|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה באמת מאמין בה' לא היית שואל את השאלה הזאת. אם אתה מאמין בה', ואתה מאמין שהאל נתן להם למות, אז אתה גם צריך להאמין שהם עכשיו בגן עדן. אני בתור אחד שמאמין בה' אומר לך שזה לא חוכמה להאמין באל רק שקורים דברים טובים, החוכמה זה להמשיך להאמין גם כשקורים אסונות
![]() |
![]() |
#102 |
Banned
|
![]() מי שמשיג לי את הכתובת של הדתי הזה מקבל ממני 100 ש"ח (דולר אין לי)
בקשר לשאר הדתיים אז הרוב הגדול הוא אחלה,ואני מסתדר איתם מצויין,והם יודעים שאני נוצרי ומכבדים אותי בדיוק כמו שאני מכבד אותם(ולדעתי המצווה הכי חשובה זה לתת לחיות בשקת לאחרים ולכבד אנשים, אותם ואת מה שהם עושים) (לא כולל הומואים פדופילים זאופילים ושאר הזבל) NO WAY FOR THIS SHIT ועכשיו בקשר למה שאנטון אומר,אנטון אח שלי אני מבין אותך,יש כל-כך הרבה זבל של אנשים באולם הזה שמשתמשים בדת כדי לעבוד-לפגוע באנשים ועוד,,,דוגמה טובה זה איסלם,הרי האיסלם בעצם זאת דעת ידידותית לפי מה שאני יודע )ולא רשום להם בקוראן לרצוח יהודים(אבל משתמשים בדת הזאת לרעה !!! ובקשר לאנשים האלה שבסירטון,אני מעדיף להיתעלם ולא להתחיל לרשום את כ-ו-ו-ו-ל מה שאני חושב על זה,לא רוצה להרוס להצמיא את החודש !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תענה לי על השאלה שכתבתי למעלה נראה אם תוכל לענות אני פשוט אומר גם שיש דברים שיכולים להראות שאלוהים לא קיים
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה היה פשוט אין לי מילים ........................... מה חצי כוס מלאה מה אתה באמת אחי .... אתה אומר את זה כאילו מה זה משנה שהם מתו העיקר אלו שלא מאירופה שרדו זה הטענה שלך ... ככה לא ??? אני מנחש שאתה לא אשכנזי כי שום אשכנזי לא יכול להיגד כזה דבר
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה אחי אני יענה לך על זה.... אז ככה בתנ"ך מוזכר לתעות ענק שאותם לא העלו לתיבה של נח ולכן הם הפכו למאובנים אחרי שהמים לאט לאט לחצו את השלדים שלהם לאבנים כמו שקורה גם לדגים הגדולים שמתים בים . לגבי זה ששאל למה הוא נתן לנצים ימך שמם לירצוח בדם קר את כל היהודים באירופה ...אז בוא אני יתן לך תשובה . לפי התורה יש בחיים האלה 3 תקופות שבהם יכול לבוא המשיח ...הראשונה הייתה ביציאת מיצריים ,המשיח היה משה אבל האפשרות נילקחה מיהם כשהם התחילו לעבוד את עגל הזב .. ואז בורא עולם נתן להם ללכת 40 שנה במידבר בישביל שכל אלה שחטאו ימותו והילדים שלהם יכנסו לארץ ישראל נקיים מחטאים .. עוד היזדמנות הייתה בזמן בר כוכבה והמשיח הפוטנציאלי האחרון לפי התורה היה ליפניי השואה ..עם ישראל התחיל להתערבב עם עמים אחרים ..רובם הפסיק לעבוד את השם ..רובם אכלו לא כשר והם לא חיו בארץ שלהם ...זה כמו מה שקרה בסדום גם אם היה צדיק שתיים הורגים את כולם ,אבל בכל זאת מי שהיה צריך להישאר בחיים נישאר . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני אמרתי את זה בחצי ציניות כי הדיון הזה דפוק אחו שרמוטה. ודבר שלישי אני מאמין שהכל טובה, אם לא השואה יהודים היו ממשיכים ליחיות באירופה, ליסבול כל הזמן מפרעות ורציחות באמונה שיום אחד הם יוכלו להישתלב. אם לא השואה כל יהודי אירופה היו מיתבוללים, ומתנצרים. לא נעים להגיד, אבל בדרך כלשהי השואה דירבנה את היהודים להקים מדינה
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה דתי או משהו?
![]() |
![]() |
#109 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה רשום אחי תקנה תבדוק :):):):)
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צודק הדיון הזה ממש דפוק אבל זה דיון לשם מה יש דיונים לדון בהם ![]() אולי אתה צודק אולי זה מה שדירבן את העולם לדחוף וליהודים שנשארים להקים מדינה אתה ...אבל במחיר כול האנשים שמתו לסבתא שלי וסבא שלי ז"ל מתו כול המשפחה הם נשארו לבד וזה צילק אותם לכול החיים וככה הרבה ניצולי שואה דבר אחר אוקי הקמנו מדינה מה עכשיו חצי מהמדינה שונאים את המדינה מתים לעוף מפה ... קבוצה של דתים בכלל קוראת להשמיד את ישראל הערבים רוצים להשמיד אותנו מכול כיוון מוקפים בנפט רק פה אין ... והרשימה עוד ארוכה
![]() |
![]() |
#112 |
Banned
|
![]() עזוב,אני מעדיף לקנות סוסטנון מצרי ולקרוא את מה שרשום על האריזה מצדי 10.000 פעם חחח יותר מעניין !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני הייתי חילוני גמור אבל קרו כמה דברים שבזמן האחרון חזרתי בתשובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() אתאיסטים לא מאמינים באלוהים עד שהם רואים את צ'אק נוריס
![]()
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט גועל נפש...יוריד אותם ה' לתחתית שאולה.
גיל,אתה מדבר שטויות גבר,אין שם הוכחה למציאת תיבת נח...ותאמין לי אחי.אולי ישמע יהיר אבל יש לי ידע עצום ביהדות ובתיאולוגיה. אני יכול לתת לך הוכחות שירידו לך את כל החשק,והן כלדקמן: סיפור תיבת נח קרה ב-1300 לפני הספירה בערך. כ2500- לפני הספירה נכתבה המגילה "עלילות גילגמש" ובא גם תואר מבול על הארץ (ופרטים רבים שזהים למבול שה' הנחית על הארץ בתקופת נח),בארם נהריים,מסופטומיה עפ"י הכתוב,שאגב נחשב לאחד הכתבים המוכחים הקדומים ביותר,כן,כנראה לפני התנ"ך. מכאן נמצא,שסיפור עלילות גילגמש נכתב 1200 שנה לפניסיפור תיבת הנח...תעשה ת'חישובים שלך... *הערה-יש שסבורים ששרידי תיבת נח נמצאו בהרי אררט בתוריכה,אבל היא ממש ממש לא מבוססת על כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לגבי השאלה הראשונה שלך. לגבי השניה, "הכל מידי שמים, וחץ מיראת שמים". אין צורך להסביר אני מקווה.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא אמיתי ![]()
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חיים יקרי,יש הבדל ביו ידע עצום על הדת היהודית על גווניה לבין ידע ביצירה היהודית ועבודת ה' (מתלמוד בבלי ועד חידושי המהר"ן נניח). |
|
![]() |
![]() |