|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני פחות או יותר
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ישששש הוכחותתתתתתתתתתתתתתתתת אנשיםםם תסתכלו בהודעה הקודמת שליייי
תגידווווו אם אני צודקקקק !! כך לדעתי לפחותתתת |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חולה על הפוסטים האלה.. שאיך שהוא הם גולשים למקומות שמלכתחילה לא היו צריכים לגלוש..
אוקי, הבחור רק מתחיל ללכת לחדר כושר, לא מכיר פוזות ואת שאר הירקות אז התמונות האלה שיש לו הוא חושב שהכי מתאימות להראות מהתמונות שיש לו. אני לא מבין למה אתם חייבים להתנהג כמו ילדים בגיתה ז' שחייבים לפלוט את כל מה שעולה להם בראש במקום להתנהג כמו ילדים בוגרים ולשמור את המחשבות שלא אמורות לעניין פה אף אחד (כי פה זה פורום בודיבילדינג ופה לא מדברים על דברים כאלה ובטח ובטח לא בזירת הגולשים נכון???) לעצמכם. אז אפשר להגיד, תשמע גבר אלה לא תמונות מתאימות ואיתן קשה לראות מה המצב שלך באמת. תביא תמונות כאלה וכאלה. אפשר לסתום תפה בקשר לבן אדם עצמו ולדבר אך ורק על הגוף שלו שלשם כך ניפתח הפוסט ולהגיב לתמונות שהוא הציג ברמה רצינית ולנסות להוציא משהו מהם כי זה מה יש. תתבגרו כבר, תשמרו את המחשבות שלכם לעצמכם בכל הנוגע למה שלא אמור להאמר ותפסיקו להרוס כל פוסט כבר. עכשיו בקשר אליך חליף, גם אתה לא קדוש מעונה. אתה לא חייב ולא צריך לענות לכל התגובות האלה והמשיך "לתדלק את המדורה". אל תתייכס למה שנאמר פה בכל הנוגע לדעות ולמחשבות של החברה פה חוץ מאלה המדברות על הגוף. תראה בגרות. עכשיו, בקשר לגוף שלך, אוקי, רואים שיש בסיס, עכשיו כדי לגדול, אני מקווה שברור לך שהתזונה הנכונה לא פחות חשובה מהאימונים אם לא יותר. חודש זה לא הרבה וגם לא חודשיים אבל זה יפה שהתחלת ואתה מראה נכונות. מקווה שתצליח במטרה שלך. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אחיי ?? ... תסתכל עליוו ..ותקרא את כל התגובות לפני שאתה מתפרץ
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
מה הולך בפורום???????????????????????????????????????????. . ![]() ![]() שתי דברים יש לי להגיד.... 1. לפותח הפוסט...מאסה מאסה ועוד קצת מאסה 2. תפסיק לתפוס מעצמך...גוף כמו שלך לא נחשב מציאה גדולה בפורום הזה..ובקהילת הבודיבילדרים בכלל...יכול להיות שבקהיולות אחרות זה כן משהו משהו.. ![]() 3. ממש לא מעניין אותי אם אתה הומו או לא ואני לא חושב שמישהו צריך להתעניין בזה.... 4. RED HOT....כמה טוב שחזרת לפורום!!!!!!!!!!!.. ![]() ![]() (מסכים עם סוליקו ד"א...אבל אח שלו חלאס לחפור על זה...) |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() (מסכים עם סוליקו ד"א...אבל אח שלו חלאס לחפור על זה...)[/quote]
סבבה גבר אני פשוט אסתום כי גם לי נמאס !! גם איתך PCGUNMAN אני מסכים !! .. ממש אין מה להוסיף ואמרת את זה לפניי גם אני רציתי לשאול מה עם מתן ( ריג הוט ) ....באמת שמתי לב לפני כמה ימיים מה איתך ולא ידעתי מי לשאול ואיפה לפרסם חח התגעגענו אחי |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אז היתה אמור להבין מה שהולך פה !!
זה הבטחון העצמי !! ...התמונות ואיך שהוא תופס מצעמו ומתפרס עלינו !! .. ממש אין לאף אחד פה עצבים לזה |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מתי תלמדו שהפורום הזה הומופוב
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מגן עליו. אני מדבר עם מה שבכלליות קורה פה בפורום. וזאת דוגמא מצויינת.
וסתום סתום תגיד למישהו אחר. אם אתה לא יודע לנהל וויכוח, אם בכלל אפשר לקרוא לזה כך. אז אל תגיב בכלל. |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אווו תסתכלו מי מדברר !! ... כותב לי שתי הודועת וחושב שהוא מנהל פה וויכוח תקשיב הסתום סתום אמרתי כי אמרת שנסתום תפה !! ..אז אל תיפול עלי ותגיד שאני אומר את זה בגלל שאני לא יודע לנהל ויכוח למה אתה אמרת את זה !! ואל תשחק לי אותה חכם שאתה הולך נגד כולנו על משו שאנחנו צודקים בו !! ..( מדבר על הבטחון העצמי שלו ) עכשיו בלילה אין לי כוח להתווכח איתך ..רוצה לפתוח ויכוח דבר איתי על הבוקר |
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לך גוף נחמד אתה רזה מאוד מאוד מאוד.
לכל אלו שצחקו מה אתם בסדר? עזבו אותו למרות שבאמת אחי אתה מתלבש קצת מוזר . |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גוף נחמד בהחלט למישהו שרק התחיל להתאמן..
מה שכן, להוריד קצת מהשחצנות שלך לא יזיק. בקשר לזה שהוא הומו, זה שהוא מתאפר ולובש מכנסיים צמודים.. לא אומרים שהוא הומו. יש תורה שלמה על אומנות הפיתוי, תחום אחד ביניהם הוא פיקוקינג, Peacocking, זה בעיקרון כדי למשוך צומת לב, וזה עוזר.. אתם מוזמנים לקרוא על זה באינטרנט.. מה שכן, חלק מהתגובות פה הרגו אותי.. |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() נראה לי זה אח Fff
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה מסה חומד...
אתמול היה לנו הרצעה משהו קטלני יעני בא הומו ועשה למה זוג לא יכול להיתחתן למה אי אפשר לעשות מצעד בירושלים למה זוג הומואים לא יכול לאמץ ילדים בלה בלה בלה... אז רק שתדע לך שגם לכם יש זכויות!!!!!!! חח יוא איזה קטעים היה חחח ![]() והוא אשכרה Fff אבל זה לא הוא הוא פשוט מתחבר אליו בטח גלש בפוסטים וראה והכיר אותו בלה בלה |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() די חבר'ה צחקנו מספיק, תשמרו קצת ליום אחר...
שבת שלום !