|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
כבוד גדול שחזרת להתאמן איתנו בפיטנס באשדוד והבאת איתך עוד כמה מפלצות כמו שצריך . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() סטס אתה פשוט ענק, כל הכבוד!
אני לא מציע לך להתחרות בארץ, סתם סבל ולא יוביל אותך לשום מקום ושום דבר. אם אתה ממש רוצה אז קח עוד כמה שנים של צבירת מאסה ותרביץ שואו בחו"ל, בארץ אין מה לעשות - ביזבוז זמן וכסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סטס, ברוך הבא לפורום
נשארתי פעור פה מהתמונות שהעלת - עד כמה אתה מאסיבי, אסטתי וגם פרופורציונאלי. אני יודע שלוליק הוא אדם ענק, ולידו אתה לא מבייש את עצמך מבחינת מאסה, וזה אומר הרבה. בכל מקרה, לא משנה מה תחליט לעשות - בין אם זה להתחרות בארץ או בחו"ל, או לא להתחרות כלל - תדע שאתה באמת אדם שנותן השראה ומוטיבציה. הלוואי וירבו כמותך. בהצלחה בהמשך
![]() |
#104 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
מזל שלא כולם בארץ חושבים כמוך, אחרת ענף פיתוח הגוף היה במצב יותר קשה ממה שהוא נמצא היום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
חיבוק ונשיקה אתה תקבל ממני על הודעות כאלו
![]() |
![]() |
#106 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אייל מה אתה מעדיף אחי?את החיבוק והנשיקה של ארבל או חחח עתיד מוזהר ומובטח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
|
![]() ציטוט:
הGH הוא בשבילי !
![]() |
![]() |
#108 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() חיבוק ונשיקה מדוב, אממ...ארבל? גם מוותר, יש לי חברה קנאית מאוד, אל תתעסק איתה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
|
![]() ציטוט:
יש לי חברה קנאית לא פחות ,שנעשה חילופי זוגות ? *ארבל מתחמק מצעקות חברה שלו שמאיימת לקחת אותו למרגש חניה ולנסוע עליו עם הג'יפ של אבא*
![]() |
![]() |
#110 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
שלחתי לך כרגע מייל שיגרום לך לרקוד ערום על גג הבית במשך כמה שעות ברציפות...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
|
![]() ציטוט:
חביבי ,בשביל לרקוד בעירום אני צריך הרבה פחות ...
![]() |
![]() |
#112 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
|
![]() ציטוט:
קפצתי דילגית עם איבר המין של עצמי.
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() ואלק תארו לעצמכם את שני הג'ברים האלה באים אליכם בסמטה חשוכה בלילה..
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
מר ישראל במשקל פתוח ואלוף האלופים נאבבא לשנת 2008, סגן מר עולם לשנת 2009
|
![]() חבר'ה אני מודה לכם על אירוח חם. שאלו אותי פה על תזונה ואימונים.בשלב זה אני מתאמן 4 פעמים בשבוע כל אימון שעה וחצי ועוד חצי שעה אירובי.עוד מעט אני אתחיל לעבוד על מסה ואז יעבור ל 3 פעמים בשבוע.כל האימונים שלי מורכבים מתרגילים בסיסיים.אני לא עושה הרבה סטים 3 בכל תרגיל אבל עם משקל גבוה.לגבי תזנה אני לא אוכל הרבה פחמימות גם בעלייה במסה.ההרכ קלוריות הוא כזה:
40% חלבון,40% פחמימות ו20% שומן.השיטה הזאת מאפשרת לי לעלות במסה יחסית נקיה בלי הרבה נוזלים ושומן.בחיטוב היחס משתנה על כל 2 גרם פחמימות שאני מוריד אני מוסיף 1 גרם חלבון. אבל זה ממש בקיצור אם יהיו שאלות אני אשמח לענות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
|
![]() ציטוט:
יפה ,שיטה מאוד חכמה. תאמת גם אני לא אוכל הרבה פחמימות בעליה במסה ,זה גם מקל על המעבר לפחמימות נמוכות יותר בחיטוב.
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק, הינה לך אחד שגודל יפה מאוד עם אימונים של שלוש פעמים בשבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
מר ישראל במשקל פתוח ואלוף האלופים נאבבא לשנת 2008, סגן מר עולם לשנת 2009