אתה טבעי ,אתה אתה מאמן ב2 חדרי כושר,אז השתתפת כבר ב45,000 תחרויות ויש לך עוד 3 בשבוע הבא....שמחת זקנתי על הרי אפרים עושה שכיבות שמיכה.

כל הכבוד על העובדה שאתה טבעי והכל,ועוד יותר כבוד על זה שאתה משקיע ומתחרה ,אבל אין שום תירוץ לשייפ שהגעת בו למר צפון ,עשית בושה למקצוע ובושה לעצמך עם איך שהגעת לתחרות הזאת,ולמען האמת ?אתה עושה את זה כבר די הרבה זמן ,בשש שנים האחרונות לא השתפרת בכלל,לא הוספת גרם של שריר ולא ירדת אחוז שומן בודד ,ראיתי תמונות שלך מתחרויות בשנים האחרונות וזה אותו חרא שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ,השייפ הכי טוב בחיים שלך הספיק למקום שלישי ,והשייפ הנוכחי שלך הוביל לזה שילד בן 15 האכיל אותך חרא על הבמה

עדיין לא הבנת שמשהו לא בסדר ?!!?!?!

אני לא יודע באיזה סרט אתה חי ,ואני לא יודע מה הצוות תמיכה שלך שממשיך לתדלק את הפנטזיות שלך,אבל אתה חייב לשנות משהו באימונים שלך ובתזונה שלך כי משהו לא עובד,אני מכבד את הבחירה שלך להתרחק מחומרים וזאת זכותך המלאה ,אבל זה לא תירוץ לכשלונות החוזרים ונשנים שלך,משהו בשיטה שלך לא עובד ,ובתור אחד שעוקב אחרי תחרויות טבעיות גם בחו"ל ,אתה רחוק שנות אור מאיזושהיא רמה מכובדת אפילו למתחרה טבעי.

קח שנה שנתיים הפסקה ,תתאפס על עצמך ,ובחיית רבאק תעלה קצת מסה !!!! ,ואז תחזור להתחרות.
אף אחד פה לא מחפש לרדת עליך בכוח ,ומפרגנים למי שמגיע שיפרגנו לו ,עצם העובדה שאתה עומד על במה לא מקנה לך ריספקט אוטומטי ,זה שמור לאנשים שמתחרים ברמות הרבה יותר גבוהות משלך,אם היית בא בשייפ נורמלי ומפסיד אף אחד לא היה בא בטענות ,אבל אתה הפסדת לילד בן 15 שגם הוא לא היה בשייפ מדהים בכלל,אני מקווה שיפול לך האסימון,ואם לא יפול לך האסימון אז לפחות שיפול עליך איזה פנסתר כנף או משהו ויחסוך לנו לראות אותך על הבמה שוב.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק  
ישן 21-03-09, 15:05   #104
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:

תשקיעו כמוני ואז תלכלכו
שגיא
חחחחח אז אני מזמין אותך להתחרות מולי בתחרות עם כל הוותק שלך.....
אני לא מתכונן לשום תחרות ואני סיימתי השבוע את תקופת המאסה שלי ואני ניראה יותר טוב ומוכן ממה שאתה ניראית....
כמו שפעם אמרתי לך במקושרים ואתה התנהגת כמו איזה אני לא יודע מה וקיללת-אתה פשוט בושה א-ת-ה ל-א ב-ו-ד-י ב-י-ל-ד-ר!!!!

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 21-03-09, 15:16   #105
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

שגיא היקר ילד בן 15 ניצח אותך!!!
זה רק מראה ששברתה את השיא שלך..בטימטום...כי אתה לא מוכן להקשיב לאף אחד ואני אגיד את זה אתה פשוט כוסית מסריחה שמפחדת קצת לעלות "מים ושומן" טיפה במסה ונישאר כל היום על האחוז שלך ולא מתקדם לשום מקום אתה לא יודע להתאמן או לאכול כמו שצריך! ובגלל זה אתה כל היום בחיטוב בחיטוב ולא מתקדם ואתה נישאר טבעי..תקשיב קח טלויזיה זרוק אותה באויר ותשחק אותה פלה ותינגח בה ואולי בעולם הבא תקום במגרש בריו דה ג'ינרו.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 21-03-09, 15:17   #106
מתחרה מקצועי בIfbb
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
פתאט יקר ,פתאט חביב ,לך תקפוץ כבר ממגדל משה אביב.
אני עוד אשתדל להיות עדין איתך,כי להגיד את מה שאני חושב בצורה שאני רוצה להגיד אותה לא הולם את מעמדי כמנהל הפורום.

אתה כבר ארבע שנים חופר על אותו דבר,אז אתה טבעי ,אתה אתה מאמן ב2 חדרי כושר,אז השתתפת כבר ב45,000 תחרויות ויש לך עוד 3 בשבוע הבא....שמחת זקנתי על הרי אפרים עושה שכיבות שמיכה.

כל הכבוד על העובדה שאתה טבעי והכל,ועוד יותר כבוד על זה שאתה משקיע ומתחרה ,אבל אין שום תירוץ לשייפ שהגעת בו למר צפון ,עשית בושה למקצוע ובושה לעצמך עם איך שהגעת לתחרות הזאת,ולמען האמת ?אתה עושה את זה כבר די הרבה זמן ,בשש שנים האחרונות לא השתפרת בכלל,לא הוספת גרם של שריר ולא ירדת אחוז שומן בודד ,ראיתי תמונות שלך מתחרויות בשנים האחרונות וזה אותו חרא שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ,השייפ הכי טוב בחיים שלך הספיק למקום שלישי ,והשייפ הנוכחי שלך הוביל לזה שילד בן 15 האכיל אותך חרא על הבמה

עדיין לא הבנת שמשהו לא בסדר ?!!?!?!

אני לא יודע באיזה סרט אתה חי ,ואני לא יודע מה הצוות תמיכה שלך שממשיך לתדלק את הפנטזיות שלך,אבל אתה חייב לשנות משהו באימונים שלך ובתזונה שלך כי משהו לא עובד,אני מכבד את הבחירה שלך להתרחק מחומרים וזאת זכותך המלאה ,אבל זה לא תירוץ לכשלונות החוזרים ונשנים שלך,משהו בשיטה שלך לא עובד ,ובתור אחד שעוקב אחרי תחרויות טבעיות גם בחו"ל ,אתה רחוק שנות אור מאיזושהיא רמה מכובדת אפילו למתחרה טבעי.

קח שנה שנתיים הפסקה ,תתאפס על עצמך ,ובחיית רבאק תעלה קצת מסה !!!! ,ואז תחזור להתחרות.
אף אחד פה לא מחפש לרדת עליך בכוח ,ומפרגנים למי שמגיע שיפרגנו לו ,עצם העובדה שאתה עומד על במה לא מקנה לך ריספקט אוטומטי ,זה שמור לאנשים שמתחרים ברמות הרבה יותר גבוהות משלך,אם היית בא בשייפ נורמלי ומפסיד אף אחד לא היה בא בטענות ,אבל אתה הפסדת לילד בן 15 שגם הוא לא היה בשייפ מדהים בכלל,אני מקווה שיפול לך האסימון,ואם לא יפול לך האסימון אז לפחות שיפול עליך איזה פנסתר כנף או משהו ויחסוך לנו לראות אותך על הבמה שוב.
אתה נותן לי ביקורת ובנתיים אתה רק מדבר על להתחרות ב2010 וכלום לא עשית בספורט שיש לך זכות להעביר עלי ביקורת כלכך מעליבה.ביום שתתחרה תדבר כי אתה לא גרוע מהילדים כאן בפורום
מתחרה מקצועי בIfbb מנותק  
ישן 21-03-09, 15:20   #107
מקצוען אמיתי
Banned

ארבל שגיא נראה יותר טוב ממך ,כמו שניגרי אמר עד שלא תתחרה זה -אנחנו אנחנו זה אנחנו ואתה זה אתה.
מקצוען אמיתי מנותק  
ישן 21-03-09, 15:21   #108
מתחרה מקצועי בIfbb
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
שגיא היקר ילד בן 15 ניצח אותך!!!
זה רק מראה ששברתה את השיא שלך..בטימטום...כי אתה לא מוכן להקשיב לאף אחד ואני אגיד את זה אתה פשוט כוסית מסריחה שמפחדת קצת לעלות "מים ושומן" טיפה במסה ונישאר כל היום על האחוז שלך ולא מתקדם לשום מקום אתה לא יודע להתאמן או לאכול כמו שצריך! ובגלל זה אתה כל היום בחיטוב בחיטוב ולא מתקדם ואתה נישאר טבעי..תקשיב קח טלויזיה זרוק אותה באויר ותשחק אותה פלה ותינגח בה ואולי בעולם הבא תקום במגרש בריו דה ג'ינרו.
תמשיך לקחת את כל הפירות והממתקים שלך וניראה איפה תגמור
מתחרה מקצועי בIfbb מנותק  
ישן 21-03-09, 15:21   #109
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
אתה נותן לי ביקורת ובנתיים אתה רק מדבר על להתחרות ב2010 וכלום לא עשית בספורט שיש לך זכות להעביר עלי ביקורת כלכך מעליבה.ביום שתתחרה תדבר כי אתה לא גרוע מהילדים כאן בפורום
חחחחחח אני מציע לך להפסיק עכשיו כי אתה מחמיר את הבושה שעשית לעצמך....
מי אתה שתדבר על בנאדם שמשקיע כפול מאות מונים ממך בתחום?!
אתה מביך את עצמך ו70% מהגולשים פה בפורום נמצאים כרגע בזמן כתיבת שורות אלו בשייפ הרבה הרבה יותר טוב משלך!!!!
תפסיק בבקשה.....קשה לי לראות בנאדם מביך את עצמו

