|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאור נראה מצויין, שביט וראובן נראים מצויין וגם מישל נראה מרשים ביותר, שיהיה לכולם המון בהצלחה!
גלעד, כל הכבוד אחי - נראה מצויין, עלה והצלח!
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שעמית ספיר בכלל לא צריך להתחרות יותר בארץ.
סתם ביזבוז כל ההכנות האלו לתחרויות בארץ, במקום לצבור עוד מסה ולהתמקד בתחרויות בחו"ל.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() נגיד ואשר פריג מחייב אותו להתחרות
אוקיי זה בסדר גמור, טוב שיהייה רמה גבוה בארץ ועמית תמיד בא מוכן ומוסיף מקצועיות לכל תחרות. מה רע לצופים שהוא גם יתחרה הוא מתחרה איכותי. שיתחרה בארץ בכייף בכל תחרות שהוא רוצה אבל לא עם קומבינות. ספורטאי בנפש כמו עמית צריך לכבד את הספורט שבו הוא עוסק, לא סתם עשו קטגוריות משקל, לא סתם עומדים בבוקר על המשקל לעניי שופטים, אם מתעלמים ממשקלים ומגילאים אז בואו נעשה כמו במר אולמפיה שיפוט מוקדם ו20 הכי טובים יתחרו בערב בלי קטגוריות משקל וגיל. לפי דעתי עדיף עם קטגוריות משקל וגיל ובסוף אלוף האלופים כמו שנהוג היום. טוב שלא באתי להתחרות עד 70, הייתה בא ורואה את עמית מופיע אצלי בקטגוריית משקל הייתי מתעצבן על הבוקר כי אני יודע שהוא לא באמת 70 אז אני יתחרה רק בנאבאא, ואני בטוח שאלי יעשה סדר כמו שסדר צריך להיות. אשר רק מוכיח עוד תחרות כמה הוא חאפר!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() דיייי כמה אפשר לחפור?!?!!?!?!?!? אותו דבר 100 פעם?! דיייייי כבר חלאס
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מי שלא קיבל מספיק יחס בפוסט הזה אלו אור וגלעד.
קודם כל מגיע לכם כל הכבוד על העליה הראשונה לבמה של שניכם, הוכחתם שיש לכם ביצים. אור נראה ממש טוב ואסתטי ועד שנראה את התמונות העדכניות מהתחרות אפשר בינתיים רק להתפלא שהוא לא לקח מקום שני אחרי ראובן. גלעד הגיע עם מסה טובה בהתחשב בגובה שלו...רק לא מספיק חטוב, אבל הבחור צעיר והוא עוד יתקדם הרבה.
![]() |
#8 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() מאור נראה פיצוץ!
כל הכבוד למתחרים..לפי התמונות עליתם יפה גלעד אחי כל הכבוד באמת,אותך אני הכי מאריך,בלי שום אוף סיזן,ואתה עדיין עם מסה מטורפת,אני זוכר שראיתי אותך בחנות,לא האמנתי שלא דפקת מסה של שנה שנתיים,כל הכבוד שנה הבאה אתה תביא מקומות ראשונים ! מצטער שלא באתי לעודד אותך ואת כל שאר החברה של שמתחרים מפה. השבת יצאה פאקינג מאוחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן התבלבלתי בגלל שכבר השתגעתי מהכמות קטגוריות,כל 5 קילו מ65 פתחו קטגוריה.אחרי שכתבתי את זה נזכרתי שטעיתי בקטגוריית משקל שלו..בקטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
משתמש ותיק
|
![]() אין תמונות שלו או משהו למה להשאיר אותנו ככה במתח?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות..
תראה את מאור וראובן! הם ירדו מאחוז שומן מאוד גבוה לחיטוב מדהים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() עם אפדרין, וינסטרול, קלינבוטרולף טי 3 ומשתנים יורידים יפה מאוד ומהר
![]() עם עושים בלי חומרים או עם שורף שומן עם קפאין ואל-קריניטין אז לוקח הרבה יותר זמן והרה יותר קשה אני אישית לא מסוגל לעשות 4 חודשים דיאטה, אני כבר כמעט חודשיים בדיאטת חלבונים וזה סיוט!!!!!!!! אז לא נורא עוד פחות משבועים הסיוט נגמר ![]() אוי כמה שאני בסה"כ רוצה לאכול מחבת של פסטה מלאה או לטעום טעם שלחם מלא או שיפון , אין לי בעיי לאכול בריא אבל פלי פחמימות זה עינוי!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() גלעד תכאכל פחמימות תתחק ויהייה לנו הרבה ימים לדבר בפורום או שאני ירא אוך בנאבא
ושוב היום הוכחת שאתה גבר באת עשית את המקסימום ראית חוויתי אתה תמלד ותשתפר בעתיד. היום אתה באמת יודע מזה פיתוח גוף תחרותי!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אחי , הודעות כאלו רק מורידות ממך , באמת........
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כולם פשוט נראים מדהים! במיוחד זרדז!
גלעד אחי,יש לך מסה של מפלצת!! ואני בטוח שעוד תפתיע בגדול אוהב אותך אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שגיא בשם אלוהים ,הנושא הזה מוקדם למתחרים הללו שקרעו תתחת היום
יהיה מספיק זמן לדבר על עצמך אחרי התחרות של נאבבא.