|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() תקשיב, בצבא אתה לא תאבד הכל ...
אתה יכול לקנות כל שבועיים אבקת חלבון (שיספיק לך למשהו כמו 4 פעמים ביום). אתה יכול להתאמן בקטנה כזה, שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, עליות מתח (זה עוזר לשימור תאמין לי). הקטע הבעייתי זה השינה ![]()
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח סתם אחשלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יודע על מה אתה מדבר קרבי זה כושר!
מילא אולי גובניק אתה נדפק בקרבי אתה אוכל נכון כמובן מתאמן כמו שצריך. אולי תרד לך מסה אבל תיהיה חטוב עצבני! |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() דווקא קראתי מחקר באיזה מקום שרוב החיילים דווקא משמינים עם כניסתם לצבא [אוכל לא הכי בריא בלשון המעטה], אבל מצד שני הם עושים המון אירובי אז לא יודע. טוב בסופו של דבר תלוי איפה משרתים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה בקרבי אתה אתה כל הזמן עושה כושר.אז אתה לא תשמין אבל לקראת שחרור שמגיע הסתלבאט...גודלת קרס פאזם.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הקטע שבאמת אף פעם לא ראיתי חייל קרבי שמן או שמנמן, אז כנראה שמדובר על ג'ובניקים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
![]() אל תלכו לצבא
![]() אבל אני בכול זאת אולך להיות ג'ובניק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה לרגע חושב שצבא מודרני יכול להתבסס רק על חייל שרץ בשטח עם רובה? הצבא לא יכול לתפקד בלי אנשי טכנולוגיה,מפתחים,מהנדסים,טכנאים של ציוד ממוחשב של אלקטרוינקה של תקשורת קווית ותקשורת נתונים,בקרי שליטה ,סמבצים,אלחוטנים,תוכניתנים,אנשי מפקדה,מנהלה, אפסנאים,טבחים,נהגים, טכנאים של ציוד ומערכות לחימה,צפ"טים,רופאים,שוטרים,קציני פרוייקטים,הנדסאים,מאבטחי מידע,אנשי מודיעין והרשימה עוד ענקית. רוב המערך של הצבא הוא לא האנשים שרצים בשטח עם רובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יצא הרבה לחשוב על זה והגעתי למסקנה אחת
עם הפרופי לשלי יתאים ליחידות גבוהות ולקרבי אני יהיה קרבי ופשוט יפסיק עם כול מה שקשור לבודיבלידנג למשך 3 שנים עם אני יהיה סתם גובניק אבל נמשיך רגיל למה לא אבל עם עם קרבי זאת בעיה פשוט מפסיקים הכול וחוזרים אחרי כמו גדולים
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם כולם היו קרביים לא היה צבא. אפילו קווי טלפון,חשמל ותקשורת אין בלי "הג'ובניקים". שלא נדבר על זה שהמבצעים והנתונים הכי סודיים שיש בצבא ובמדינה יושבים על מערכות מחשב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך,כל מה שרשמת נכון בהחלט! אין שום ויכוח אבל במצב של לחימה (ואנחנו במצב הזה all the time)מי שמכריע הוא החי"ר אתה יכול לפוצץ מהאויר מהים מכל מקום אפשרי אבל מי שכובש זה הכוח הרגלי! הוא זה שיסיים כל מילחמה והוא הגורם המכריע! מה שניקרא יתקע את הדגל אני לא מתיימר להיות מבין גדול בצבא,אבל אני מבין משהו לכולם יש חלק בצבא וזה ויכוח סתמי מה יותר חשוב ג'ובניקים או לוחמים וכו' זה כמו מיגדל קלפים תוריד איזה שהוא חייל זה יצור חור,וככה הוא רק יגדל אז גם הג'ובניק שיתקן איזה פנצ'ר וילך הבית כן גם הוא תורם את החלק שלו ועושה משהו המצב היום דיי מדאיג לא מעט מהחיילים מבקרים את קציני בריאות הנפש עד שהם לא עומדים בעומס,ואם נגיד את האמת כמה מהם באמת סובלים מבעיה נפשית? התשובה ברורה.. אני אכלתי הרבה חרא במערכת המחורבנת הזאת,אבל שירות צבאי מבחינתי כל אדם במדינה שלנו צריך לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקיצור ...
יאללה שייטת !!! שמעו אני כבר הבנתי מזמן שקשה מאד להשפיעה על אנשים שלא בראש שלהם לשרת קרבי יש לי הרבה חברים כאלה , אני מנסה כל הזמן להרעיל אותם אבל אין מה לעשות , יש כל מיני סוגי אנשים יש כאלה שהולכים להרוויח את הלחם שלהם ויש כאלה שמחכים שמישהו אחר יעשה את זה ! על תנסו להבין למה אנשים מסויימים לא רוצים קרבי , כי זה פשוט בלתי אפשרי .... זה לא אותו ראש ! כל אחד יעשה משהוא יכול למען המדינה אבל העיקר לא להיות משטמת !!