|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() פשוט תותח.. וכל מילה מיותרת
ואל תיתן ל-ש-ו-ם ד-ב-ר לעצור אותך.
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה כמו שיואש (נראה לי) כתב כאן, אלה משקלי עבודה של בילדינג, בבנץ' בשיפוע חיובי כנראה היו נגיעות של הספוטר כנ"ל בסקוואט. רק בדדליפט זה הגיוני. ובלי קשר למשקלי עבודה, יש מסה אדירה, במיוחד לגילך, אני אישית לא מאמין שזה טבעי, אבל זה לא משנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() תמיר הפתעת!
ענק! ד"א חזה עליון משקל מכובד לא משנה מה יגידו. מה אתה עדיין באגו? עזוב שטויות בוא לעירוני א'...
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() ציטוט:
איגור אתה מוזמן לקחת בזמנך החופשי עוד בנאדם ששוקל 110 קילו ולעשות בינך לבינו השוואה בנאדם שמיתאמן 5 שנים לעומתך שאתה סך הכל שנה בתחום הזה ושוקל כבר 110 קילו ואתה בקושי מצליח להרים ת'120 קילו כל החוכמה בספורט הזה הוא להרים יותר ממשקל הגוף ואפילו לצמצם לעומתך אין מה להשוואות ביכלל אז מה שאתה שוקל 110 קילו ? זה הופך אותך לבנאדם עם כוח ? אתה מוצק ? ממש לא. אתה הייתה אמור להתחיל במשקל גוף - 50 , 60 אז אתה אומר שבשנה כבר הסגתה בערך 55 קילו שריר ? תעשה לי טובה ...... ההרמות שלך הם פשוטות ( חסרת תועלת ) לדעתי .. נערך לאחרונה על ידי שקד21, 26-07-11 בשעה 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם..
מאור אני מתאמן בgmax אחי זה הבית שלי כבר אף פעם לא הייתי באגו |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כפרוני עם הייתה עולה בבכל חודש 1 קילו שריר הייתה צובר השנה 12 קילו שריר וזה בעוד תנאים טובים .. לעומת זאת 30-35 קילו מגופך זה שומן מה שצברתה בשנה האחרונה .. ורואים עלייך שלא צברתה 12 קילו אחי אולי 4-5 קילו אבל גם זה טוב ... רק חבל שאכלתה מלוכלכך [ כן הוא יגדל יותר במאסת השריר ] אותם תנאים הייתה מקבל מחצי האוכל שאכלתה צריך להשוואות אותך לבנאדם שמתאמן 4 חודש ( 4 קילו שריר ) + - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תמיד אתה מסיבי בטירוף,כל הכבוד!
שקד, לא רציתי להתערב בויכוח שלכם אבל לפי התגובות האחרונות שלך רואים שאתה צעיר בעסק.. אתה חושב שלעלות מ60 ל70 זה אותו דבר כמו 110-100? אתה חשב שתמיד תעלה קילו בחודש שריר?אתה חושב שלא תקע בחיים ,רק בגלל העובדה ש5000+ קלוריות זה "קצת" יותר קשה להכניס מ2000+ ולשמור על עקביות?אתה חושב שתיד אפשר לעלות נקי? ברגע שתגיע למשקל גדול ותצטרך להכניס כמות גדולה מאוד של אוכל,וגם קצב העליה בשריר לעומת שומן תשתנה לטובת השומן, דבר איתי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() טוב חאלס ישרמוטות.
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי שקד21, 27-07-11 בשעה 00:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אתה טועה..אני מטר 80 שהייתי 97 קילו אכלתי 4 וחצי אולי טיפה יותר,אז תחשוב איגור במימדים שלו?
כשאתה רמה די גבוהה כבר,זה מתחיל להיות הרבה הרבה יותר קשה להביא שיפור...בגלל זה אתה לא יכול להעביר ביקורת על בנאדם ששוקל 110 קילו,גם אם הוא עגר שומן הוא לא איזה שמן ,ממש לא...גם אני בהתחלה הייתי עולה נקי לא ידעתי מה זה חיטוב כל הזמן הייתי מחוטב,אבל שעליתי לכמעט 100 קילו גם אם יש לי גנטיקה טובה ודברים כאלה אגרתי גם שומן ,לא הייתי אחוז שומן גבוהה מדי אבל לעומת עצמי כן עליתי באחוז שומן...וההתקדמות שלי עצרה כי פשוט קשה מאוד להכניס כמויות כאלה של אוכל כל יום ,אתה הרי לא כל היום יושב בבית ורק אוכל אז לא תמיד מסתדר...וגם אתה אוגר יותר שומן מאשר שריר ברמות כאלה וכל גרם שריר הוא התקדמות גדולה הוא לא עלה 50 קילו בשנה...אם אני לא טועה הוא היה איזה 96-98 לפני איזה חצי שנה.. נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 27-07-11 בשעה 00:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
שקד: בוא תסביר לי איך בדיוק אני מתקדם במשקלים? בטח הכל בעזרת השומן ברור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני טועה ? דימון אחי תעשה לי טובה הוא היה יכול להסיג את אותה כמות מאסת שריר מחצי האוכל שהוא אכל ואיך בדיוק אתה חושב שהוא כזה pro ששוקל 110 קילו ? תענה לי עכשיו ברצינות לא חבל על האוכל ? כמויות כאלו אנשים נוטלים עם חומרים תענה לי בשיא הרצינות לא חבל ..? מה שהבנתי מימך דימון שמאסה מלוכלכת יכולה להתחיל ב5 אלף ויכולה להסתיים ב15 אלף אחי אנשים צריכים להחליט לגדל מאסת שריר או פשוט סתם שומן ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך גדילות למשל אמרתה לפני שבועיים שעליתה מ106-ל110 זה כבר עוד 4 קילו למוט זה אימונים פשוטים וכן בעזרת השומן . נערך לאחרונה על ידי שקד21, 27-07-11 בשעה 01:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() משקל וגובה זה רק מספרים, אתם שוכחים את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באשך ימין | טלסביון | פציעות ספורט | 8 | 02-01-11 19:10 |
תגידו בבתי כלא בארץ יש חדרי כושר ? | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 41 | 01-12-07 02:14 |
בבקשה תגובות על התוכנית ! באתי אם שאלות מסויימות ! | Nick | אימונים | 5 | 26-11-07 15:00 |
מחר שביתה במחוז חיפה בבתי ספר על יסודיים | VoRteX | פיתוח גוף-כללי | 14 | 07-03-07 17:34 |
מחר שביתה בבתי הספר!! מתחילים ב10:00! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 19 | 05-01-07 00:08 |