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
hypertrophy מנותק  
ישן 21-03-09, 15:22   #110
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מקצוען אמיתי צפה בהודעה
ארבל שגיא נראה יותר טוב ממך ,כמו שניגרי אמר עד שלא תתחרה זה -אנחנו אנחנו זה אנחנו ואתה זה אתה.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 21-03-09, 15:23   #111
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מקצוען אמיתי צפה בהודעה
אני האחרון שיפרגן לעצמי,אבל נכון לעכשיו שגיא נראה לידי כמו הבן שלי ,אבל אתם מוזמנים לחיות בסרט ,אני אשמח להפנות את שניכם לפסיכיאטר טוב שמחלק happy pills

arbel2 מנותק  
ישן 21-03-09, 15:26   #112
מתחרה מקצועי בIfbb
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
חחחחחח אני מציע לך להפסיק עכשיו כי אתה מחמיר את הבושה שעשית לעצמך....
מי אתה שתדבר על בנאדם שמשקיע כפול מאות מונים ממך בתחום?!
אתה מביך את עצמך ו70% מהגולשים פה בפורום נמצאים כרגע בזמן כתיבת שורות אלו בשייפ הרבה הרבה יותר טוב משלך!!!!
תפסיק בבקשה.....קשה לי לראות בנאדם מביך את עצמו
אתה בכלל תסתום את הפה שלך אתה לא התחרתה בחיים שלך ולפי מה שראיתי אתה גם לא יודע להתאמן אפילו תתחרה 4 פעמים בשנה ותישאר בדיאטה ניראה אותך מצליח בלי הסטרואידים
מתחרה מקצועי בIfbb מנותק  
ישן 21-03-09, 15:32   #113
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

חחחחחחח סטרואידים? ממה שאני יודע ב סלמס וסופרפאמפ אין סטרואידים....
עוד מעט תגיד שהילד בן ה-15 שניצח אותך ניצח בגלל הסטרואידים אתה עושה מעצמך צחוק
אני מוכן לעמוד מולך על במה...אני!!!! ואני רחוק שנות אור מלהיות ברמה של מתחרה מיקצועי.....פשוט עלוב

hypertrophy מנותק  
ישן 21-03-09, 15:39   #114
מתחרה מקצועי בIfbb
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
חחחחחחח סטרואידים? ממה שאני יודע ב סלמס וסופרפאמפ אין סטרואידים....
עוד מעט תגיד שהילד בן ה-15 שניצח אותך ניצח בגלל הסטרואידים אתה עושה מעצמך צחוק
אני מוכן לעמוד מולך על במה...אני!!!! ואני רחוק שנות אור מלהיות ברמה של מתחרה מיקצועי.....פשוט עלוב
תפסיק לזיין בשכל ובוא תיתחרה במר תל אביב ובמר ישראל ניראה אותך עומד מולי כמו שאתה אומר.
מתחרה מקצועי בIfbb מנותק  
ישן 21-03-09, 15:47   #115
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
נכון ,מדבר על להתחרות ב2010 כי חשוב לי להגיע הכי מקצועי שאני יכול,עדיף לחכות קצת עם התחרויות מאשר לגמור בדיחה כמוך.

arbel2 מנותק  
ישן 21-03-09, 15:50   #116
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
תפסיק לזיין בשכל ובוא תיתחרה במר תל אביב ובמר ישראל ניראה אותך עומד מולי כמו שאתה אומר.
אני בחיים לא אתחרה בשום תחרות רישמית כי אני רחוק מלהיות בשייפ המתאים
אבל!!וזה אבל גדול!! מולך ראש בראש עם שופט מקצועי אין לי בעיה להתחרות! פשוט על במה אני לא אעלה כי אני לא אבזה את הספורט הזה ואעלה לא מוכן

hypertrophy מנותק  
ישן 21-03-09, 15:57   #117
מתחרה מקצועי בIfbb
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
נכון ,מדבר על להתחרות ב2010 כי חשוב לי להגיע הכי מקצועי שאני יכול,עדיף לחכות קצת עם התחרויות מאשר לגמור בדיחה כמוך.
אתה תגיע מקצועי לתחרות בידיוק כמו שאתה 300 קילו סקוואט שקרן פטלוגי שכמוך
מתחרה מקצועי בIfbb מנותק  
ישן 21-03-09, 16:03   #118
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

הוא עושה 10 קילו סקוואט....הוא נמצא אפילו כרגע בשייפ כפול כמה מאות משלך?אז מה זה משנה משקלי העבודה שלו?
תבין שגיא....עכשיו בוא נרגע...זה לא ניסיון לריב או משהו זה באמת כדי להסביר לך....
אתה לא ניראה כאילו אתה מתאמן בכלל..ואתה אומר שאתה מתאמן 15 שנה....ועוד עולה ככה על במה....הגעת למצב שאפילו ילד בן 15 שמתאמן 4 חודשים מנצח אותך !!!! אתה מבין את הבעיה פה?....אולי פשוט תקח את העצה ותעשה עם זה משהו?

hypertrophy מנותק  
ישן 21-03-09, 16:15   #119
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

איזה פדחן הוא..s:
הוא פתח לעצמו עוד משתמש כדי לפרגן לעצמו?
goldBEN מנותק  
ישן 21-03-09, 16:30   #120
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
אתה תגיע מקצועי לתחרות בידיוק כמו שאתה 300 קילו סקוואט שקרן פטלוגי שכמוך
אוקיי אני שמעתי מספיק ...
דבר ראשון הכינוי שלך לא תואם לך ... אתה לא מתחרה מקצועי
אתה פתטי, הצורה שבה הגעת לתחרות רצתה לגרום לי לקחת מעדר ולשבור לך את הגולגולות איתו.
אתה לא מתחרה אתה בקושי נראה מתאמן , אני מתאמן 6 חודשים בלבד . ואני נראה פי מאתיים ממך .
זה שאתה נרשם לתחרות שם עלייך שמן ועולה לבמה לא אומר שאתה מתחרה מקצועי.
לא אומר שאתה תותח , או שאתה שווה משהו. ולא מקנה לך שום זכות , או כבוד ברירת מחדל.

ארבל שהוא חבר יקר שלי אם לא אחי התאמנתי איתו כמה וכמה פעמים ראיתי אותו גודל ומשקיע את הנשמה שלו ויש לו נשמה לספורט הזה ואהבה לספורט הזה יותר ממה שאמא שלך אוהבת אותך (שאחרי התחרות האחרונה אני בספק שהיא אוהבת, תגיד לה לקנות לך אקדח ליום הולדת הבא) הוא בחור רציני הוא מכין את עצמו לתחרות המון זמן לפני , הוא מגיע לתחרות מוכן ובשייפ . לא כמו גוש של שומן ועצמות... ראיתי אותך עשה לי חשק להקיא לעצמי בפה ובנוגע לחבר'ה אחרים שהעבירו עלייך ביקורת שגם ראיתי במציאות, הם לא סופרים אותך
לא רק לא סופרים אותך . הם לא בליגה העלובה שלך .

נמאס לראות אנשים שחושבים שהם מתחרים רק כי הם עלו לבמה , ואתה עוד בכלל. בדיחה מהלכת.
אני לא יודע אם לרחם עלייך או פשוט לשכור מישהו להרוג אותך בשביל לחסוך את הסבל
של לראות אותך.

אתה עלוב , אתה פתטי. ילד בן 15 שמתאמן 5 חודשים בלבד ונראה חרא לא פחות ממך. ניצח אותך .

אתה מבין מה זה אומר עלייך ? זה לא מדליק לך נורה אדומה? . שאולי כדי להתחיל להשתפר.
מי אתה שתבוא לפה ותעביר ביקורת , על אלה שראו את הצורה העלובה שהגעת לתחרות.

אתה ביישת את הספורט הזה וביישת את עצמך, וביישת אותנו כאוהדי הספורט

אחי, הייתי מגיע לתחרות רק בשביל לדחוף אצבעות לגרון ולהקיא לך על הפנים.
אתה מוכיח את עצמך כבנאדם טיפש , וחמור שהולך עם הראש בקיר .
אני מקווה שתמשיך בשייפ שלך אל תשנה בתזונה או באימונים כלום . כדי שעוד שנה
אני אוכל לבוא להתחרות ולמחוץ אותך....

דרך אגב היפוטרפי, הוא טבעי לחלוטין ... ותראה איזה ענק הוא לידך.

תזכיר לי עוד שבוע להגיע לתחרות , ותזכיר לי לקנות לך שימלה תואמת לשייפ המסריח שלך.
ילדונת מטומטמת .

אה ותזכיר לי לשנות את הכינוי שלך ... הוא מעליב את הספורט ואת כולם פה.
נושא נעול