|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() יששש מוריד לי על 130 תפרק 22 נקווה שזה ישאר ככה כל היום אני מחכה הכנתי פוקפורן סידרתי תחדר תמיטה :):):):) איזה סרוט אני יאללה זזתי להכין ביצת עין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה סידרה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() יהיו עוד 3 עונות כשבכל עונה 16 פרקים .
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() כן חח איזה באסה זה עד 2010 זה לא יגמר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() העונה ה4 תחזור ב1.2.2008 עוד 9 חודש עד אז בלי חפירות , סידרה יפה עד העונה ה3 , פרק אחרון גרוע מאוד , סוף מגעיל שאפילו לא משאיר טעם בפה מרוב כל הטחינות שהיו בסידרה הזו.
חבל מאוד לדעתי הסידרה תרד מהמסכים בעונה ה5 שלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() ידעתי שזה העתיד אבל חשבתי שהעתיד הוא ההווה...מהי כוונתי?שדילגו על כל השלב שמראים שמצילים את החבר'ה, הם חוזרים לחייהם ופשוט ישר חתכו לחיים הרגילים, של הכוכב שלנו, ג'ק.
מסתבר שטעיתי וחבל שהולכים לעשות עוד עונות כי לפי דעתי בעונה הזו הם הגיעו לשיא ואחרי השיא מפסיקים או שמתחילים לרדת ובגדול...חבל, מקווה שאני טועה. בתור צופה של הסדרה מאז העונה הראשונה, דרך הורדות באינטרנט, נהנתי מאוד מהעונה הזו, התחילה צולע והפציצה בסוף. נ.ב. מה אתם חושבים שהולך להיות בקרוב ו/או איזה שאלות פתוחות יש לכם להעלות כאן לדיון? אני חושב שההצלה שמתקרבת היא לא הצלה אלא אויבים חדשים, החברים רחוקים מלהנצל בקרוב. רק חבל מה שיקרה לג'ק בעתיד, כל כך לא צפוי ולא מתאים. |
![]() |
![]() |