|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, לכולנו היו תקופות קשות כאלו או אחרות, כן, זה קשה, כן, זה חרא, אבל אחרי שאתה יוצא מזה, אתה מעריך דברים הרבה יותר, ואתה ניהיה חזק הרבה יותר. אז עכשיו חרא לך, אתה לא בוטח באנשים ואין לך עם מי לצאת. ניסית להתחבר לאנשים אחרים? אני בטוח שלא. אני מציע לך שתעשה את זה בשלבים. אל תבטח מיד בכולם, תתחבר לכמה חבר'ה, לאט לאט, בפאנן, אני לא אומר שהם חייבים להיות כמו אחים בשבילך מייד, פשוט תכיר אותם, תדבר איתם, תצחק איתם, תצא איתם... כנ"ל לגבי בנות, הבעיה של רובינו היא שאנחנו לא מנסים אפילו, ואז מאשימים את כולם/ן בזה שחרא לנו עם בנות.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי.. תשיג לך זיון תראה איך אתה נהיה מבסוט
![]() תכלס אני מאמין שחברה זה הפתרון האידיאלי להוציא אותך מהדיכאון שלך.... בתקווה שלא תהיה אובססיבי אליה :0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כוסעמק עם הנאצים האלה איזה עצבים אני חם עכשיו למכות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() אם אני אתחיל לדבר איפה אני תקוע אתם תתחילו לחשוב שהחיים שלכם וורודים.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() look אף אחד בפורום פה לא יכול לעזור לך,כתבת שעברת הרבה בחיים ובטח יש לך מלא חרא מהעבר שאוכל אותך מבפנים וזה קצת יותר מורכב בשביל שאנשים פה בפורום יוכלו לעזור לך
עם עצות כמו "תתמודד" "תיהיה גבר ותפסיק להתבכיין" "צא לפאב וזיין מישהי". לדעתי האישית תלך לטיפול פסיכולוגי. |
![]() |
![]() |