|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה בכלל המושפע הכי גדול פה בפורום, מאונן עפ"י התפריט!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני מסכיםעם שי, מי שלא הולך לקרבי כי הוא פוחד על השריר, הוא לא בנאדם, הוא לא צריך להיות פה אזרח שווה זכויות, אז תעשו הפסקה קטנה לשנה-שנה וחצי של הטירונות, אחרי זה לא רק שיהיה לכם חדר כושר מאובזר, יהיה לכם גם זמן. אתם לא כל הזמן יושבים בקו בעזה. אם אתם פוחדים מקרבי, חושבים שאתם לא יכולים להשתלב שם אז סבבה. ואחרי הצבא תוכלו לחזור להתאמן בכיף. תראו את נאור זיו, הוא התחיל בצבא והוא היה בגדוד 13 של גולני.
שי אתה מסנן אותי?? :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
מנהל ראשי
|
![]() מה ההבדל בין רוני קולמן לדוגמנית?
שניהם עושים קריירה מהגוף שלהם, אבל כולכם מסכימים שדוגמנים טיפשים, אבל שזה מגיע למתפחי גוף אתם הופכים לצבועים. יש גם דוגמניות עם תואר וכל זה הרי, זה לא אומר כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
POWERLIFTING POWERLIFTING
WEIGHTLIFTING WEIGHTLIFTING
לעשות הרבה סייקלים ולגדול כמה שיותר!
|
![]() לא אחי אתה לא שולח הודעות למה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
מושעה
|
![]() pan1c תשמע,אתה אומר "אנשים שלא עושים ככה וככה עדיף שיקרה להם ככה וככה ובלה בלה בלה"
אם בן אדם מחליט להיות פנאט,אני אומר פנאט עד הסוף! יעני בלי חברה ובלי כלום ומתאמן,מה לעזאזל זה עניינך מה הוא עושה? לפעמים עדיף שלך שתתעסק בענינים שלך ולא להיכנס לאחרים למוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
BB זה אחלה ספורט ואחלה תחביב (ולפעמים גם מעבר), אבל מכאן ועד להפוך את זה למקצוע במיוחד בארץ יש מרחק שנות אור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
עם החלק השני אני לא מסכים בקשר להתחרות בארץ. נכון זה ממש לא רווחי,אבל אתה חייב להתחיל מאיפשהו! אם יש לך פרופורציות,גודל וכו' אז למה לא לנסות בחו"ל?! אבל אתה חייב להתחיל מאיפשהו! גם אם זה להתחרות בארץ כמה פעמים כדי לקבל ניסיון וכמובן אישור של האיגוד בארץ להתחרות בחול באותו אירגון. הכל ברוח טובה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא שכולם כאן חושבים שבודיבילדינג הכוונה היא רק השאיפה להיות מקצוען.
זה לא נכון. יש המון בודיבילדרים בעולם שעוסקים בספורט הזה כי הם אוהבים את זה. זאת הסיבה הראשית. אם זו הדרך שבה אתם חושבים אז בואו נסיים את הקריירה של כל שחקני הכדורסל והכדורגל של התיכונים כבר עכשיו. הרי רובם לא יגיעו להיות מקצוענים בכל מקרה....אז למה הם מבזבזים את זמנם בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() תבין ספורט כמו כדורגל זה לא אובססיבי, הם לא קשורים לארוחות ולא מחויבים להגיע לאימונים כל יום, הם לא במרדף אחר השרירים, אצל שחקן כדורגל הכל מתחיל ונגמר באימון כי אין מעבר - תזונה היא לא תזונה של בודיבילדר והם לא תלויים בשגעונות של און אוף סיזן חיטוב מסה.
יש הבדל אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ממש קלי קלות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() למה שיצחקו לך בפנים? אפשר לחשוב שהם מתאמנים 24 שעות. צריך לאכול מספיק , להתאמן בערך שעה 3-4 פעמים בשבוע בד"כ , ולישון בלילה . כמה השקעה כבר יש בזה? זה אחד הענפים הפחות תובעניים בעיניי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לאכול הרבה....להתאמן בדיוק אותו זמן כמו כל אחד אחר ולעשות סייקלים. זה הכל....אל תבלבל במוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
זה רק לאכול טוב ולהתאמן כמו כולנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע לגבי הכדורגלן ספציפית אבל אני יודע שספורטאי עילית של אתלטיקה כמו ריצות, שחיה וכו' מתאמנים יום-יום. פאק, כשהייתי בחוג שחיה התאמנו 6 פעמים בשבוע, שעתיים כל אימון! ![]() וזה עוד לא כולל את הקטע של להתקלח ולהתלבש אחרי האימון. לגבי התזונה- בחיטוב אוכלים פחות... במסה אוכלים יותר, סה"כ זה מתאזן.
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי יהיה לוויכוח הזה סוף, זה כבר מתחיל לבדר אותי כל הפוסט הזה, שמע מבחינת סוגי ספורט בודיבילדינג זה הספורט הכי טובעני, כל בודיבילדר יגיד לך את זה. שחקני כדורגל תותחים יכולים לצוץ לך משכונות עוני ומצוקה, בודיבילדר לא יכול...למה? כי זה ספורט שצריך בשבילו תקציב אדיר כל חודש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |