|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן אני יהודי, אשכנזי מן הסתם, אבל ממוצא גרמני |
|
![]() |
![]() |
#102 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
בשביל "להגעל" ממשהו צריך לראות את זה או לפחות לדמיין את זה,מה שמעביר אותי למסקה שראית או דמיינת הומואים מזדיינים(הגיון פשוט),ובן אדם שסגור על המניות שלו לא יעשה מזה רעש.ככל הניראה חווית ההתנסות שלך עוררה בך רגש כלשהו,בגלל זה כל הרעש, קהילת ישראל בודי תאהב אותך גם ככה. המשך לילה טוב. |
|
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהבתי אחי, ולפותח הפורום: רואים שאתה אחלה בחור וכמוך חסר הרבה מאוד בארץ. אני לא רואה סיבה לשנוא הומואים אלא אם נאנסת על ידי 1 |
|
![]() |
![]() |
#104 |
חבר מתחיל
|
![]() הומואים הם עם נפלא ,כמה מהחברים הכי טובים שלי הומואים
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומנם אני לא שונא הומואים, אבל בוא נסתכל על זה: בנאדם X הומו, בנאדם Y שונא הומואים. מה הכי פשוט לבנאדם X לומר? "אתה שונא אותי? גם אתה הומו!" חגיגה. בנאדם שונא ערבים אז הוא בתוך תוכו ערבי? חלאס עם הבולשיט. אני לא בעד לשנוא הומואים, אבל מה שהצגת פה זה אחד הדברים המגוחכים ששמעתי. ציטוט:
בכל מקרה, אם למעלה המסקנה שהצגת הייתה טיפשית, אז פה שתי הברירות שהבאת הרי שהם מגוחכות, מהסיבה שיש אופציה שלישית והיא שיש אנשים שפשוט שונאים הומואים. |
||
![]() |
![]() |
#106 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ///
|
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית חושב שהומואים זה עיוות של הטבע, אחרי הכל, לא סתם אלוהים ברא שקע ותקע.
אבל אין לי בעיה איתם, ושיחיו איך ואיפה שבא להם, רק שלא יעשו מזה כזה הייפ עם כל המצעדים המטופשים שלהם. |
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד בעיר הקודש הם עושים את זה, ומביאים לכל הדוסים את הפיוזים ואז הם לא מבינים למה הם שורפים רחובות. |
|
![]() |
![]() |
#109 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא נורמות של החברה ולא כלום, זה גנטי, תורשתי.
יש בעלי חיים הומואים, אפילו הכלבה שלי(אני חושב) לסבית.
#110 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#111 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להשמיד את כל ההומואים האלה הם מזהמים לנו ת'מדינה צריך להעיף את המיצעד המיזדאן בתחת הזה שלהם ובמיוחד שלא יעשו אותו בירושלים
|
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]() קיץ קץ ...
אין סיבה לשנוא הומואים יש צורך לטפל בבעיה שלהם , משום שזה לא טבעי מי שירצה לעבור טיפול האלן וסהאלן ... מי שלא רוצה שיבין ויפנים שהוא מיעוט לא מקובל בחברה ושהתנהגות כזאת לא תזכה למצעדים , ולא לחלק דגלים בכל העיר משום שהרוב לא רוצה בכך .... מעניין למה כל מצעדי הגאווה האלה ? בגלל ששונאים אותם ? לא חמוד המצעדים האלה נועדו להוציא עוד מהארון בכך שיראו שהם לא "לבד" זה כמו מסיונרים מפוצצים לך תרחוב בארנבונים חלקים , כדי שתרגיש שאתה חלק מזה זה כמו שאני יעשה מצעד של דוסים שחורים ממאה שערים בתוך צפון ת''א , מה יצעקו הנהורים החילונים ? מזה זה מסע החזרה בתשובה ,בתחרדות , לכו מפה פרימטיבים ... למה החרדים לא עושים את זה ? כי אין להם שום רצון לעשות דווקא ובכוונה לציבור שמראש לא אוהב אותם
#115 |
חבר פעיל
|
![]() מוטנט, תגיד שאתה גיי ושאתה לא רוצה שירדו עליך ואנחנו נבין (ובכל זאת נירד עליך)...
אני שונא חתולים, זה אומר שבתוך תוכי אני חתול? אני שונא את האוטו פיאט פונטו מודל 89, מה זה אומר עלי?
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]() זה צריך להיות פורום של ערבים, אתם חיים עם מנטליות של 2000 שנה אחורה
כל עוד הם לא מתחילים איתי הם לא מפריעים לי בשום צורה מי ששונא הומואים רוב הסיכויים שיש לו בעיה עם המיניות שלו, כי מי שבטוח בעצמו אין לו שום סיבה לשנוא ולהתעצבן על דברים שלא משפיעים עליו באופן אישי כעס ושנאה זאת חולשה, אז באמת במקום לשנוא שטויות שלא משפיעות עליכם תתחילו לטפל בבעיות האמיתיות שלכם ואז לא תהיה לכם שום סיבה לשנוא ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אם זאופילים? מה אם ניקרופילים? מה אם סדו מזוכיסטים? למה רק להומואים יש אישור לצאת בגלוי ולעשות מיצעדים? בוא ניתן גם לזאופילים לעשות מיצעד! ושניקרופילים יוכלו למזמז גופות בציבור! אז למה את כל אלה אנחנו מעיפים, ורק הומואים אנחנו צריכים לקבל? אם כבר אז כבר!
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#120 | |
|
![]() ציטוט:
העובדה שאתה שם פדופילים והומואים באותו קו מוסרי כבר סימן שמשהו לא בסדר במנטליות אז בוא נפריד רגע: -זואפילים אונסים חיות, כן זה גם אונס -פדופילים אונסים ילדים, גם עם הילד רוצה או לא זה עדיין אונס -נקרופיל מחולל גופות, גופה זה לא סתם חפץ, זה משהו שהיה פעם בן אדם וצריך לתת לו לנוח בשקט עכשיו יש הומואים וסדו מזוכיסטים שעושים מה שהם עושים בהסכמה משני הצדדים, משהו שמביא להם תענוג בלי לפגוע באף אחד אז למה זה לא בסדר? כי זה נגד אלוהים? אבל עם אלוהים לא עושה טעויות למה הוא ברא אותם ככה? זה בחירה? אולי בכלא ![]() בסוף היום אני לא יודע מה איתך אבל אני לא רואה אונס של ילד בן 5, וזיון של גבר אחר בתחת שרוצה את זה על אותו קו מוסרי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |