|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מדהים!
גילי, לא יודע למה אבל תפור עליך איזה קעקוע או שניים ביד או בכתף. הם כ"כ גדולות אפשר לקעקע שם פוסטר.
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() חיטוב דחוף....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תקשיב ,אתה פשוט נכה שיכלית.
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ארבל פעם 4-5 שאני מסכים איתך ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין פה שום קשר לגדול לא גדול איכס לא איכס מה הקשר ? :| בכל מקרה באמת אחרי תקופת מסה כזאת ארוכה והגעה לגודל כזה ולאכול כל כך הרבה אני חושב שיהיה לך חיטוב כל כך קשה אחי רק שיהיה לך בהצלחה מקווה שתעמוד בו !
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד לי אתה טמבל או משהו ?! התכוונתי שאין קשר לגדול הוא פשוט אומר לו שיהיה לו מאוד קשה לעשות חיטוב אני אפילו החמאתי לגלעד על זה שהוא גדול ככה והוא טנק ויש לו פוטנציאל תפסיק להיות מפגר וכל תגובה לחשוב שאתה יודע הכל. חוץ מזה אחי טוב שאתה באמת לא סוגד לו תרגע קצת עם התגובות האלו שלך כמו 'גלעד תסביר לו' 'גלעד יתעצבן' 'הנה עוד אחת' 'גלעד תטפל בו' אתה נשמע כמו ילד מסכן באמת...
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה יותר טוב אחי לא? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מסת שריר תבוא בהמשך. אם אתה כזה גיבור שים תמונה של הבטן שלך בלי חולצה נראה את הכרס בירה שלך :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כרס בירה?דווקא לפי המצב הייתי אומר כרס GH ואני ממש לא שותה בירה כבר שנתיים ביום שיהיה לך רבע מהניסיון שיש לי בחדר כושר אז תדבר ![]() מסת שריר תבוא בהמשך ממה מהקריאטין שלך?חחחחחחח בן כמה אתה אחי?לפי הגוף 15 16?בגיל 18 תיתגייס לצה"ל ואז תשכח את הכל אני הספורט הזה ילווה אותי כל החיים. ומתי מסת השריר שלך תבוא?חחחחחחחמתי איפה ואיך?מי מאמן אותך?כמה זמן אתה בחדר כושר?חחחחח אתה בכלל נכנס לשם? חכה לתמונות שלי מסוף החיטוב ילדון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בקשר ל-Gh ,הבנו את הקטע שאתה מזריק וכל פוסט אתה מזכיר את זה מחדש נתן לך עידוד על זה שאתה מכניס כאלה חומרים לגוף שלך ונראה איך תראה עוד 10 שנים,בהצלחה בחיטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אותו ילד אידיוט עזוב שהוא שחיף אפילו קוביות אין לו חחחחחחחחחחח ![]() עזובב מוסקיולר אתה נועדת להיות מאלה שכל החיים יתאמנו בלי לראות תוצאות אז תפרוש בשיא הנמוך שלך מותק ותתחיל לשקול מילים ...עוד ילד נרשם אתמול לחדר כושר שכונתי חושב הוא על 10 יחידות GH ביום עם גרם סוסטנון בשבוע בטח אין לו מושג מה אמרתי עכשיו גם חחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() איןן שתי מקררים אני כבר לא יכול לחכות לראות אותכם אחרי חיטוב
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתה יודע למה אמרתי שאתה נכה בשכל ? כי בשרשור שרובו בא בקטע מפרגן ,וגם אנשים שהיה להם תאקלים וקטעים לא נעימים עם שני החבר'ה בתמונות פה (עיין ערך המממ אני !) מצליחים לתת פה מילה טובה כי זה מגיע כאן
אתה חייב לבוא בביקורות מפגרת שבאמת לא באה מבקום ,למה גלעד לא יודע שהוא באחוז שומן גבוה ? הוא בעצמו אמר שהוא לא באחוז נמוך ,אז למה סתם לבוא ממקום שלילי ולהרוס שירשור ?
![]() |
#20 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |