|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אחי, ההערכה שלי אלייך עלתה פלאים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע שכולנו ניתאסף כל אחד יקח איזה רובה ונילך למיצעד של ההומואים האלה ונרסס את כולם למוות וככה תיהייה לנו מדינה טוב יותר
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים תבינו או שאתם הומואים או שאתם נגד הומואים אין דבר כזה באמצע
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() Trip
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טוב גבר, רק אל תהיה משוגע.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
יש כאלו שפשוט לא אכפת להם. כמוני למשל. שידחפו אחד לשני מה שבא להם, החל מבולבולים, וכלה בבקבוקי תבערה, כלבי פיקנז ובובות אורי גלר. אבל כל זה בסדר מבחינתי כל עוד הם עושים את זה ויושבים בשקט בבתים שלהם. אבל כשהם עושים מזה רעש, אני בעד להביא לשם כמה יחידות של מג"ב ולפוצץ להם את הראש, או את המנהל Alex שיחלק להם באנים... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל בקשר לחיסול הומואים,אני לא מסכים,כול בן אדם כזה או אחר - יש לו זכות לחיות כול עוד הוא לא מזיק לאחרים וכול עוד הוא עושה את מה שהוא עושה (((בבית))) מצעד גאווה - זה בעצם מצעד הבושה והדבר הזה לא אמור להיתקיים,צריכים לעשות חוק נגד מצעדי גאווה של הומואים,או לפחות חוק שיסר על הומואים לעשות מצעדים בירושליים,או לפחות לקרוא למצעד הזה (מצעד הבושה). |
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר את זה בתור אחד שחושב שהומואים שווים לנאצים שווים לעראפת וזה כי החארות האלה עושים את כל הפוזות האלה שלהם עם כל המיצעדים שלהם בימקום לשבת בשקט הם מחפשים אנשים שישנאו אותם ועוד לא מספיק להם כל זה הם עושים את זה בירושלים איפה שיש הכי הרבא היתנגדות חבורה של מטומטמים פריקים
|
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() המצעדים האלה זה באמת מיותר ומפגר ברמות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לזה שמעליי בידיוק החארות האלה מיתעקשים לעשות את זה למרות שכולם שונאים אותם ובגלל זה שונאים אותם עוד יותר ועוד הם עושים את המיצעד בירושלים איפה שיש להם הכי הרבא שונאים
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
רוב האנשים לא איכפת להם בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!! אין הרבה כמוני. ושימשיכו לעשות מצעדים עד שמישהו יעשה להם פיגוע במצעד ואז הם ירגעו. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל הם כן מפריעים זה לא שהם יושבים בשקט הם כל הזמן עם הפוזות שלהם ועוד בירושלים שיזינו עם עצמם בשקט שלא יכלו ויתגאו בזה
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |