|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבינו אין כזה דבר פיתוח גוף ללא שימוש בחומרים ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לדוגמה בגיל 15 וחצי הגעתי למשקל שיא שלי של 96-7 קילו על גובה 175 + - ויד 42 אומנם אחוז די גבוה אבל עדיין,לא ידעת אז מזה חומרים, אתה צריך להבין שכול האנשים שונים, אחד עולה מהר, השני נלחם עם הגוף מלא ח-ו-ד-ש-י-ם בשביל לעלות קילו ! יש לי במכון אחד חדש, כשפעם הראשונה הוא עשה לחיצת כתפיים בישיבה (תאמין או לא) הוא לחץ 60 קילו ל 3 חזרות, וזה פעם ראשונה שהוא עשה את הטנועה הזאת, זה הבן אדם הכי מרשים גנטית שאני מכיר, בעיקר מבחינת הבניה שלו, כול מי שרואה אותו חושב שהו מזריק ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ![]() ![]() גם עם הוא שיקר...רואים שזה יד 40+ ועוד בגיל 15... עם אולג היה לוקח..הוא לא היה מתבייש להגיד את זה...ועוד אני מכיר את הבן אדם מגיל 0..שאלתי אותו עם הוא לוקח הוא אמר לי בפרוש לא..אין לו סיבה לשקר ומה אתה מערב אותי בכלל מה אני קשור פה...כן ערכתי תמונה אחת וגלעד תפס אותי..ולא הסתרתי ישר הודתי
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעניין שפה כל אחד בחודש עולה יותר מ3 ס"מ ביד, וכל אחד טבעי בלי חומרים ובטיח... עזוב אין לי כוח להתכווכח על זה.. mishel27 זה לא מעניין אותי, פשוט זה משגע לראות איך כולם אוכלים חרא ומאמינים.. ואיך אתה יכול לדעת לאיזה תוצאות אני יגיע עם אני יזריק או לא ?.. סלח לי, אני עוד מעט בן 18, עם היד 37-38, ואני יכול להגיד בכיף שיש לי 42 ס"מ.. אז באמת... ודינו... חח תמשיך לאמין שחבר שלך מקס טבעי אחי, התחרה במר ישראל עם יד 48 והוא טבעי חחחחחחחחחחח...
![]() |
![]() |
#105 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הקטע לשקר, כשאתה נראה טוב ?.. רואים שזה 40+ כן אבל למה סתם להגיד 46 ?.. יעני מה זה נותן לך ? עזוב שכל אחד יעשה מה שבראש לו.
![]() |
![]() |
#107 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נכון שיש כאלה שמשקרים אבל לא כולם, וגנטיקה יוצאת דופן = יש דבר כזה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנאדם לא התאמן חצי שנה, פיתאום היד עלת לו ל46 מ41 ?.. ועוד בגיל 15 ? ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
יד 45 והוא טבעי כמו הביצים שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לפי התמונות היתי נותן לזה 43 + - פשוט הביספס מאוד מפותח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע, אני בד"כ לא מגיב לבלבולי הביצים שנכתבים כאן, אבל בתור מישהו שמכיר טוב את הבחור, אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות וזו קנאה או סתם טיפשות שבוקעות מגרונך. אם היה משתמש במשהו אני הייתי יודע עליו והבחור לא נגע בכלום בחייו. יש לו גנטיקה של מפלצת, יש גם כאלה. ברור לי שקשה לך לקבל, לא כולנו נולדנו עם פוטנציאל כזה. בנוסף לגנטיקה שלו, הבחור בולע מקררים בכל יום ומתאמן כמו חיה, אני עד לאמיתות של כל הנתונים והתמונות שהוא פרסם עד כה. קפיש? נ.ב. אני לא מכיר את סטס ואין לי מושג לגביו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() טוב עזוב, כולם טבעיים... גם ג'ון סינה שהיה בן 17 עם יד 45 על 8 אחוז שומן היה טבעי.
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קפיש ?.. עכשיו ברשותך חמודה,סיימתי להתכווח , כי אני" מקנא " ![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
יד 45 היה איזה 47, לא שזה כזה משנה אבל הוא עדיין טבעי ואני לא מתכוון להתווכח על זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]() חירבנו לאולג בפוסט מספיק, אולי חלאס כבר ?
יש פה את פנגווין ועוד כמה ילדים שיכולים להעיד שהוא טבעי 1)אין לו עבודה, הוא לומד בבית ספר, מי יממן לו את החומרים ? אמא ? אבא ? מיייייי ? 2)אולג לא היה משקר כי הוא לא מתבייש והוא לא נגד שימוש בחומרים, לכן אין לא סיבה לשקר ! עוד כמה חודשים תראו תמונות שלי אחרי סייקלים טובים, אבל רק אם אני ימצא עבודה נורמאלית ....!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() גיל ניסים, כואב או קשה לך לראות אנשים שיותר מרשימים ממך אז אתה מבלבל את הביצים, אה?
חוץ מזה, מה זה קשור אם הוא טבעי או לא? פיתוח גוף זה תחום של חומרים. באיזשהו שלב נעצרים ומי שרוצה להתקדם חייב להתחיל להזריק. דבר שני, אתה דפוק אם אתה חושב שהוא משתמש בגלל התמונות שלו. הוא נראה מרשים מאד אבל לא עד כדי כך מרשים כדי שיהיה אפשר לאמר בוודאות שהבנאדם סייקליסט, כפי שאתה עושה. אני מכיר בנאדם שמשתמש כבר איזה 5 שנים, נראה לי עשה איזה 15סייקלים בחיים שלו, ואין לו יד יותר גדולה משלי ומשל אולג ומשל ארבל ומשל סטס (אם אכן ההיקף שלו אמיתי)... אז? גנטיקה משחקת תפקיד חשוב! :carry86w: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |