|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() הוא בעצמו הכניס לפה את כל עניין הגיטרות...
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אגב גיטרות ניראה לי אני קונה השבוע.. אני ואחותי רוצים להתחיל לנגן :}
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() בואנה דימי וטוקיסטי מה הבעיה? Thaibox צודק ב90 אחוז. חובה בכל רוטינת אימונים את ה3 תרגילים האלה שבלעדיהם אי אפשר לבנות מסה בסיסית.
אני רואה את כל המכוערים עושים חזה בשיפועים של אחולמניוקי מדייקים בכל שטות ולאן הם מגיעים..ליד 36 אז חלאס להיות ראש קטן למה אני יפתח'ך תתחת חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כל תגובה שני שלו הוא אומר תעשה סקוואט דדליפט ובלהבלה אני יש לי אולי 2 מכשירים בכל התוכנית וגם זה אפילו לא.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בואו לא נפתח עוד פוסט אולד-סקול נגד ניו-סקול או הארדקור נגד מכשירים ובידודים, לבסוף, תרגיל בסיסיים כמו בנץ' בנט-אובר דדליפט וסקוואט צריכים לשמש כל אחד, ועם עזרה של תרגילים מבודדים זה לא יזיק ואפילו יועיל.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין על מה אתם מדברים?
אני צריך לעבוד אם מכשירים או לא? תיראו המאמן הביא לי למשל מכשיר שאני כאילו מרים את הידיים והמשקולות עולות המכשיר טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() דחוף למאמן הזה את המכשיר לתחת! אולי יהיה מזה יותר תועלת
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שנה בערך המותניים והבטן יהיו בערך באותו הקו?
והכתפיים יהיו הרבה יותר גדולות מהמותניים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() hasa - יכול להיות שתוך חודשים כבר המצב יתאזן ויכול להיות יותר..
תבדוק ותגיד לנו כמה זמן לקח .
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() די עם השאלות קיטבג, תתאמן כבד, תאכל הרבה (מאוד), ויהיה בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחחחחח גוף גיטרה איזה סטלן
בנאדם אתה חייב להתחיל להתאמן !@!!! אתה ניראה בכלל לא טוב. תאכל כמו שצריך,תתאמן ותישן ותפרסם תמונה אחרי כמה חודשים. בהצלחה :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאנשים פה רשמו. תאכל, תישן ותתאמן. תחרוש את הפורום ותקרא מאמרים. בסופו של דבר זה ייתאזן אבל לא תוך חודשיים שלוש. זה ייקח יותר זמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה הקטע 13 עמודים של אותו הדבר. מה לא מובן ? בקושי יש לך מסת שריר ושומן בגוף כך שמבנה העצמות של יותר בולט פשוט תאכל המון תעבסוד קשה בחדר כושר על המסה ויהיה בסדר.
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() יכול מאד להיות שפשוט עוד לא התפתחת מבחינה הורמונלית...
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת לא התפתחתי ?
תסביר את עצמך? |
![]() |
![]() |