|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() החבר הכי טוב שלי מתאמן באומנות לחימה בשם Isai
הוא בין ה3 הכי טובים בארץ בזה! הוא פשוט מטורף והוא נלחם נגד כל מיני אומנויות לחימה ביניהים דרס מישהו שהיה בהשרדות ואף נלחם נגד אחד בטיקואן דו בן 28 וחבר שלי דרס אותו ללא בעיה. האומנות לחימה הזאת זה דרך חיים ששינתה לו ת'חיים ללא ספק ד''א הוא תפס משם מסה מטורפת!! כמובן הוא לא מתחרה עם פרנק מגרת במסה אבל עדיין הוא תפס מסה מטורפת שנשארת איתו לאורך זמן גם אחרי שהוא הפסיק להתאמן וגם כשהוא לא ממש מקפיד בתזונה עד כדי כלל לא. מי שרוצה עוד פרטים אני אשמח להגיד לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
כן ויטלי פרש בגלל ניתוח ואז מה אם חברים שלך אוהבים יותר את טייסון ויטלי ואח שלו יותר חזקים בלי קשר למי שאוהבים ומי שלא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Banned
|
![]() Boxing
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קרב מגע
כל השאר זה סתם חרטא שלא יתן לך כלום בחיים חוץ מלהתחרות שאני בספק אם זה מה שאתה רוצה אבל טוב שניזכרת חודשיים אחרי שהתחילה השנה כל החוגים של כבר התחילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() לך על משהו משולב אם אתה רוצה להקנות לעצמך ידע בזמן קצר,מוי טאי,קונג פו וקראטה יהיו "כבדים" למתחיל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() שמע לי..הכי טוב זה ג'ודו
גם מחזק מאוד,גם עוזר להעלות מאסה,גם תחרותי אם תרוצה,וגם יעזור לך במציאות כי מישהו רק מקרב אלייך תיד שלו תוך שנייה הוא על הריצפה אל תחשוב שצריך תחליפות האלה בשביל לעשות דברים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר למסה? אין קשר בין השימוש בכח לשם הפלות/הרמות ולהיפוטרפיה,יש אבל זה מינורי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אבל אם תעמיד את שתיהם בזירה בשיא שלהם אתה לא יודע מה היה מנצח ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני כן יודע אין לך מושג איזה מהירים הם נדיר מאוד לראות שפוגעים בהם בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]() הכי הכי טוב זה איגרוף וקיקבוקס (מואי טאי) וזה מוכך ב K1....
כל הדברים הסינים ויפנים (קאראטה. טיק ואן דו. וכו..) למינהם זה חרא אחד גדול. וכל זה מוכח בקרב אני לא ממציא שום דבר.. ואנשים שחושבים ששאולין מונקס חזקים ... זה בולשיט גדול.... אני מביא מייק טייסון או מישהו אחר....מפרק להם את כל המקדש של השאולין הזה לבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#112 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
למה שיפול לקרקע? כמה בוקסים חזקים ומהירים והתחמקות וזהו אין יריב מה אתה חושב שבאיגרוף אפשר לקרוע רק בקרב בחוג עצמו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() איגרוף תאילנדי בנתניה איפה יש????
![]() |
#116 | |
|
![]() ציטוט:
תבוא להטיל אחד שיודע איגרוף על הרצפה? הוא יזיין לך תצורה שוב תקשיב דימי הכי יעיל זה קרב מגע זה מערב קרב מגע, היאבקות, איגרוף תאילנדי וג'יו'יטסו ברזילאי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]() בלאט....אפשר לחשוב ברחוב הולכים כולם אלופי הארץ באומנות לחימה...
רוב האנשים לא יודעים בכלל ללכת מכות.. ומי שמנצח בקרב בדרך כלל זה מי שנתן מכה בפנים ראשון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
|
![]() ציטוט:
בקרב ג'ודו הכי טוב לדעת ג'ודו מין הסתם ובקרב רחוב הכי טוב לדעת קרב מגע שזה קרב רחוב! הוא לא יצליח להטיל אחד שלמד קרב מגע כי הם גם כן לומדים את כל סוגי ההטלות ואיך להתחמק מהן חוץ מזה אתה לא תתקרב אפילו בשביל להכניס אחד כזה להטלה כי ישר הולכים לביצים או לחניקה שתאמין לי ג'ודואיסט לא יצליח להתחמק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |