|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, אתה טועה בגדול. בחול לא חוגגים סילבסטר, אלא New Year.
לגבי קבלת אזרחות בארץ, מי אמר שחייבים להיות יהודים? ניתן להתאזרח, לשהות בישראל שלוש שנים מתוך תקופה של חמש לפני הגשת בקשה, להשתקע בארץ, לדעת עברית ככה ככה, לוותר על אזרחות קודמת ולהישבע אמונים. זה ששר הפנים יכול לא לתת אזרחות גם אם הבנאדם עמד בכל התנאים זה משהו אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה אף פעם לא קורא את ההודעות שלי, שמתי לב לזה.
לא אמרתי שבחול קוראים לחגיגה סילבסטר. אמרתי שחוגגים את זה בחול ושזה קשור לנצרות ולישו . |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר ועוד איך אפשר, אין חוק שאומר שחייבים להיות יהודים בשביל להשתקע בארץ. תבדוק שוב, אפשר לקבל אזרחות מכוח התאזרחות, שהיא התהליך שהזכרתי בהודעה הקודמת.
לגבי סילבסטר/שנה חדשה, אני חוגג, צריך סיבה לחגוג? אם כן זה עצוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לא מדבר על להשתקע, מדבר על להיות אזרח בעל כל הזכויות המלאות. כן אתה יכול להיות כזה אם אתה לא יהודי רק בתנאי שהתנאים הבאים מתחרשים: 1-לפי חוק השבות אחד מהסבים/סבתות שלך יהודי (לא משנה אם אתה יהודי) 2-במקרה של ערבי ישראל או תושבים שהיו כאן לפני הקמת המדינה 3-אם אתה/את נשואים ליהודי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Banned
|
![]() מי הוציא אתכם מגטו ?
מי הציל את כול העם היהודי שלכם ? בזכות מי אתם גרים כאן אכשיו ? בזכות רוסיה ! ובזכות ה" ! ורוסים נוצרים ! אז למי צריך להגיד תודה ? לאמריקה ????? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ואני יודע את זה טוב מאוד מכיון שסבתא שלי רוסיה והיא עשתה הכל בשביל לברוח מברית המועצות. למה אני צריך להגיד תודה לגויים שהצילו אותי ממעשים שהם עצמם עשו? הרי לאורך כל ההיסטוריה הגויים הם אלה שהתנכלו ליהודים נכון? אז אתה מבקש שאני אגיד להם תודה על זה שהם הפסיקו או מה בדיוק? אתה צריך להגיד תודה טוב מאוד ליהודים שבנו ,הקימו,נלחמו ונלחמים עד היום בשביל שאתה תוכל לשבת פה חוצפן. ואתה צריך להגיד תודה ליהודים שנולדו בכלל והולידו את האלוהים שלך שהוא יהודי לגמרי, אז כדאי מאוד שתפנים את זה, האלוהים שלך הוא יהודי והוא נולד מדם יהודי. אני במקמוך הייתי נוטש את הנצרות מזמן כבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, תנאים לאזרחות:
מכוח חוק השבות. מכוח ישיבה בארץ. מכוח לידה. מכוח לידה וישיבה בארץ. מכוח התאזרחות. מכוח הענקה. מכוח התאזרחות- אדם לא יהודי שרוצה להתאזרח צריך לעמוד בתנאים הבאים: צריך לשהות בישראל שלוש שנים מתוך תקופה של חמש שנים לפני הגשת בקשה לאזרחות. יש בדעתו להשתקע בארץ. יודע ידיעת מה את השפה העברית. מוותר על אזרחותו הקודמת. נשבע אמונים למדינת ישראל. אפשר להיות לא יהודי ולקבל אזרחות. לבודיבילדר, אל תפריז בערכה של רוסיה, ללא סיוע מארצות הברית ואנגליה היא לא הייתה קיימת היום. רוסיה קיבלת סיוע הומניטרי וצבאי, ובלעדיו לא הייתה מנצחת. לרוסיה היה מלאי מאוד מיושן של נשק מתקופת הצאר, שלא השתווה לנשק הגרמני העליון. רק לקראת חצי השני של המלחמה רוסיה פיתחה והחלה להשתמש בt34 ובמיגים החדישים יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
הושעה
|
![]() הרוסים שבונים, יוצרים ועושים פה הם יהודים. הרוסים שנלחמים בצה"ל הם יהודים. וכן הלאה... נוצרים כרגע לא עושים הרבה בארץ הזאת.
![]() |
#110 |
Banned
|
![]() את אמא אולי נוטשים
את אבא גם נוטשים את אישתך גם אפשר לינטוש את הילדים גם אפשר אבל שאני ינטוש את הנוצרות שלי ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולעיניין בעיקרון אני מאמין באלוהים והכל אבל המורה שלנו הסבירה לנו על הדרך השניה על הדרך של הנפץ הגדול ובלה בלה שנוצרנו מחיידקים שהיו במים והכל לא יודע אני מאמין בשתי הדרכים ואני חושב שלאמין זה דבר טוב בכללי וזה חשוב מצטער אם הייתי גס רוח באדיבילדר אבל אתה מדבר בלי היגיון וכמו ילד מפגר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
"חוק האזרחות בישראל הוא חוק הקובע מהם התנאים לקבלת מעמד האזרחות במדינת ישראל. כיוון שהמדינה מוגדרת כמדינת לאום יהודית, והנהגתה רואה כאחת ממטרותיה שמירה על רוב יהודי במדינה, מעדיפה ישראל את שיטת "דין הדם" (קרי, האזרחות עוברת בירושה מהורים לילדיהם, בלי קשר למקום הלידה) כשיטה לרכישת אזרחות, על פני שיטת "דין הקרקע" (קרי, אם אדם נולד בטריטוריה של המדינה, הוא זוכה לאזרחותה)." עכשיו בקשר לסעיף שאתה רשמת : "גם אם האדם המבקש עומד בכל התנאים הללו, עדיין הענקת האזרחות נתונה לשיקול דעתו של שר הפנים. עד כה, מדיניות משרד הפנים היא לסרב לבקשת אזרחות על-פי סעיף זה, מתוך מטרה לשמור על רוב יהודי בישראל." בכל אופן הוסיפו את הסעיף הזה ככיסוי תחת, על מנת שמדינות המערב לא יגידו לנו שאנחנו פאשיסטים או כל דבר אחר, בפעול הסעיף הזה לא ממש עובד,וזה לטובה תאמין לי. בקיצור ולעניין המדינה שלנו אומרת דבר כזה רק במילים לא בוטות: "NONE JEWS ARE NOT WELCOMED" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
הושעה
|
![]() אגב, בייקונור היה המקום שממנו יורי גגארין וולנטינה טרשקובה טסו לחלל.
![]() |
#116 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, אנחנו מדברים רשמית. שר הפנים יכול לסרב לכל בקשה לאזרחות, כמו בכל מדינה.
אם צריך לתת למישהו אזרחות והוא לא יהודי, זה אפשרי וחוקי, ולא צריך לעשות תקדים משפטי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
איך הגעת בכלל למדינה???? לך תחיה עים הערבים יא נוצרי מניאק!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#120 |
הושעה
|
![]() יורי גגארין (1934 - 1968): האדם הראשון בחלל.
ולנטינה טרשקובה (נולדה ב - 1937): האשה הראשונה בחלל.