|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא יודע מה אתכם....אני חושב שהם נראים ממש טוב (כולם) לכל אחד יש התרונות שונים..
וגם לדעתי להיות טבעי זה פלוס למה ? כי זה פי 10 יותר השקעה..אולי זה לא עוזר בתחרות אבל עם כל אחד יחשוב בתוכו לבד והכי חשוב שהוא יודע את זה שהוא הגיע לזה טבעי ללא חומרים, כן נכון זה לא עוזר בתחרות, אבל זה עוזר לבן אדם עצמו שהשיג את התואר בדרך טבעית ותנו לו רספקט, מגיע לו! ולפני לשפוט כך כל אחד נראה לאן כל אחד יגיעה פה ונראה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
מי שלוקח חומרים אוטומטית מגדיל בהרבה את הפוטנציאל שלו,לכן יש עליו להשקיע פי כמה ויתר מאמץ מאנשים טבעיים מי שמשתמש יכול לעשות אימונים כבדים,ארוכים ותכופים יותר,ואל תדאג ככה הם גם עושים תאמין לי שחייו של המשתמש קשים מאלו של הטבעי,ואם הם לא אז הוא דפוק כי אין טעם לקחת חומרים אם אתה לא 100% רציני בעניין
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סטרואידים זה לא תרופת פלא שאתה לוקח ותוך שבוע עולה 10 קילו נקי. צריך לעבוד ולהשקיע הרבה יותר.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה 100% שטבעי יהיה בריא יותר מאחד שמשתמש כי אתה עף פעם לא תדע מתי זה יבוא אליך יכול להיות שלא יהיה כלום ויכול להיות שיהיה נזק בילטי הפיך...ואתה לא יודע מתי זה יקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
|
![]() ציטוט:
צריך להשקיע מלא ומאד להקפיד.. אבל כדי לראות תוצאות אחד שעל חומרים יראה הרבה יותר מהר.. זה שאמרתי שצריך להשקיע יותר זה היה בכוונה של יותר זמן כדי להגיע לאותה רמה אחד טבעי צריך נגיד 10 שנים ועל חומרים הרבה פחות זאת הכוונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
|
![]() ציטוט:
דווקא ממש לא בשימוש מושכל ובטיפול נכון לאחר סייקל לא יהיה כל הבדל בריאותי בין טבעי למשתמש,דווקא להפך שכן סטרואידים ניתנים לטיפול בפציעות אז אם ככה בנאדם משתמש בסייקל יותר בריא מבנאדם טבעי כי הגוף שלו "מחוזק". כבר הוכיחו ששימוש מושכל ונכון בסטרואידים אנאבוליים בגברים בוגרים ובריאים לא מזיק.
![]() |
![]() |
#108 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
|
![]() ציטוט:
למה אתה הולך ראש בראש? לא עדיף שתקרא קצת באינטרנט ותשכיל?
![]() |
![]() |
#110 |
הושעה
|
![]() בארץ יש הרבה אנשים על חומרים שנמצאים בערך באותה רמה עם הרבה אנשים טבעיים...
![]() |
#111 | |
|
![]() ציטוט:
גם כן לא תמיד רושמים את האמת ואתה באמת לא תדע מה נכון עד שתנסה בעצמך... אבל אם זה היה כמו שאתה אומר שאדם על חומרים יותר בריא מטבעי....כולם היו על סטרואידים עכשיו..וזה ממש שטויות וסטרואידים לא פוגעים לא בלב ולא בכבד ולא בקליות גם נכון ? רמת ההורמונים הגבוהה מנורמל תביא לקריסת מערכות ההורמונים האחרות שהם קליות ואשכים. אני לא אומר שתמיד יהיה בעיות אבל לרוב...ועזוב תוויכוח חבל אתה לא תשכנע אותי ואני לא ואתך אז חבל על הזמן שפוט סגור תעניין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
|
![]() ציטוט:
זה כבר עניין של גנטיקה והשקעה
![]() |
![]() |
#113 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אני מכיר בנאדם שעשה עשרה סייקלים ועכשיו הוא מתחיל סייקל 11 (!!!!!!) ואם תראו אותו - לא בטוח שתדעו שהוא בכלל מתאמן.
מי שחושב שחומרים זה קסם פשוט לא מבין מהחיים שלו. מדובר בעיקר בגנטיקה אימונים עצימים ותזונה - החומרים עוזרים אבל הם לא חזות הכל.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
|
![]() ציטוט:
אגב, העלבות לא יעזרו לך בכלום, תשאיר אותן בצד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שמריצים סייקלים רק כדי להשתוות לרמה של מתאמנים טבעיים כאמור,לאא כולנו ניחנו במטען גנטי משובח
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() תרשו לי להביע את זעמי על כך ש...
כוס ראב ראבק ערס! נהרס לי הצוואר מהתמונות ההפוכות האלה כבר! עכשיו ישבתי על הפוסט רבע שעה, הפכתי את התמונות למצב נורמלי העלתי לרשת ושמתי את התמונות בצורה נורמלית. ניגרי ואדמור נראים מצוין כמו תמיד. יואב חייב להמשיך לחטב. יואב, יש לך חיוך של יופלה. ![]()
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק שאנשים חושבים שסטרואידים זו תרופות פלא. סטרואידים זה בסך-הכל עזר חיצוני ונחוץ, לפי דעתי, למתאמנים ברמה גבוהה ( כול אחד בסטנדרטים שלו). צריך לדעת מתי לקחת את זה וחשוב מכך - איך לקחת את זה. בנאדם טבעי שנמצא ברמה נמוכה מאד מן הסתם לא אמור להשתמש בזה, אך בנאדם טבעי שהגיע לרמה טובה בזכות אימונים נכונים, קשים ותזונה נכונה, יכול וצריך להשתמש אם הוא רוצה להשתפר באמת. ברמות הגבוהות באמת ( ואני לא מדבר על תחרויות בארץ), הסיכוי שבנאדם טבעי עם גנטיקה מטורפת יגיע לתחרות ברמה יותר טובה מבנאדם לא טבעי עם גנטיקה בינונית -קלוש מאד עד אפסי.
ניגרי ענק כתב שהוא מכיר מישהו שעשה 11 סייקלים והוא נראה גרוע. אני לא רוצה שום סיבה הגיונית לכך, פרט לזה שהוא ודאי מתאמן לא נכון, אוכל לא נכון ולא ישן מספיק שעות בלילה - כלומר לא משקיע בגרוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]() טוב רואים שבכלל לא הבנתם מה רשמתי...
אני לא אומר שרק אם תקך סטרואידים תגדל בלי להשקיע... אני מתכוון שזה עוזר הרבה מאוד.. ולפי הדברים שלכם אפשר להבין שבכלל לא חובה סטרואידים חחח ? אז תראו לי משהו טבעי בגודל של קולמן או קטלר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הילד שלי גדל יפה ![]()
![]() |
![]() |