ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-07-11, 17:10   #81
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אין לי מושג כמה טל לוחץ. ע1נש לא נותן 180 לשמיניה. הוא נתן 200 לסינגל, אין סיבה שיהיה לו 180 לשמיניה. רן לא מפרסם משקלי עבודה שלו כמה שידוע לי בנתיים.

ואתה לא הבנת את הקטע, יש כאן המון מתאמני כוח עם משקלים בהחלט יפים, אבל רק מעטים קרובים למשקלים שהוא הצהיר, ועדיין עיגור יוצא עליו. זה דבילי. הוא לא מתאמן כוח, זה לא משנה כמה הוא מרים.

במקום לזלזל בבחור, תכבד את העובדה שהוא גם עובד כבד, בחור צעיר שבמקום להתעסק באנגרי בירדס ולזרוק שקיות מים בבי"ס, הולך וקורע את עצמו במכון ועל הדרך בלי להתכוון נותן גם לכמה מתאמני כוח בראש. בגיל מאוד צעיר. לגבי צ'יטים וטווח תנועה דיברתי בהנחה שהוא עובד מלא. אני גם יוצא מנק' הנחה שהחזרות חלקיות כי גם אני הייתי בטוח שאני שובר / מגיע למקביל ורק שצילמתי גיליתי שלא.
אופיר מה אתה רוצה בחאית? הודתי בטעות עזוב אותי..
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-11, 18:55   #82
SaharKazes
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014

הסמל האישי שלSaharKazes

כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור

פשוט תותח.. וכל מילה מיותרת
ואל תיתן ל-ש-ו-ם ד-ב-ר לעצור אותך.

ALLMAX ISRAEL
SaharKazes מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-11, 19:24   #83
No_Troll
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אין לי מושג כמה טל לוחץ. ע1נש לא נותן 180 לשמיניה. הוא נתן 200 לסינגל, אין סיבה שיהיה לו 180 לשמיניה. רן לא מפרסם משקלי עבודה שלו כמה שידוע לי בנתיים.

ואתה לא הבנת את הקטע, יש כאן המון מתאמני כוח עם משקלים בהחלט יפים, אבל רק מעטים קרובים למשקלים שהוא הצהיר, ועדיין עיגור יוצא עליו. זה דבילי. הוא לא מתאמן כוח, זה לא משנה כמה הוא מרים.

במקום לזלזל בבחור, תכבד את העובדה שהוא גם עובד כבד, בחור צעיר שבמקום להתעסק באנגרי בירדס ולזרוק שקיות מים בבי"ס, הולך וקורע את עצמו במכון ועל הדרך בלי להתכוון נותן גם לכמה מתאמני כוח בראש. בגיל מאוד צעיר. לגבי צ'יטים וטווח תנועה דיברתי בהנחה שהוא עובד מלא. אני גם יוצא מנק' הנחה שהחזרות חלקיות כי גם אני הייתי בטוח שאני שובר / מגיע למקביל ורק שצילמתי גיליתי שלא.
בשיא הייתי עושה את ה180 ל-5x5 כשבסט הרביעי עשיתי 6 במקום 5 (בסרטון),
חוץ מזה כמו שיואש (נראה לי) כתב כאן, אלה משקלי עבודה של בילדינג, בבנץ' בשיפוע חיובי כנראה היו נגיעות של הספוטר כנ"ל בסקוואט. רק בדדליפט זה הגיוני.

ובלי קשר למשקלי עבודה, יש מסה אדירה, במיוחד לגילך, אני אישית לא מאמין שזה טבעי, אבל זה לא משנה.
No_Troll מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-11, 20:57   #84
LiLSauce
חבר פעיל

הסמל האישי שלLiLSauce

כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
שלח הודעה דרך ICQ אל LiLSauce שלח הודעה דרך MSN אל LiLSauce

תמיר הפתעת!
ענק!
ד"א חזה עליון משקל מכובד לא משנה מה יגידו.

מה אתה עדיין באגו? עזוב שטויות בוא לעירוני א'...

SauceStyle
LiLSauce מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-11, 22:32   #85
שקד21
חבר פעיל

עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igor צפה בהודעה
מה אתה אומר. כל משמבין טיפה בפיתוח גוף,יגיד לך ש 120 זה לא הרבה ועוד בישביל שנה. הגעתי למשקל הזה תוך חודשיים. אבל כמו שהוא אמר,המשקלים לא מעניינים אותו.

איגור אתה מוזמן לקחת בזמנך החופשי עוד בנאדם ששוקל 110 קילו ולעשות בינך לבינו השוואה

בנאדם שמיתאמן 5 שנים לעומתך שאתה סך הכל שנה בתחום הזה ושוקל כבר 110 קילו ואתה בקושי מצליח להרים ת'120 קילו כל החוכמה בספורט הזה הוא להרים יותר ממשקל הגוף ואפילו לצמצם לעומתך אין מה להשוואות ביכלל אז מה שאתה שוקל 110 קילו ? זה הופך אותך לבנאדם עם כוח ? אתה מוצק ? ממש לא.

אתה הייתה אמור להתחיל במשקל גוף - 50 , 60 אז אתה אומר שבשנה כבר הסגתה בערך 55 קילו שריר ? תעשה לי טובה ......
ההרמות שלך הם פשוטות ( חסרת תועלת ) לדעתי ..

נערך לאחרונה על ידי שקד21, 26-07-11 בשעה 22:39.
שקד21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-11, 22:34   #86
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שקד21 צפה בהודעה
איגור אתה מוזמן לקחת בזמנך החופשי עוד בנאדם ששוקל 110 קילו ולעשות בינך לבינו השוואה

בנאדם שמיתאמן 5 שנים לעומתך שאתה סך הכל שנה בתחום הזה ושוקל כבר 110 קילו ואתה בקושי מצליח להרים ת'120 קילו כל החוכמה בספורט הזה הוא להרים יותר ממשקל הגוף ואפילו לצמצם לעומתך אין מה להשוואות ביכלל אז מה שאתה שוקל 110 קילו ? זה הופך אותך לבנאדם עם כוח ? אתה מוצק ? ממש לא.
שקדי על תכעס כפרה. החיים סך הכל טובים.
ישן 26-07-11, 22:48   #87
שקד21
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי IGOR צפה בהודעה
שקדי על תכעס כפרה. החיים סך הכל טובים.

תלוי מה המטרות שלך בחיים
ישן 26-07-11, 22:56   #88
Tamir D
חבר פעיל

הסמל האישי שלTamir D

תודה לכולם..
מאור אני מתאמן בgmax אחי זה הבית שלי כבר
אף פעם לא הייתי באגו
Tamir D מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-11, 23:05   #89
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

ציטוט:

אתה הייתה אמור להתחיל במשקל גוף - 50 , 60 אז אתה אומר שבשנה כבר הסגתה בערך 55 קילו שריר ? תעשה לי טובה ......
ההרמות שלך הם פשוטות ( חסרת תועלת ) לדעתי ..
איך 50 60 נשמה? אני 1.96 התחלתי מ 75 או 80 לא זוכר משהו כזה. ומי אמר שעליתי 55 קילו שריר? כפרה עלייך אתה חייב לצאת מהסרט של המאסה נקייה.
ישן 26-07-11, 23:33   #90
שקד21
חבר פעיל

ציטוט:
איך 50 60 נשמה? אני 1.96 התחלתי מ 75 או 80 לא זוכר משהו כזה. ומי אמר שעליתי 55 קילו שריר? כפרה עלייך אתה חייב לצאת מהסרט של המאסה נקייה.

לא כפרוני
עם הייתה עולה בבכל חודש 1 קילו שריר הייתה צובר השנה 12 קילו שריר וזה בעוד תנאים טובים ..
לעומת זאת 30-35 קילו מגופך זה שומן מה שצברתה בשנה האחרונה ..

ורואים עלייך שלא צברתה 12 קילו אחי אולי 4-5 קילו אבל גם זה טוב ... רק חבל שאכלתה מלוכלכך [ כן הוא יגדל יותר במאסת השריר ] אותם תנאים הייתה מקבל מחצי האוכל שאכלתה

צריך להשוואות אותך לבנאדם שמתאמן 4 חודש ( 4 קילו שריר ) + -
ישן 26-07-11, 23:50   #91
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

תמיד אתה מסיבי בטירוף,כל הכבוד!

שקד, לא רציתי להתערב בויכוח שלכם אבל לפי התגובות האחרונות שלך רואים שאתה צעיר בעסק..
אתה חושב שלעלות מ60 ל70 זה אותו דבר כמו 110-100?
אתה חשב שתמיד תעלה קילו בחודש שריר?אתה חושב שלא תקע בחיים ,רק בגלל העובדה ש5000+ קלוריות זה "קצת" יותר קשה להכניס מ2000+ ולשמור על עקביות?אתה חושב שתיד אפשר לעלות נקי?
ברגע שתגיע למשקל גדול ותצטרך להכניס כמות גדולה מאוד של אוכל,וגם קצב העליה בשריר לעומת שומן תשתנה לטובת השומן, דבר איתי...
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-11, 23:56   #92
טייני
הרס רש"י שליטא

הסמל האישי שלטייני

כללי:: הרס הנביא

טוב חאלס ישרמוטות.

טייני מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-07-11, 00:03   #93
TUקי
חבר פעיל

כללי:: יותר טוקי ממך......

ציטוט:
utקי מה קרה לך? בן אדם שעושה 200 קילו סקוואט אין לו כלום! הוא מרים הכל בעזרת השומן תקרא מאמרים אחי.
כן כי הוא בטח אוכל הכל אחרי 9 בלילה אז זה הופך לשומן
TUקי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-07-11, 00:30   #94
שקד21
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
תמיד אתה מסיבי בטירוף,כל הכבוד!

שקד, לא רציתי להתערב בויכוח שלכם אבל לפי התגובות האחרונות שלך רואים שאתה צעיר בעסק..
אתה חושב שלעלות מ60 ל70 זה אותו דבר כמו 110-100?
אתה חשב שתמיד תעלה קילו בחודש שריר?אתה חושב שלא תקע בחיים ,רק בגלל העובדה ש5000+ קלוריות זה "קצת" יותר קשה להכניס מ2000+ ולשמור על עקביות?אתה חושב שתיד אפשר לעלות נקי?
ברגע שתגיע למשקל גדול ותצטרך להכניס כמות גדולה מאוד של אוכל,וגם קצב העליה בשריר לעומת שומן תשתנה לטובת השומן, דבר איתי...
שבא בנאדם ואוכל בתוך ההתחלה שלו ( שנת אימונים ראשונה ) ואוכל 6 אלף קלוריות ביממה ומשקלו הוא 110 קילו תאמין לי או לא הוא לא יתפתח יותר מהציפיות .... צריך וותק באימונים אחרי זה תאכל 6 אלף קלוריות אין פה בכל מקרה משהו שהוא טוב למאסת השריר בכל מקרה אתה מבזבז אנרגיות ומאמאצים וגם אוכל גם על חשבון השומן שיש לך בגוף .... אתה מדבר על 5 אלף קלוריות זו כבר רמת אוכל שצריך בישבילה חומרים . ואימונים לא פשוטים. עכשו איגור הוא על חומרים ? בוא תסביר לי בדיוק לאיפה יש לו עוד להתקדם ??? ל120 או 130 ? אה שחכתי הוא בגובהה 1.96 כן הוא עוד יכול לעלות במאסת השריר .. זו עדיין השנה הראשונה שלו וכבר 110 קילו !! אין פה בזבוז של אוכל כן הוא היסיג יותר מ12 קילו שריר בשנה ורואים את זה עליו ..

נערך לאחרונה על ידי שקד21, 27-07-11 בשעה 00:37.
ישן 27-07-11, 00:39   #95
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

אתה טועה..אני מטר 80 שהייתי 97 קילו אכלתי 4 וחצי אולי טיפה יותר,אז תחשוב איגור במימדים שלו?
כשאתה רמה די גבוהה כבר,זה מתחיל להיות הרבה הרבה יותר קשה להביא שיפור...בגלל זה אתה לא יכול להעביר ביקורת על בנאדם ששוקל 110 קילו,גם אם הוא עגר שומן הוא לא איזה שמן ,ממש לא...גם אני בהתחלה הייתי עולה נקי לא ידעתי מה זה חיטוב כל הזמן הייתי מחוטב,אבל שעליתי לכמעט 100 קילו גם אם יש לי גנטיקה טובה ודברים כאלה אגרתי גם שומן ,לא הייתי אחוז שומן גבוהה מדי אבל לעומת עצמי כן עליתי באחוז שומן...וההתקדמות שלי עצרה כי פשוט קשה מאוד להכניס כמויות כאלה של אוכל כל יום ,אתה הרי לא כל היום יושב בבית ורק אוכל אז לא תמיד מסתדר...וגם אתה אוגר יותר שומן מאשר שריר ברמות כאלה וכל גרם שריר הוא התקדמות גדולה
הוא לא עלה 50 קילו בשנה...אם אני לא טועה הוא היה איזה 96-98 לפני איזה חצי שנה..

נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 27-07-11 בשעה 00:42.
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-07-11, 00:51   #96
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
אתה טועה..אני מטר 80 שהייתי 97 קילו אכלתי 4 וחצי אולי טיפה יותר,אז תחשוב איגור במימדים שלו?
כשאתה רמה די גבוהה כבר,זה מתחיל להיות הרבה הרבה יותר קשה להביא שיפור...בגלל זה אתה לא יכול להעביר ביקורת על בנאדם ששוקל 110 קילו,גם אם הוא עגר שומן הוא לא איזה שמן ,ממש לא...גם אני בהתחלה הייתי עולה נקי לא ידעתי מה זה חיטוב כל הזמן הייתי מחוטב,אבל שעליתי לכמעט 100 קילו גם אם יש לי גנטיקה טובה ודברים כאלה אגרתי גם שומן ,לא הייתי אחוז שומן גבוהה מדי אבל לעומת עצמי כן עליתי באחוז שומן...וההתקדמות שלי עצרה כי פשוט קשה מאוד להכניס כמויות כאלה של אוכל כל יום ,אתה הרי לא כל היום יושב בבית ורק אוכל אז לא תמיד מסתדר...וגם אתה אוגר יותר שומן מאשר שריר ברמות כאלה וכל גרם שריר הוא התקדמות גדולה
כן לפני 7 חודש הייתי איזה 97. עזוב אל תתכווח איתו. אנשים כמוהו חיים בסרטים שלהם וחושבים שאם הם יעשות 20 סטים ויכניסו 1000 קלוריות ביום הם יגדלו.אין טעם אפילו לפתח עם בן אדם כזה שיחה מהחוסר ידע שלו. הוא חיי על מיתוסים. חח עלק בן אדם שאוכל 5000 קלוריות צריך ליהיות על חומרים. איזו בדיחה.

שקד: בוא תסביר לי איך בדיוק אני מתקדם במשקלים? בטח הכל בעזרת השומן ברור.
ישן 27-07-11, 01:03   #97
שקד21
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !Demon! צפה בהודעה

אני טועה ?
דימון אחי תעשה לי טובה הוא היה יכול להסיג את אותה כמות מאסת שריר מחצי האוכל שהוא אכל

ואיך בדיוק אתה חושב שהוא כזה pro ששוקל 110 קילו ? תענה לי עכשיו ברצינות לא חבל על האוכל ? כמויות כאלו אנשים נוטלים עם חומרים תענה לי בשיא הרצינות לא חבל ..?

מה שהבנתי מימך דימון שמאסה מלוכלכת יכולה להתחיל ב5 אלף ויכולה להסתיים ב15 אלף אחי אנשים צריכים להחליט לגדל מאסת שריר או פשוט סתם שומן ?
ישן 27-07-11, 01:11   #98
שקד21
חבר פעיל

ציטוט:

שקד: בוא תסביר לי איך בדיוק אני מתקדם במשקלים? בטח הכל בעזרת השומן ברור.

יש לך גדילות למשל אמרתה לפני שבועיים שעליתה מ106-ל110

זה כבר עוד 4 קילו למוט זה אימונים פשוטים וכן בעזרת השומן .

נערך לאחרונה על ידי שקד21, 27-07-11 בשעה 01:19.
ישן 27-07-11, 01:16   #99
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

ציטוט:
יש לך קפיצות כל חודש מ106 ל 110

זה כבר עוד 4 קילו למוט
חחח איזה חמוד אתה איך זה מפריע לך שאני שוקל 110 קילו. אני מקווה שאתה ישן טוב בלילות כפרה עלייך.
ישן 27-07-11, 01:47   #100
Tamir D
חבר פעיל

הסמל האישי שלTamir D

משקל וגובה זה רק מספרים, אתם שוכחים את זה.
Tamir D מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה