ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-09-07, 22:22   #101
AmitMa
חבר פעיל

הסמל האישי שלAmitMa

כללי:: רעב תמידית
שלח הודעה דרך ICQ אל AmitMa

אני לא יעשה איתך השוואות על כמות הלמידה כי זה לא המקום ואני חייב לברוח.
רק דבר אחד אני אגיד לך.. אדם שלמד ככה (אני לא רוצה חס וחלילה לזלז אבל יש עוד הרבההההה מה ללמוד חוץ מזה) לא ידבר ככה. אם העבירו לך את החומר בצורה נכונה ולא מעוותת כמו שקורה במקומות מסוימים לצערנו אז זאת גם בעיה.
AmitMa מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-09-07, 22:24   #102
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

אפשר ללמוד את זה ולא להסכים עם זה ואני בהחלט לא מסכים עם היהדות. העבירו לי את החומר בצורה נכונה, אני פשוט חושב אחרת ויש לי סיבות טובות.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-09-07, 22:29   #103
AmitMa
חבר פעיל

הסמל האישי שלAmitMa

כללי:: רעב תמידית
שלח הודעה דרך ICQ אל AmitMa

זכותך המלאה לא להסכים.
אם למדת מרצון, במקום שאהבת, עם אנשים שאהבת, ורבנים (או מורים) שאהבת... תהיה שלם עם עצמך וההחלטה שלך. אם לא אל תהיה.
AmitMa מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 10:12   #104
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אני לא רואה שום סיבה שאף אחד פרט למקורבים עליו וחרדים אולי יגנו על הדברים שלו

יאללה next.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 10:22   #105
keen12
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
יש איזה אתר שמזיין לך את השכל(שום דבר שימושי או לא ברור) איך להכיר בחורות(סה"כ פרסומת לקורס שלהם) ובאחת העמודים במדריך שלהם יש את הבדיחה מילה במילה.
למה אתה מזיין תשכל על דברים שאתה לא מבין בהם בכלל אחי?..
זה כמו שמישהו יכנס לפורום הזה ויגיד שזה זיון שכל שאבקות זה ניפוח והכל, אתה מבין את הבורות?,
אתה מנסה לשפוט משהו לפני שחקרת אותו לעומק.
וואלה גם אני לא מתמצא בכל התחום, אבל יש לי בן דוד שעבר את הקורס, וממבט עליו ועל איך שהקורס שינה אותו אני יכול להגיד לך שהדברים האלה עובדים..
פעם הוא היה ביישן, לא הלך לו עם בנות וכל הזמן מצא סיבות:"זה כי אני ללא מספיק חתיך, מספיק עשיר, אין לי מכונית מספיק יפה" וכאלה(והוא נראה טוב, והיה בן 21 בערך באותה תקופה), אחרי שהוא עבר תקורס הוא השתנה לגמרי, פיתח ביטחון עצמי בתחומים שלא קשורים רק לבנות, ואתה יכול לראות(או לפחות אני יכול לראות לפעמים כשהוא מראה לי תמונות של בנות שהוא היה איתם) כמה הוא השתנה בעקבות הקורס.
הוא ניסה להסביר לי פעם אחת משהו על ניטרול פחדים(כאילו אם בחורה לא זורמת ואומרת לך משהו:"לא רק הכרנו וזה וזה") אבל לא הבנתי כלום חח.. הוא לא ממש טוב בהסברים.

יש סיכוי טוב שבעוד כמה שנים אני ישתתף בקורס שכזה, אם זה ישפר את ההישגים שלי עם בנות.. למה לא?.
keen12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 12:09   #106
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי keen12
למה אתה מזיין תשכל על דברים שאתה לא מבין בהם בכלל אחי?..
זה כמו שמישהו יכנס לפורום הזה ויגיד שזה זיון שכל שאבקות זה ניפוח והכל, אתה מבין את הבורות?,
אתה מנסה לשפוט משהו לפני שחקרת אותו לעומק.
וואלה גם אני לא מתמצא בכל התחום, אבל יש לי בן דוד שעבר את הקורס, וממבט עליו ועל איך שהקורס שינה אותו אני יכול להגיד לך שהדברים האלה עובדים..
פעם הוא היה ביישן, לא הלך לו עם בנות וכל הזמן מצא סיבות:"זה כי אני ללא מספיק חתיך, מספיק עשיר, אין לי מכונית מספיק יפה" וכאלה(והוא נראה טוב, והיה בן 21 בערך באותה תקופה), אחרי שהוא עבר תקורס הוא השתנה לגמרי, פיתח ביטחון עצמי בתחומים שלא קשורים רק לבנות, ואתה יכול לראות(או לפחות אני יכול לראות לפעמים כשהוא מראה לי תמונות של בנות שהוא היה איתם) כמה הוא השתנה בעקבות הקורס.
הוא ניסה להסביר לי פעם אחת משהו על ניטרול פחדים(כאילו אם בחורה לא זורמת ואומרת לך משהו:"לא רק הכרנו וזה וזה") אבל לא הבנתי כלום חח.. הוא לא ממש טוב בהסברים.

יש סיכוי טוב שבעוד כמה שנים אני ישתתף בקורס שכזה, אם זה ישפר את ההישגים שלי עם בנות.. למה לא?.
חח עזוב אותך קורסים ותואר ראשון אחי,פשוט מתחילים עם כל מה שזז ולאט לאט לומדים תעסק,גם בנאדם שלא ניראה מי יודע מה,אם הוא יתחיל עם 10-15 בנות בשבוע סביר להניח שהוא יתפוס כמה,ואם לא תופסים אז תמיד יש עוד שבוע..
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 13:25   #107
keen12
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
חח עזוב אותך קורסים ותואר ראשון אחי,פשוט מתחילים עם כל מה שזז ולאט לאט לומדים תעסק,גם בנאדם שלא ניראה מי יודע מה,אם הוא יתחיל עם 10-15 בנות בשבוע סביר להניח שהוא יתפוס כמה,ואם לא תופסים אז תמיד יש עוד שבוע..
נו ברור אחי, לא אמרתי את זה,
וברור שאם תתחיל עם כל מה שזז אתה תלמד תעסק ככה גם אני חושב, הקורס בא לעזור בדברים כמו ניטרול הפחד לגשת, לדעת לגרום לבחורה לרצות אותך, וכל מני דברים אחרים שאף פעם לא מזיק לדעת.
ישן 07-09-07, 13:31   #108
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
נו ברור אחי, לא אמרתי את זה,
וברור שאם תתחיל עם כל מה שזז אתה תלמד תעסק ככה גם אני חושב, הקורס בא לעזור בדברים כמו ניטרול הפחד לגשת, לדעת לגרום לבחורה לרצות אותך, וכל מני דברים אחרים שאף פעם לא מזיק לדעת.
קנה וודקה
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 14:15   #109
keen12
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThaiB0X
קנה וודקה
מה הקשר?, אני עד כיתה ח' הייתי ביישן, ואז הכרתי חבר שוואלה הוציא אותי מזה ניטרל לי את כל הפחד לגשת - לו זה בא טבעי, מאז אין לי בעיות..
אבל לא הולך לי עם כל מי שאני ניגש אליה, ונגיד אם אני יראה מישהי ברחוב סתם ככה אני לא יעצור אותה, רק בבארים/פאבים/מסיבות וכאלה..
וזה נקרא אמונות מגבילות או משהו כזה, חוץ מזה שאם אני לא מצליח עם בחורה באינטרקציה שאני רק פוגש אותה אני אחרי זה מספר לבן דוד שלי את המקרה והוא מראה לי בדיוק מה עשיתי לא נכון, וזה מדהים כמה שהוא צודק לגבי זה.
אני פשוט אומר אל תזלזלו כי זה בדיוק כמו שאנשים אומרים על אבקות ניפוח וכאלה כי הם לא מבינים.
ישן 07-09-07, 14:18   #110
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
מה הקשר?, אני עד כיתה ח' הייתי ביישן, ואז הכרתי חבר שוואלה הוציא אותי מזה ניטרל לי את כל הפחד לגשת - לו זה בא טבעי, מאז אין לי בעיות..
אבל לא הולך לי עם כל מי שאני ניגש אליה, ונגיד אם אני יראה מישהי ברחוב סתם ככה אני לא יעצור אותה, רק בבארים/פאבים/מסיבות וכאלה..
וזה נקרא אמונות מגבילות או משהו כזה, חוץ מזה שאם אני לא מצליח עם בחורה באינטרקציה שאני רק פוגש אותה אני אחרי זה מספר לבן דוד שלי את המקרה והוא מראה לי בדיוק מה עשיתי לא נכון, וזה מדהים כמה שהוא צודק לגבי זה.
אני פשוט אומר אל תזלזלו כי זה בדיוק כמו שאנשים אומרים על אבקות ניפוח וכאלה כי הם לא מבינים.
אני חייב להודות שזה נשמע מעניין מאוד
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה