|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה דברים להגיד:
1)אתה הומו 2)דוגמו עאלק,מי מכיר אותך י'קקה קטן? 3)(סיכום)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() בטלנובלה בע"מ היה איזה אחד ש"לא הרגיש טוב". דומה קצת לבחור שפה.
ואגב, מחר זה יום הניצחון על גרמניה הנאצית. צירוף מקרים? אני חושב שלא...
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() חאלס
הוא הבין תקטע , הוא פתח אשכול חדש... |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() טוב אני מבין שאני מוקד לבדיחה צפו להפתעה בקרוב להתראת .
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני רואה שהורדת את התמונות...(או שרק אצלי לא עובד) יש לך מזל כי עוד 10 דקות הניידת של גיא פינס כבר הייתה פה (איך שהתקשרתי הם כבר היו בדרך) וכל התקשורת היתה מדברת על התגובות שקיבלת פה..... זה סתם היה יכול להזיק לשם שלך... חחחחח
|
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא מתרגש משום דבר ... כבר התבגרתי והבנתי שיש אנשים שלא שווים אותי ואם לא המסך היקר הייתי יורק עליהם |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() תאחלס אם היו עושים לי את זה הייתה לי מוטיבציה מטורפת הייתם מקבלים תמונות עוד שנה ככה כולכם הייתם סותמים תפה :]
|
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() מי זאת סנדרה?
זה בחורה שהעמסנו ? |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מזה מסך יקר ? מה אתה חש מדגמן אחי מה אתה דפוק ?
אתה באמת שלא ניראה טוב רציני אני לא צוחק חח גם בפנים גם בגוף, אם אתה מדגמן לאן שהוא זה רק בגלל שאתה קלאבר לא יותר, וזה כל אחד יכול להיות....... נו לאן אתה מדגמן? |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() יש מצב Fff
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה