|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אירן זה פרסים לא ערבים אחי הם שונאים את הערבים נכון שאלה משקיעות יחסית בטכנולגיה רק בגלל העושר שלהם ואתה צודק בשאר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסתערנו עליהם חחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו הגנו על עצמנו ולקחנו את השטחים שבלב הכי שלנו מימי קדם הם פתחו איתנו במילחמות זה זהמיליארדים שלהם ניבלעיםעל ידי הממשלה שלהם זה בעיה שלהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה זה המצב אבל לא נורא יבואו עלינו ימים קשים אבל עוד מעט הם יקבלו את מה שמגיע להם מאיתנו נעיף מפה את כולם גם אם זה יקח 20 שנה אבל זה יקרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנחנו הינו פה לפניהם פה מותק הם באו אחרי זה לפה זה זה לא אנושי גם מה שהם עשו ליהודים בארצות ערב טארנספר בכפיה ואונס כל הנשים היהודיות זה מגיע להם וזה יקרה לא מעניין אותי שזה לא אנושי גם זה לא אנושי להיתפוצץ ליד נשים בהריון זה גם לא אנושי ליתמוך באויב בזמן מלחמה בזמן שאנחנו ממנים אוותם עלק ערבי-ישראל טיפש מי שמחבר את המילים האלה ביחד אני קורא להם ערבי אויב מבית כי זה מה שהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא בא ברגל אבל זה יקרה ישפך הרבה דם אבל זה יקרה ושכל השמאלנים אז יקפצו על רגל אחת ו וחוץ מזה תהודת זהות ודרכון אפשר לבטל להם במקש של קפטור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
|
![]() ציטוט:
פה אתה עושה פעולת "הכללה"שאם ערבי ישראלי אחד עשה זאת,זה לא אומר שכולם ככה. נכון זה לא אנושי להתפוצץ ליד נשים בהריון,אבל לעלות על בית בטנק זה גם לא אנושי. מה שאני רוצה להגיד שאני כבר לא יודע מה לחשוב,אם אני בעד או נגד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל להרים באוויר את הר הבית
יתרום ועוד איך יתרום יראה לכולם שאנחנו עושים מה בא לנו ושאנחנו משתינים על דעת הקהל הבינלאומית
![]() |
#112 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() Wtf מה רוני קולמן מה קרה פה ?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש פה עדיין יהודים שלא כמוך ותרנים ומוכרים את אחיהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שהם משארים בכוונה נשים וילדים בבתיםהאלה כדי שיראו את זה ב Cnn זה לא אנושי מבחינתם וזה לא ערבי אחד עשה את זה כל נצרת עשתה את זה זה כבר כמה עשרות ועוד יש את רוב הכפרים המוסלמים שזה עוד 200 אלף כבר הגעתה לרבע מליון זה קצת זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא מבהיר את המצב אתה פשוט מתאר את המצב מהעניים שלך זה שכמה ערבים הצצליחו להיסתנן לכמה מוסדות זה לא אומר שיהיה בלתי אפשרילהעיף ואתם מהארץ אל תשכח שיש לנו את הצבא שמורכב מיהודים וקצת דרוזים שיוכל ברגע להתחיל להעיף אותם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ובאשר לגבולות 1967, הם גם התחילו איתנו במלחמה והפסידו, אז לגיטימי שאנחנו ניקח מה שבא לנו.
![]() |
![]() |
#119 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |