|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שם המפשחה שלי טלר
שינו אותו בגלל שהמשפחה פחדה שישמידו אותם באוקראינה סבתא רבה שלי התחבאה בבית פולני איזה 3 שנים אחרי שהיא יצאה היא שכחה איך לדבר ואיך ללכת שם המשפחה האמיתי זה גולץ טלר זה היה המטבע הראשון בגרמניה ! בגלל זה שינו אותו מגולץ לטלר
![]() |
#102 |
הושעה
|
![]() המשפחה של אבא שלי איכשהו הצליחה לשרוד באוקראינה עם שם המשפחה קושניר (שזהו גם שם המשפחה שלי למעשה).
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו אותכם שטויות, עכשיו תבינו למה הכי טוב להיות אתאיסט וגם להפיץ את זה!!!!!
![]() |
#104 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() אל תהפחו את זה לדיון על אתאיסטים כל אחד יחיה איך שהוא מאמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אנטון,אני חושב שההין הזה ממש מטומטם שהוא חושב שהוא כמו"ישו"יכול לרפא אנשים אלק...
אני חושב שהוא סתם רמאי שמנסה לעשות מיזה כסף...ואני מבין אותך ,זה באמת נושא רגיש ולא כדאי שנעשה לך נוסטלגייה עכשיו,אבל בכל זאת איך היית חזק בפנים מה עשית??הרגת מישו??הלכת לשכנע אנשים להצטרף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אנטון פשוט כל תגובה שלך פה נראית כאילו היא נודעה לסחוף תגובות של "ווואואו איך הוא חי איזה מסכן". וואלה רוב הסיכויים שזה לא ככה, פשוט ככה זה נראה. אתה כותב כל פעם תגובות של משפט אחד "קצר וקולע" עם 3 נק' בסוף, מודגש שכולם יראו, ועוזב את השיחה לכמה דק' "להשאיר אותנו במתח".
אמרתי לך, ככה זה נראה. אל תיעלב ו\או תתעצבן, זה כולה פורום ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() חרטא אש
ואנטון וכל שאר האתיאיסטים אני מבין את גישתכם לכל דת מונותאיסטית, וגם אני הייתי מתנהג ככה אם היה קורה לי מה שקרה לכם אבל אני מאמין באלוקים, של היהדות, וואללה גם אם אני רוצה להפסיק להאמין אני לא יכול וכל דבר "רע " שאני עושה אני חושב על זה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא רק ככה לפרסם שלח לי למוניטין לינק.
![]() |
![]() |
#110 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1)אלוהים 2)חבורת אנשים בני *** שעובדים על אנשים,ולרוב עושים זאת למתרות כספיות,רוצים למשוך כסף מאנשים ! תסביר בבקשה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() עשיתי עבודה על מיסיונרים.
![]() |
#112 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
אני אגיד לכם, כל הרמאות הזאת היא לא סתם הדבר החמור ביותר, הדבר החמור זה שאני בטוח שכל אחד מאיתנו קיבל פרסומות בדואר לפחות פעם אחת בנושא "ישו הוא היהודי החשוב ביותר בכל ההיסטוריה, התקשרו אלינו ונשלח לכם בחינם קלטת שמסבירה למה ישו הוא המשיח של היהודים".
"התנועה המשיחית" היא תנועה שבאה להמיר יהודים לנצרות, בתוך ישראל, והיא חוקית לגמרי!! בישראל לא אוסרים את הפעילות שלה מתוך "חופש הדת", אבל אל תשכחו שיהודי מומר לא מקבל אזרחות ישראלית, אבל יהודי שהומר בתוך ישראל שומר על האזרחות... התנועה הזאת נשענת על הפרצה הזאת בחוק כדי לפעול בישראל במסגרת חוקית. אני מסכים עם אנטון, כל מי שמקבל פרסומות לחרא הזה- תזרקו בלי לחשוב פעמיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() חבורת זבלים.
אנטון תמצא את הדרך להיכנס בהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() אני היחיד שלא רואה את ההבדל בין האירגון הזה, לאירגונים דתיים אחרים שקיימים פה בארץ?
![]() ולפני שתקטלו אותי, אתם מוזמנים לקרוא: http://hofesh.org.il/religion_mercha...om_inside.html ולהבין שהתופעה הזו קיימת גם בארץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אגב, בשנתיים האחרונות אני ממש לא חי כמו מסכן. אולי אתה מבין גם עוד סיבה לשליליות. אני לא נעלב - אם זה מציק למישהו, אני יכול להפסיק בשמחה. אני רק מזהיר אתכם לא לעשות את הטעות שהמשפחה שלי עשתה.
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]() אתה חי בסרט.
יש לי משפט בשבילך: לפעמים היתוש נראה כמו טירנוזאורוס . |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]() לא פעם נדבקו אלי האנשים האלה
"יהודים משיחים" בכל מיני מקומות כמו בומבמלה שנטיפי הופעה של זיגי מארלי וכאלה... הם נמצאים בכל מקום והם מנסים לסחוף אותך לתוך החרא שלהם נותנים לך ספרים בעברית לקרוא על כל החרא שלהם יש להם דוכנים בכל מיני פסטיבלים ומאהלים משלהם שם הם מתווכחים עם אנשים ומנסים למשוך אותם לתוך הטירוף שלהם עד עכשיו לא ידעתי שהם כאלה מטורפים ולפי מה שאני מבין ממך אנטון הם לא פחות גרועים מכל הכתות האלה של השטן וכד'... נראה לי שבסרט בוראט הוא מגיע לכנס של כמה מטורפים כאלה... המון אנשים משתגעים מהכתות האלה ולא יכולים לחזור לשפיות.. שוטפים להם את המוח בצורה מושלמת ואין דרך חזרה.. אסור להסחף לשטויות שהם מדברים ואפילו לא להחליף איתם מילה, הם אנשים חולים בראש... אנטון אם נגיד היית הולך לפסטיבל בומבמלה והיה בא אליך אחד מהקבוצה שלהם ומתחיל לדבר איתך על כל הנושא הזה... היית נותן לו מכות?
![]() |
#119 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#120 | |
|
![]() ציטוט:
מצידי להוציא לפועל התנקשות המונית במנהיגים שלהם בירושלים (לא יפה להתנקש בשטופי מוח... צריך להתנקש במנהיגים ששוטפים את המוח... ב"שפויים" שלהם שמגלגלים עליהם מליונים)
![]() |