|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לתפוס ראש טוב טוב כן ![]() |
|
![]() |
![]() |
#102 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה דוגמה קלאסית לטימטום האנושי. ב. אל תרביץ לי טוב ![]() ציטוט:
גם יש לי נסיון יותר ממך. ואין דבר אחד שאתה יותר טוב ממני. סבבה יאפס ? ציטוט:
בטח איזה ילד שמנת נמרוד צא מהסרט שאתה חי בו. תלמד לכתוב יאלפבט ימפגר באמא שלי :):):):)... מני אתה צודק בכל מילה לא נגעתי באלכוהול כבר חצי שנה ולא אגע.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|||
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() תישמע ילדון אתה מתחיל לעבור תגבול איתי
תתחיל להירגע אני לא אחד מ"החברים" שלך שקול מילים |
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() חחח עמדה פיזית
אני מת על הדיונים האלו עם הריבים
#108 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() תאכל משהו עם שומן... זיתים למשל.. ותשתה הרבה מים
|
![]() |
![]() |
#109 |
הושעה
|
![]() לא מבין אתכם... ממש כיף גדול שהחרא הזה שורף לך בגרון, אתה מקיא וקם עם כאבי ראש למחרת. כזה כיף... לא מנסה לרמוז על כלום אבל לא פשוט עדיף לשתות איזה מיץ?
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את הגבול* באמא שלי בן אדם טיפש כזה לא ראיתי. אנטון אתה צודק גם אני הגעתי למסקנה אז חוץ מבירה אני לא נוגע בכלום.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#112 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
#114 |
מנהל ראשי
|
![]() למה להגזים עם שתיה ולהשתכר ולמה להגזים בלי שתיה ולהתנזר בכלל?
למה אין אצלכם אמצע? בירה למשל יכולה להיות שילוב מעולה ביחד עם בשר אדום או המבורגר איכותי או כל בשר אחר . אפשר לשתות גם משקאות אחרים אני למשל אוהב וויסקי, אבל אני בחיים לא שותה יותר מכוסית, למה לי? למה לשתות בשביל להשתכר תתבגרו אנשים. או שאתם אוהבים את השתיה ואתם שותים או שאתם לא אוהבים ואל תשתו. הנגאובר יש רק מאלכוהול זול ולא איכותי,והוא מתרחש לא בגלל כמה ששיתתם אלא בגלל הכימיקלים והדרך הכנה הזולה של אלכוהול. אם תשתו אלכוהול איכותי, ואפילו אם תשתכרו אתם לא תרגישו הנגאובר בחיים, אתם כן תרגישו חרא ותקיאו וזה באמת לא מומלץ, פשוט ההנגאובר לא יהיה. בכל אופן אני מסתפק בכוסית וויסקי +איזה בירה. |
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאתה מגיע לשיכרון שאתה לא יודע מה אתה עושה ואז הקאות וכל החרא זה דפוק=\ בגלל זה צריכים לדעת לשתות |
|
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
#120 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח אני אפס?? :):):):) אתה שם לב להודעות שלך בפוסטים הקודמים? אתה כולכך חוושב שהעולם וורוד אתה חי במין אופוריה משלך, אתה בסרטים אחושרמוטה כולכך עבריין מקלדת שפותח ת'גורה שלו מאחורי מחשב ומתפלצף על אחרים, בגלל שאתה אשכנזי אתה חושב שאתה מעלי?? חחח מי אתה בכלל יא אפס, עוד ילד בן 14 שתגדל קצת ותבין קצת את העולם אז תבוא לדבר טוב נשמה?? שלא תשחק לנו אותה איזה חכם פה, ובקשר לאלכוהול תחזור אחורה ושים לב כמה מגוחך יצאת. מתי הפעם אחרונה שהכנסת משהו שיש בו אחוז של אלכוהול ?? בבר מצווה שלך?? שאבא שלך הביא לך לטעום מהכוסית שיבאס שלו אחרי שקראת את הדרשה?? זהו?? עכשיו אתה "מבין" "השתכרת" לך? תפסת ראש טוב מהיין בקידוש?? וואו איזה מבין אתה אוו אוו איזה חכם רק דברים מטומטמים יענו 90 אחוז טמטום הוצאת בפוסט הזה, חחח איזה ליצן אתה באמא שלי... ילד שמנת.. ב. קודם כל תתקן את השגיאות כתיב שיש לכם ואז תעיר על אחרים שיש להם שגיאות כתיב: ציטוט: