ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-09-07, 16:13   #101
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אני רק ניסיתי להגיד שמי שבאמת אוהב את מה שהוא עושה יבתר על דברים אחרים למען הספורט הזה !
לא לצאת עם חברים, להפוך את כל היום שלך ולאכול כל שלוש שעות עם סטופר ארוחה זה כבר להקריב את מה שלא דרוש להקריב בשביל הספורט. זה לא יקח אותך רחוק יותר בספורט הזה.
shahaflol מנותק  
ישן 29-09-07, 16:15   #102
Antonator1
הושעה

האמת שאני גם די מסתכל על זה מנקודת המבט של דימה. התחרויות פשוט לא מעניינות אותי. אני מאד מאד אוהב להתאמן ולנהל חיים של מפתח גוף חובבן, אבל ענפי ספורט כמו כדורגל מרגשים אותי בהרבה מתחרויות פיתוח גוף. איכשהו זה פשוט יותר מותח, מעניין ובלתי צפוי. מבחינתי, אי אפשר להשוות אפילו את האולימפייה לגמר ליגת אלופות טוב.

שימו לב שלא זלזלתי אלא רק אמרתי את דעתי.
Antonator1 מנותק  
ישן 29-09-07, 16:16   #103
מתן18
חבר פעיל

חחחחחחח אשכרה ילדים קטנים אחד אחד,ארבל אלווישן משה פאניק וכל שאר החברים,אני רוחש לכם כ"כ הרבה כבוד,במיוחד למשה אגב,אבל שאני קורא את ההודעות שלכם אני מבין שעם כל הפוזה שלכם,הנשיון להיות רציינים בוגרים ומבינים,אתם חבורה של ילדים קטנים שלא התבגרו בשיט,אגב כולכם יותר גדולים ממני.

אה,וקאטלר לוקח.
מתן18 מנותק  
ישן 29-09-07, 16:16   #104
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
1. לא יכניסו פיתוח גוף לאולימפיאדה כי זה לא ספורט, האימונים לתחרות הם הספורט, לא התחרות עצמה. להכניס פיתוח גוף לאולימפיאדה= להכניס דוגמנות לשם. אין פה נימה של זלזול, פשוט אין לזה מקום שם.
2. דימי, גם מתחרים בענפי ספורט אחרים באולימפיאדה לוקחים חומרים, אתה לא יכול להגיד שבין התחרויות הם נקיים.
3. אין לי כוונה להתחרות או להגיע לרמה כזו, ואני לא נהנה מהתחרויות, ופה אני, משה ודימי מסכימים, אבל אני יכול להבין את מי שאוהב את התחום הזה ובאמת נהנה לראות תחרויות, גם אם זה לא הדבר המלהיב ביותר בעולם.
4. מערכת הפורומים הזו, פרט לפורום הזה ספציפי, אינה נועדה רק למפתחי גוף תחרותיים או למתעניינים בתחום הזה מבחינה תחרותית. אז לשאול אותנו מה אנחנו עושים פה זה טיפשי. אני אפילו אנחש, אולי בהגזמה, שרוב הלקוחות של גיל, גם אלה שבאים לייעוץ וגם אלה שמזמינים באתר, לא מעוניינים בגוף ברמה תחרותית גבוהה. אז תסלקו אותם מהפורום?
5. איך אפשר לא להעריך את ההטבעה הספונטנית של וינס קרטר באולימפיאדה כשהוא קופץ מעל שחקן בגובה 2.20?
6. כנראה שהאתר יקרוס.
גבר תקרא שוב את ההודעה שלך, עם ההדגשות שלי - אני חושב שזה מסכם את הדיון המיותר הזה.
לא תראה אותי נכנס לתוך חבורה שמדברת בהתלהבות על מירוצי אופניים ואומר להם שהם מטומטמים חסרי חיים ושלאנס אמסטרונג מעניין את הזין שלי.
אני מכבד אותם, ושיקומו מצדי גם ב 3 בבוקר, יעמדו על הראש ויצרחו קוקוריקו.
מה שטוב להם שיעשו.
אותו דבר אני מצפה שאנשים לא יכנסו לפורום שמוגדר "פיתוח גוף תחרותי", ויזלזלו ברצון של חובבי הענף לחזות בזמן אמת בבאדיבלדרים הכי טובים על הגלובוס.

אגב אני חייב מילה לגבי התיזה המוטעית שמי שמתייחס ברצינות לפיתוח הגוף חייב להישאר כל היום בבית, בלי עבודה ובלי חיים.
את אשתי הכרתי כשהתחלתי להיכנס ברצינות לתחום, והייתה לנו תקופת רווקות נהדרת, מלאה בילויים והרפתקאות.
מעולם לא מנעתי מעצמי דברים - להיפך - יצאתי, ביליתי.
יש לי חברים רבים מאוד, יש לי תחביבים נוספים, אני עובד ומצליח בעבודה (טוב, לא בחודשים האחרונים - אבל בדרך כלל כן) אפילו הצלחתי ללמוד תוך כדי.
באדי בילדר תחרותי מוגבל תקופה קצרה לפני התחרות, זה הכל.
גם אז אין זה אומר שהוא חייב לשבת בבית, רק שיצטרך להתארגן ולתכנן - לא סוף העולם.
באדי בילדר חובבן, בכלל אין לו שום בעיה.
יש היום גם את החטיפים שפותרים 99 אחוז מהבעיות של תזמון ארוחות בעת שאינך בבית.
אז אפשר גם וגם, רק צריך גישה נכונה.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק  
ישן 29-09-07, 16:17   #105
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
האמת שאני גם די מסתכל על זה מנקודת המבט של דימה. התחרויות פשוט לא מעניינות אותי. אני מאד מאד אוהב להתאמן ולנהל חיים של מפתח גוף חובבן, אבל ענפי ספורט כמו כדורגל מרגשים אותי בהרבה מתחרויות פיתוח גוף. איכשהו זה פשוט יותר מותח, מעניין ובלתי צפוי. לדעתי, אי אפשר להשוות אפילו את האולימפייה לגמר ליגת אלופות טוב.
אני מסכים איתך, אבל עדיין זה לא מצדיק את העניןי שהוא נכנס לפוסט של אנשים שכן מתעניינים בפיתוח גוף - ומחרבן להם אותו.
Dino Psaras מנותק  
ישן 29-09-07, 16:18   #106
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
גבר תקרא שוב את ההודעה שלך, עם ההדגשות שלי - אני חושב שזה מסכם את הדיון המיותר הזה.
לא תראה אותי נכנס לתוך חבורה שמדברת בהתלהבות על מירוצי אופניים ואומר להם שהם מטומטמים חסרי חיים ושלאנס אמסטרונג מעניין את הזין שלי.
מה שטוב להם שיעשו.
אותו דבר אני מצפה שאנשים לא יכנסו לפורום שמוגדר "פיתוח גוף תחרותי", ויזלזלו ברצון של חובבי הענף לחזות בזמן אמת בבאדיבלדרים הכי טובים על הגלובוס.

אגב אני חייב מילה לגבי התיזה המוטעית שמי שמתייחס ברצינות לפיתוח הגוף חייב להישאר כל היום בבית, בלי עבודה ובלי חיים.
את אשתי הכרתי כשהתחלתי להיכנס ברצינות לתחום, והייתה לנו תקופת רווקות נהדרת, מלאה בילויים והרפתקאות.
יש לי חברים רבים מאוד, יש לי תחביבים נוספים, אני עובד ומצליח בעבודה (טוב, לא בחודשים האחרונים - אבל בדרך כלל כן) אפילו הצלחתי ללמוד תוך כדי.

לפחות מישהו הבין את המסר ...

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק  
ישן 29-09-07, 16:19   #107
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
חחחחחחח אשכרה ילדים קטנים אחד אחד,ארבל אלווישן משה פאניק וכל שאר החברים,אני רוחש לכם כ"כ הרבה כבוד,במיוחד למשה אגב,אבל שאני קורא את ההודעות שלכם אני מבין שעם כל הפוזה שלכם,הנשיון להיות רציינים בוגרים ומבינים,אתם חבורה של ילדים קטנים שלא התבגרו בשיט,אגב כולכם יותר גדולים ממני.
+1, זה פשוט מעצבן, יש פאקין ספורט ויש פה פול אנשים שאוהבים וחיים אותו, ומחכים לרגעים האלה, בדיוק כומ שאחרים מחכים לכדורגל וכדורסל, ומה שנאמר על "אדרנלין בהטבעות לעומת חיתוכים ברגליים" איזה בולשיט, כל אחד אוהב וחי את מה שהוא רוצה, יש פה בפורום עוד 100 איש שלא מסכימים בכלל עם העובדה של לקום ב4 בבוקר ולראות את זה, אבל הם לא באים ואומרים 'איזה ילדים מסכנים קמים ב4 בבוקר לראות' כי הם מכבדים את האחרים שכן אוהבים וכן חיים את הספורט.
אין פה קטע של השוואה בין בודיבילדינג לבין כדורסל כדורגל, מה יותר טוב מה יותר שווה, כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שנותן לו את הרגש, ככה זה.
Danzig מנותק  
ישן 29-09-07, 16:25   #108
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
+1, זה פשוט מעצבן, יש פאקין ספורט ויש פה פול אנשים שאוהבים וחיים אותו, ומחכים לרגעים האלה, בדיוק כומ שאחרים מחכים לכדורגל וכדורסל, ומה שנאמר על "אדרנלין בהטבעות לעומת חיתוכים ברגליים" איזה בולשיט, כל אחד אוהב וחי את מה שהוא רוצה, יש פה בפורום עוד 100 איש שלא מסכימים בכלל עם העובדה של לקום ב4 בבוקר ולראות את זה, אבל הם לא באים ואומרים 'איזה ילדים מסכנים קמים ב4 בבוקר לראות' כי הם מכבדים את האחרים שכן אוהבים וכן חיים את הספורט.
אין פה קטע של השוואה בין בודיבילדינג לבין כדורסל כדורגל, מה יותר טוב מה יותר שווה, כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שנותן לו את הרגש, ככה זה.
מוניטין !
Bodybuilder מנותק  
ישן 29-09-07, 16:27   #109
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
מה שטוב להם שיעשו.

בפורום הזה, כמו שדימי אמר, יכולים להגיב גם אנשים שמתנגדים לספורט. מותר לאנשים להביע את הדעה שלהם כל עוד זה לא נוגד את חוקי הפורום, בלי זלזול, כמובן.
לא אמרנו שכדי לעסוק בתחום צריך להישאר כל היום בבית, זו הדרך שחלק מהאנשים פה הולכים בה, אנחנו סתרנו את זה.
shahaflol מנותק  
ישן 29-09-07, 16:27   #110
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

קמתי לראות את הגמר של הnba, קמתי לראות את הגמר של K1, קמתי לעשות מסע כומתה בטירונות, ואני יקום גם בשביל אולימפיה.
ThaiB0X מנותק  
ישן 29-09-07, 16:28   #111
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

בדיחה גרוע פאניק...
מספרים אותה ככה:
מה יוצא מתאונה של משאית זבל ומשאית של תנובה? חרא בלבן
ישן 29-09-07, 16:28   #112
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThaiB0X
קמתי לראות את הגמר של הnba, קמתי לראות את הגמר של K1, קמתי לעשות מסע כומתה בטירונות, ואני יקום גם בשביל אולימפיה.

MY NIGGA !

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק  
ישן 29-09-07, 16:29   #113
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי r0y
בדיחה גרוע פאניק...
מספרים אותה ככה:
מה יוצא מתאונה של משאית זבל ומשאית של תנובה? חרא בלבן
מה מצחיק בזה אבל?
P-a-n-1-c מנותק  
ישן 29-09-07, 16:30   #114
Moshe
Banned

טוב חאלס הבנו נראה לי אפשר לנעול פה את העניין
Moshe מנותק  
ישן 29-09-07, 16:32   #115
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
בפורום הזה, כמו שדימי אמר, יכולים להגיב גם אנשים שמתנגדים לספורט. מותר לאנשים להביע את הדעה שלהם כל עוד זה לא נוגד את חוקי הפורום, בלי זלזול, כמובן.
לא אמרנו שכדי לעסוק בתחום צריך להישאר כל היום בבית, זו הדרך שחלק מהאנשים פה הולכים בה, אנחנו סתרנו את זה.
אפחד לא מכריח אפחד להשאר בבית כל היום לאכול להתאמן לנוח, אפחד פה גם לא אמר שבשביל לעסוק בתחום צריך להיות מקובע לכל ה"חוקים" וה"כללים" וכל החרבנא, כל אחד בוחר מה שנוח לו אחרי הכל, ובשביל להגיע למטרה מסויימת כלשהי, לא משנה אם זה גוף שאתה רוצה, עבודה, ועוד כל הישג בחיים, צריך לעבוד קשה ולהגיע לאותה מטרה, גם עם המטרה שלך זה להיות מייקל לואיס, או שגיא קלב או מרטינז ג'אי קולמן וחבריו, זה לא משנה, זה כבר אישי אצלך ואיך שאתה חושב לנכון להגיע לאותה מטרה.
בקיצור ולעניין - אתה רוצה להשקיע ולהגיע למטרה שלך מהר, תעשה מה שצריך בשביל זה, אתה רוצה לקחת באיזי ולעשות איך שנוח לך - בכיף, אפחד לא אמר כלום.
Danzig מנותק  
ישן 29-09-07, 16:33   #116
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
אפחד לא מכריח אפחד להשאר בבית כל היום לאכול להתאמן לנוח, אפחד פה גם לא אמר שבשביל לעשות בתחום צריך להיות מקובע לכל ה"חוקים" וה"כללים" וכל החרבנא, כל אחד בוחר מה שנוח לו אחרי הכל, ובשביל להגיע למטרה מסויימת כלשהי, לא משנה אם זה גוף שאתה רוצה, עבודה, ועוד כל הישג בחיים, צריך לעבוד קשה ולהגיע לאותה מטרה, גם עם המטרה שלך זה להיות מייקל לואיס, או שגיא קלב או מרטינז ג'אי קולמן וחבריו, זה לא משנה, זה כבר אישי אצלך ואיך שאתה חושב לנכון להגיע לאותה מטרה.
בקיצור ולעניין - אתה רוצה להשקיע ולהגיע למטרה שלך מהר, תעשה מה שצריך בשביל זה, אתה רוצה לקחת באיזי ולעשות איך שנוח לך - בכיף, אפחד לא אמר כלום.
הבעיה היא שכדי להגיע למטרה מהר אתה צריך לבזבז המון כסף, זמן ובריאות.
P-a-n-1-c מנותק  
ישן 29-09-07, 16:38   #117
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
הבעיה היא שכדי להגיע למטרה מהר אתה צריך לבזבז המון כסף, זמן ובריאות.
כנ"ל גם לגבי כל דבר אחר בחיים, לימודים, עבודה, קריירה, וכל דבר אחר אתה מוותר על הרבה דברים יקרים בשביל להגיע לעילית, ככה זה.
Danzig מנותק  
ישן 29-09-07, 16:52   #118
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
כנ"ל גם לגבי כל דבר אחר בחיים, לימודים, עבודה, קריירה, וכל דבר אחר אתה מוותר על הרבה דברים יקרים בשביל להגיע לעילית, ככה זה.
בארץ אתה לא יכול להגיע לעילית, תקרא את מה שכתבתי למעלה בתגובה הארוכה. אין לי בעיה עם כאלה שבאמת רוצים להגיע לעילית, אבל שיעשו את זה בחו"ל ולא בארץ.
מה גם שבעבודה, לימודים וכו' אתה לא פוגע בבריאות בצורה כזאת כמו שאתה פוגע בה בBB.
P-a-n-1-c מנותק  
ישן 29-09-07, 17:02   #119
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בארץ אתה לא יכול להגיע לעילית, תקרא את מה שכתבתי למעלה בתגובה הארוכה. אין לי בעיה עם כאלה שבאמת רוצים להגיע לעילית, אבל שיעשו את זה בחו"ל ולא בארץ.
מה גם שבעבודה, לימודים וכו' אתה לא פוגע בבריאות בצורה כזאת כמו שאתה פוגע בה בBB.
אני אחזור על מה שאמרתי שוב, אמרתי שלכל מטרה לא משנה איזו, כמו שציינתי בתגובה למעלה, דרושים הוויתורים והמאמצים הספציפיים שדרושים על מנת להגיע אל אותה מטרה, בBB מקצועי למשל כן, יש פגיעה בבריאות, סמים הזרקות וכל זה, אבל ככה זה בספורט הזה, בלי זה אתה כבר לא שווה.
בתחומים אחרים אתה פוגע בדברים אחרים על מנת להגיע לטופ, ככה זה בכל דבר.
Danzig מנותק  
ישן 29-09-07, 17:06   #120
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
MY NIGGA !
ארבל תבדוק בבקשה מוניטין.
Mazoz3 מנותק  
נושא נעול