|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() סנדריק הגברים הרוסים מכוערים אפילו כל הידידות שלי שהן רוסיות אומרות את זה....
כולם שם חננות מאחורי מחשב שצריכים לקבל סטירה כדי שיחזרו למסלול |
![]() |
![]() |
#82 |
מנהל מקצועי
|
![]() תגידו ...כזה חם שאנשים באים למסיבות עם כובע?
שיבואו עם קרם הגנה וזהו |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חכו רק אני שם לב שבכל התמונות שהביאו לפה הפרצוף שלו מודבק לגוף והגוף כמעט ולא ערוך זה פשוט גוף אחר ופרצוף שלו. הנה תמונה טובה שלוhttp://www.resident.co.il/galleries/...051006/h85.jpg |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#85 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איך הגעת למסכנה הזאת אחי ? אין דבר כזה כל הרוסים חננות מאחורי מחשבים זה אותו דבר כמו שאני יגיד כל המרוקאים הם שחקני כדורגל מה הקשר , זה שזה החינוך שהם קיבלו לא אומר שרובם כאלה תגיד את זה בקריות ![]() נראה מי יקבל ת'כאפה
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכל מי שזוכר זה FFF שפירסם פה תמונות שלו וטען שיש לו יד 41 סמ'' עם אחוז שומן ממש ממש ממש ממש ממש נמוך , סתכלו בתמונות... כאן : http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=12544 |
|
![]() |
![]() |
#89 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#90 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עוד משהו, אשכנזים, ורוסים מהעליות האחרונות(אחרי 91) לא ניראים אותו דבר, קל מאוד להבדיל מי אשכנזי ומי רוסי(הסיבה ידוע ולא צריך להרחיב למה). |
|
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() שימו לב מי זה הבחור האמצעי בתמונה הראשונה בפוסט
![]() קובי גינר (או במצב שלו סיריוס מאס ![]() ד''א זאת ששמתם באמצע שסנדרה אמרה שהיא פצצה אחת השרמוטות אם אני לא מתבלבל עם מישהי אחרת. הייתי במסיבה במועדון וההיא מתחרמנת עם איזה בחור (כנראה חבר שלה) ותוך כדי היא עושה לי עיניים ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חלק מהבנות של שוקס גם כונפות שצריכות להתלבש "צנוע"
כי כשאת לובשת חולצה עם גזרה של בגד ים בצדדים (כמו הזאת משמאל בתמונה) ונוזלים לך משמה גושי שומן , את צריכה דחוף לעבור לסעודיה שישימו עליך בגד שיאה לך.
#93 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() מאלוקים מתביישים צנוע מתלבשים.
#95 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שקראתי את כול הפוסט של הדביל בזירת הגולשים אמרתי אני חייב לראות מי זה חח נקרעתי שם ובסוף הבנתי איזה שוקס של קוקסינל
איזה גועל נפשש
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק ביגלל הדביל הזה חחח עלק בשוקס שלו רשום "תמונה שלי ממפגש שוקס" איזה מושפע צריך להיותת כדי לעשות מפגש שוקס אלוהיםםם
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה שהכי הצחיק אותי\עצבן אותי בתגובות לתמונה של הגב שלו זה שמישהו כתב "עבודה קשה במכון או סתם סטרואידים?..."
אדיוט.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |