|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מי מה איפה למה?
![]() ![]() אין לי מושג. ניסיתי אתמול לעשות את הפטאליטי וגם אני לא הצלחתי, אבל אני פשוט לא יודע מאיזה מיקום על המסך צריך לעשות את זה. תנסו מכל מיני מיקומים. פעם אחת מרחוק (מהקצה השני של המסך), פעם אחת מהאמצע. לפעמים צריך מקרוב אבל לקחת צעד אחד אחורה, לא ממש צמוד, יש מלא אפשרויות... תנסו כל מיני. מה שיותר מיסתורי בעיני, זה איך בוחרים באפשרות של שני שחקנים? :/ ככה יהיה פשוט יותר לנסות את הפטאליטי...
![]() |
![]() |
#102 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ב 4 לא משנה מאיפה לעשות פטליטי אצלחתי את כולם
![]() |
![]() |
#103 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל אחרי זה כבר לא הצלחתי משום מה! לגבי הפטליטי ננסה, אולי יצליח ![]() דרך אגב, מישהו הצליח לעבור את גורו עם עוד שחקים חוץ מריידן ולו קאנג? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מלא פעמים, וגם ברמה הכי קשה... קח פשוט את טאי צ'ן? ככה קוראים לו? זה ששולח את הגולגולת הירוקה הגדולה עליך... תשתמש בזה, שהיו יכול להיכנס לאדמה ולצאת מלמעלה.. ככה כל הזמן, אין אף אחד שיכול לגעת בך ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() אוףף לא עובד לי הפנטלטי..אני מתשגעע כבר..נראה לי צריך קוד או משהו כזהה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() פשוט מאוד..(עשו טובה רדו למטה קצת)
אין לכם קורדינאציה
![]() |
#108 |
חבר מתחיל
|
![]() עידן אחי אם אתה באמת רציני ויש לך את מורטל קומבט 2 למגה דרייב צור איתי קשר דחוף
0505788054 אני חייב את המשחק אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכי קשה לעשות ת'פיניש של לו קאנג עם הדרקון
פעם הצלחתי בפוקס, ומאז (זה היה כיתה ה' או ו'), כל פעם שיצא לי לנסות, לא הצלחתי ![]()
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר במשחקי קרבות 2D עסקינן, אין על mugen..
למי שזוכר, יש שם את כל הדמויות מכל המשחקים וניתן להוריד עוד ועוד דמויות בלי סוף..
![]() |
#111 | ||
חבר פעיל
|
![]() רקובה, אתה צריך להחזיק את הבלוק, לעשות את המקשים שמופיעים ובסוף את ה-hp.
לבחירת שני שחקנים כשאתם לוחצים של Arcade במסך שלפני המסך בחירת שחקנים אתם לוחצים על הסיפרה 2, ואז נכנסים למסך בחירת שחקנים וזה מצב של שני שחקנים. הפינישים של ריידן שניהם מקרוב, או צעד אחורה. ד"א הכי קל לנצח את גורו עם סקורפיון...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח הקפצתם!!
|
![]() |
![]() |