|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() מן הסתם יש גם חבר'ה שקטים בכל התוכניות אבל לא עליהם מדובר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() קובה קיצר כמה שאתה יותר מרים ישעליך יותר מאסה זה מה שבאתה לומר ..
כדי לשכנע מתאמנים לעשות ss צריך לעשות תמנות אחרי חיטוב לנושא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() את מיזה מעניין מה אני מקבל כסף על כל מתאמן?
מי שרוצה שיתאמן ויעזרו לו בכיף מי שלא רוצה בעיה שלו למי אכפת בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() קובה אנחנו החלוצים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
|
![]() מחזק את דבריך איגור , מרים פחות ממנו בסקוואט ובבנץ, ואני כפול פי 3 מהיצור הזה. לך תדע איך הטווח תנועה שלו והחזרות עם משקלים כאלו. קיצור שיצליח נראה חרא ואני אומר את זה בכוונה כי יש לו אגו נפוח מדי. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() זדין לי מהפוסט ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banned
|
![]() אל תתרגז נסיך .. אומרים את האמת לא? היקף 34 , אין כתפיים אין צורה לגב בטן נפוחה וחזה כמעט ושטוח. העיקר כמה חודשים תעשו SS תעשו SS צורח הבחור בקול רם.. ועוד יוצא על אנשים - בסופו של דבר מסתבר שאתה נראה כמו גחנון אפוי. לך תרשם למכון תחזור אלינו עם תמונות עוד שנה בייבי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה בושה וss מביא שרירים ברגלים ובגב ככה בן אדם רגיל אמור להיות בנוי אם בסיס (רגלים) חזקותשירזיקו א תהגוף וגב רחב שיפחיד את היוב (חחחחח סתם ) בתוכניות כוח יותר מתקדמות המאסה הגדולה תבוא ואם לא אז עניין גנטי אז כבר אם המטרה שרירים אז לפצל זה טוב זה רק מפצלים עושים חצאי חזרות לא מתאמני כוח וזה בסדר כל אחד מטרה שונה
![]() נערך לאחרונה על ידי harder, 24-05-11 בשעה 00:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה ממני צחוק אה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Banned
|
![]() הרדר אתה יודע מה זה עבודה נקיה ב200%? יפה. ולגביך godam, הסיבה העקרית שהתעצבנתי והגבתי לך היא מהסיבה הפשוטה שאתה בכל פוסט חייב לבלבל כמו: ״תעשה רק ss״ / "בss היית גדל יותר״ וכו׳ וכו׳. ולבסוף אתה מעלה תמונות שאתה בשייפ לא משהו בכלל אז ת׳אמת שכן , כן חטפתי עליך קריז. ואתה ישר יורד ב10 רמות ומקלל את אמא שלי יטיפש. תלמד מביקורת בונה ואולי להבא תוריד קצת את האגו ותקבל הערכה. יום טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ילד שלא יודע לקבל ביקורת.. זה שאתה מלכלך עלי תפה שלך זה אומר שזה ביקורת בונה ??!! ותפסיק להגיד שטויות כמו״ מאסה נקייה״.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() ג'אק2די אתה יודע מה ההבדל בניכם, הוא שנה מהיום פי 2 ממך גם במשקלי עבודה וגם באיך שהוא ייראה...
יש אנשים שמתאמנים 2-3 במכון ולא עוברים את ה100 בנץ שלא נדבר על זה שהם לא עושים סקוואט ודד ליפט בכלל. כל מתאמן כוח (רציני) שראיתי שחיטב בתקופה מסויימת היה פי 5 יותר גדול מכל מפצל (טבעי) שראיתי בחיים. אבל כל אחד והמטרות שלו אם אתה מעדיף להיראות כמו נער חוף \ דוגמן זאת החלטה שלך אבל זה נראה קצת מצחיק ואבסורד לראות מישהו עם חזה גדול וידיים גדולות שלא מצליח לדחוק 80 קילו אתה לא חושב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() נדב למה המחשבה הזאת שכל מפצל הוא חלש?ליצן תמיד יהיה ליצן, להגיד שמי שלא עושה כוח הוא חייב להיות חלש?
ואני יגיד לך שבפרייד אצלנו שעוד היה פתוח חח כל הגדולים מפצלים והמשקלים שלהם לא יביישו אף ליפטר...ואפילו עוברים לפעמים(לא מכליל פה סקוואט ,כי באמת זה תרגיל שלדעתי בילדר לא יהיה כמעט אף פעם חזק יותר) הרבה מאוד מסתכם במי שאתה ,אם אתה רציני בכל תוכנית אתה תגדל ותתחזק...אולי אחת יותר פה אחת יותר שם,אבל גם בפיצולים עם המסה בא כוח,אם לדעת להתאמן נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 24-05-11 בשעה 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() יותר סיכוי שיהיה לשום ביניינו לשכניינו הערבים מאשר בין החברה שכביכול מייצגים תכניות פיצול לבין המייצגים של התכניות כח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב רוב המפצלים הם לא כמוך אז אני בכלל לא לוקח אותך בחשבון ואתה צודק שמי שיודע להתאמן יגיע רחוק בכל תוכנית אבל גם מאחורי תוכנית פיצול אמור לעמוד מדע מסויים והגיון מסויים של התאוששות מול נפח ועצימות לרוב המפצלים אין להם מושג בזה ולכן לא מתקדמים במשקלים ונתקעים במקום מסויים בשלב די מוקדם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
חלאס לחשוב שאם אתה מרים יותר אז תיהיה לך יותר מאסה זה מגוחך.. 70 אחוז מההצלחה היא תזונה לא? לכן זה אומר שגם אם איזה ליצן יעשה תתוכנית הכי גרוע בעולם,הוא יגדל ממנה רק אם יוכל כמו שצריך אז חלאס להגיד ש ss היא תוכנית אלוהית.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() ציטוט:
וכמובן יש את עניין הגנטיקה שיכולה להיות לו השפעה רבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סיפור ותמונות, חדש פה | crowned | גלריות הגולשים | 29 | 19-02-11 01:47 |
כמה שאלות ...ותמונות | dspdsp | פיתוח גוף-כללי | 2 | 01-02-10 19:30 |
סיכום ותמונות מהיורופה! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 17-08-08 03:24 |
מקבץ סרטונים ותמונות של פאוורליפטינג | - Idan - | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 03-05-07 23:06 |