|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#102 |
הושעה
|
![]() האמת שאני גם די מסתכל על זה מנקודת המבט של דימה. התחרויות פשוט לא מעניינות אותי. אני מאד מאד אוהב להתאמן ולנהל חיים של מפתח גוף חובבן, אבל ענפי ספורט כמו כדורגל מרגשים אותי בהרבה מתחרויות פיתוח גוף. איכשהו זה פשוט יותר מותח, מעניין ובלתי צפוי. מבחינתי, אי אפשר להשוות אפילו את האולימפייה לגמר ליגת אלופות טוב.
שימו לב שלא זלזלתי אלא רק אמרתי את דעתי.
#103 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח אשכרה ילדים קטנים אחד אחד,ארבל אלווישן משה פאניק וכל שאר החברים,אני רוחש לכם כ"כ הרבה כבוד,במיוחד למשה אגב,אבל שאני קורא את ההודעות שלכם אני מבין שעם כל הפוזה שלכם,הנשיון להיות רציינים בוגרים ומבינים,אתם חבורה של ילדים קטנים שלא התבגרו בשיט,אגב כולכם יותר גדולים ממני.
אה,וקאטלר לוקח. |
![]() |
![]() |
#104 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
לא תראה אותי נכנס לתוך חבורה שמדברת בהתלהבות על מירוצי אופניים ואומר להם שהם מטומטמים חסרי חיים ושלאנס אמסטרונג מעניין את הזין שלי. אני מכבד אותם, ושיקומו מצדי גם ב 3 בבוקר, יעמדו על הראש ויצרחו קוקוריקו. מה שטוב להם שיעשו. אותו דבר אני מצפה שאנשים לא יכנסו לפורום שמוגדר "פיתוח גוף תחרותי", ויזלזלו ברצון של חובבי הענף לחזות בזמן אמת בבאדיבלדרים הכי טובים על הגלובוס. אגב אני חייב מילה לגבי התיזה המוטעית שמי שמתייחס ברצינות לפיתוח הגוף חייב להישאר כל היום בבית, בלי עבודה ובלי חיים. את אשתי הכרתי כשהתחלתי להיכנס ברצינות לתחום, והייתה לנו תקופת רווקות נהדרת, מלאה בילויים והרפתקאות. מעולם לא מנעתי מעצמי דברים - להיפך - יצאתי, ביליתי. יש לי חברים רבים מאוד, יש לי תחביבים נוספים, אני עובד ומצליח בעבודה (טוב, לא בחודשים האחרונים - אבל בדרך כלל כן) אפילו הצלחתי ללמוד תוך כדי. באדי בילדר תחרותי מוגבל תקופה קצרה לפני התחרות, זה הכל. גם אז אין זה אומר שהוא חייב לשבת בבית, רק שיצטרך להתארגן ולתכנן - לא סוף העולם. באדי בילדר חובבן, בכלל אין לו שום בעיה. יש היום גם את החטיפים שפותרים 99 אחוז מהבעיות של תזמון ארוחות בעת שאינך בבית. אז אפשר גם וגם, רק צריך גישה נכונה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
#105 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לפחות מישהו הבין את המסר ...
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין פה קטע של השוואה בין בודיבילדינג לבין כדורסל כדורגל, מה יותר טוב מה יותר שווה, כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שנותן לו את הרגש, ככה זה. |
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אמרנו שכדי לעסוק בתחום צריך להישאר כל היום בבית, זו הדרך שחלק מהאנשים פה הולכים בה, אנחנו סתרנו את זה. |
|
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() קמתי לראות את הגמר של הnba, קמתי לראות את הגמר של K1, קמתי לעשות מסע כומתה בטירונות, ואני יקום גם בשביל אולימפיה.
|
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() בדיחה גרוע פאניק...
![]() מספרים אותה ככה: מה יוצא מתאונה של משאית זבל ומשאית של תנובה? חרא בלבן |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
MY NIGGA !
![]() |
#113 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
|
![]() טוב חאלס הבנו נראה לי אפשר לנעול פה את העניין
|
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור ולעניין - אתה רוצה להשקיע ולהגיע למטרה שלך מהר, תעשה מה שצריך בשביל זה, אתה רוצה לקחת באיזי ולעשות איך שנוח לך - בכיף, אפחד לא אמר כלום. |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#118 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה גם שבעבודה, לימודים וכו' אתה לא פוגע בבריאות בצורה כזאת כמו שאתה פוגע בה בBB. |
|
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתחומים אחרים אתה פוגע בדברים אחרים על מנת להגיע לטופ, ככה זה בכל דבר. |
|
![]() |
![]() |
#120 | |