|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() Lat אחד של דוריאן ייטס זה כמו כל הגב של בטיסטה.
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שאתם לא מבינים כלום
התמונה הזו לא משקפת את הגודל של דייב באמת,תמונה ישנה גם! לבטיסטה יש גב מאוד רחב,תראו wwe ותבינו לבד רוני גם נמוך יותר בהרבה |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חשבתי אתם רציניים תלכו מהר לראות wwe! |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומנם לדייב אין גב שרירי כזה אבל רחב מאוד,יותר רחב משל רוני הוא 1.96 בעיקרון ואין דבר כזה זה רק גובה,לעזאזל הוא שוקל 40 קילו חטוב מעל הגובה שלו |
|
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() כוס ראבק ערסתם לבחור את הפוסט..
טוב לא משנה הוא הביא את זה עליו.. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואי גבר אתה ענק... ד"א זה נדמה לי או שהיית אתמול (ראשון 28.2.07) בבריזה? עם כובע גרב, משקפיים וחולצה של ישראל בודי...
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עתידים עולה עולה
תאמין לי אתה הכי סוס בביהס
#10 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מהמעט שניתן לראות: אליאב אתה נראה יוצא מן הכלל.
מוצא חן בעיני שאתה כל הזמן משתפר. המשך כך, צפוי לך עתיד גדול. |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח מה לעזאזל?!?!?!?.. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה אין לי מושג מה עובר עליכם
בטיסטה הוא ענק רק בזכות העצמות והגודל הגנטי שלו... שוב - שימו אותו עם עצמות דקות ועל מטר 60 תראו איזה קטן הוא יראה... הוא ענק כן יש לו מסת שריר כן אבל עדיין עשיתם ממנו יותר מדי חוץ מזה אתם משווים אותי לבטיסטה צוחקים עליי שאני לא יהיה כמוהו בינתיים יש לי זכות דיבור פה יותר מכולכם חלאס עם הפוזות אתם מדברים פה עם בנאדם : 1) בן 16 2) לא עבדתי על הידיים קרוב לחצי שנה ועד היום קשה לי לעבוד עליהם 3) אני טבעיייי לעזאזל!!!! חכו שאני יתחיל חומרים אנחנו נראה מי יצחק ומי לא... חלאס עם הפוזות דור מזור אתה חתיכת אפס בוא תעלה תמונות שלך אמרתי כבר ואני יגיד שוב, אם אתה בגילי ואתה טבעי - אני לא רואה אותך... |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטיסטה ענק אבל לא בעל מסת שריר גבוה. אני לא אתפלה אם כבר היום יש לך מסה כמעט כמו שלו או כמו שלו. בלי קשר שיש לבטיסטה גוף מכוער בעע
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() תשמע אליאב אל תיעלב אבל העובדה שנתנו לפוסט שלך כוכב אחד כנראה משקפת את הדעה של האנשים בפורום הזה עליך
|
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה תמונות יותר גדולות וברורות וככה תקבל הערות יותר בונות .
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() איזה סוס אתה אחי יש מסה יפה וגוף ממש יפה בשביל הגיל שלך אתה ממש בהרבה גבוה מהממוצע
![]()
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מי שאמר לגבי ההנחיה של תחרות פיתוח גוף בין רוני לגיי צודק
טריפל H היה המנחה שם. טריפל חיה למי שלא יודע אבל הוא השמין לאחרונה וטריפל גם בעל גובה טוב הוא גם בסביבות 1.90 וזאת ההוכחה http://www.wwe.com/superstars/raw/tr...olympiaphotos/ |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() אנשים נחנקים מקנאה פשוט בגלל זה יש תגובות כאלו...זה לא אמור להזיז לך אחי...
#19 |
חבר פעיל
|
![]() dormazor ? אתה דפוק או מה? החרא שרוני מחרבן שוקל יותר מבאטיסטה
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|