ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-05-11, 18:05   #81
טייני
הרס רש"י שליטא

הסמל האישי שלטייני

כללי:: הרס הנביא

מן הסתם יש גם חבר'ה שקטים בכל התוכניות אבל לא עליהם מדובר.
טייני מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-11, 21:04   #82
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טייני צפה בהודעה
החבר'ה של אימוני הכח בפורום הם היחצנים הכי גרועים שיש כשזה מגיע ל ss ובזה אין ספק, וממש בלי קשר לתמונות.
אבל ההחלטה אם לנסות משהו חדש היא של כל אחד עם עצמו.
את המאסה האמיתית אתה צובר בתוכניות כמו טקסס
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-11, 21:09   #83
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

שלח הודעה דרך ICQ אל godam

קובה קיצר כמה שאתה יותר מרים ישעליך יותר מאסה זה מה שבאתה לומר ..

כדי לשכנע מתאמנים לעשות ss צריך לעשות תמנות אחרי חיטוב לנושא.
godam מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-11, 21:49   #84
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

את מיזה מעניין מה אני מקבל כסף על כל מתאמן?
מי שרוצה שיתאמן ויעזרו לו בכיף מי שלא רוצה בעיה שלו למי אכפת בכלל
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-11, 21:51   #85
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

קובה אנחנו החלוצים!
ישן 23-05-11, 21:57   #86
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cuba צפה בהודעה
את מיזה מעניין מה אני מקבל כסף על כל מתאמן?
מי שרוצה שיתאמן ויעזרו לו בכיף מי שלא רוצה בעיה שלו למי אכפת בכלל
תפסיק לחשוב שאתה חכם כזה שיודע הכל על פיתוח גוף ואז אולי יקשיבו לך. אגב זה שאתה מרים יותר לא אומר שתיהיה לך יותר מאסה צאו מהסרט (:
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-11, 23:22   #87
Jack3D
Banned

כללי:: פיצולים ונהנים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igor צפה בהודעה
תפסיק לחשוב שאתה חכם כזה שיודע הכל על פיתוח גוף ואז אולי יקשיבו לך. אגב זה שאתה מרים יותר לא אומר שתיהיה לך יותר מאסה צאו מהסרט (:
מחזק את דבריך איגור , מרים פחות ממנו בסקוואט ובבנץ, ואני כפול פי 3 מהיצור הזה. לך תדע איך הטווח תנועה שלו והחזרות עם משקלים כאלו. קיצור שיצליח נראה חרא ואני אומר את זה בכוונה כי יש לו אגו נפוח מדי. בהצלחה.
Jack3D מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-11, 23:27   #88
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

זדין לי מהפוסט ..
ישן 23-05-11, 23:54   #89
Jack3D
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי godam צפה בהודעה
זדין לי מהפוסט ..

אל תתרגז נסיך .. אומרים את האמת לא?

היקף 34 , אין כתפיים אין צורה לגב בטן נפוחה וחזה כמעט ושטוח.

העיקר כמה חודשים תעשו SS תעשו SS צורח הבחור בקול רם.. ועוד יוצא על אנשים - בסופו של דבר מסתבר שאתה נראה כמו גחנון אפוי.

לך תרשם למכון תחזור אלינו עם תמונות עוד שנה בייבי.
ישן 24-05-11, 00:11   #90
harder
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jack3d צפה בהודעה
אל תתרגז נסיך .. אומרים את האמת לא?

היקף 34 , אין כתפיים אין צורה לגב בטן נפוחה וחזה כמעט ושטוח.

העיקר כמה חודשים תעשו ss תעשו ss צורח הבחור בקול רם.. ועוד יוצא על אנשים - בסופו של דבר מסתבר שאתה נראה כמו גחנון אפוי.

לך תרשם למכון תחזור אלינו עם תמונות עוד שנה בייבי.
אתה לא צריך להיות גאה שיש לך חזה גדול אבל אתה לא מתסדר אם 90 קילו
זה בושה
וss מביא שרירים ברגלים ובגב ככה בן אדם רגיל אמור להיות בנוי אם בסיס (רגלים) חזקותשירזיקו א תהגוף וגב רחב שיפחיד את היוב (חחחחח סתם )
בתוכניות כוח יותר מתקדמות המאסה הגדולה תבוא ואם לא אז עניין גנטי אז כבר אם המטרה שרירים אז לפצל זה טוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jack3D צפה בהודעה
מחזק את דבריך איגור , מרים פחות ממנו בסקוואט ובבנץ, ואני כפול פי 3 מהיצור הזה. לך תדע איך הטווח תנועה שלו והחזרות עם משקלים כאלו. קיצור שיצליח נראה חרא ואני אומר את זה בכוונה כי יש לו אגו נפוח מדי. בהצלחה.
זה רק מפצלים עושים חצאי חזרות לא מתאמני כוח וזה בסדר כל אחד מטרה שונה

נערך לאחרונה על ידי harder, 24-05-11 בשעה 00:17.
harder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-05-11, 00:12   #91
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

אתה עושה ממני צחוק אה ..
ישן 24-05-11, 06:55   #92
Jack3D
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי godam צפה בהודעה
אתה עושה ממני צחוק אה ..
הרדר אתה יודע מה זה עבודה נקיה ב200%? יפה. ולגביך godam, הסיבה העקרית שהתעצבנתי והגבתי לך היא מהסיבה הפשוטה שאתה בכל פוסט חייב לבלבל כמו: ״תעשה רק ss״ / "בss היית גדל יותר״ וכו׳ וכו׳. ולבסוף אתה מעלה תמונות שאתה בשייפ לא משהו בכלל אז ת׳אמת שכן , כן חטפתי עליך קריז. ואתה ישר יורד ב10 רמות ומקלל את אמא שלי יטיפש. תלמד מביקורת בונה ואולי להבא תוריד קצת את האגו ותקבל הערכה. יום טוב.
ישן 24-05-11, 10:48   #93
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

אתה ילד שלא יודע לקבל ביקורת.. זה שאתה מלכלך עלי תפה שלך זה אומר שזה ביקורת בונה ??!! ותפסיק להגיד שטויות כמו״ מאסה נקייה״.
ישן 24-05-11, 10:55   #94
nadavmoore
חבר פעיל

ג'אק2די אתה יודע מה ההבדל בניכם, הוא שנה מהיום פי 2 ממך גם במשקלי עבודה וגם באיך שהוא ייראה...

יש אנשים שמתאמנים 2-3 במכון ולא עוברים את ה100 בנץ שלא נדבר על זה שהם לא עושים סקוואט ודד ליפט בכלל.
כל מתאמן כוח (רציני) שראיתי שחיטב בתקופה מסויימת היה פי 5 יותר גדול מכל מפצל (טבעי) שראיתי בחיים.

אבל כל אחד והמטרות שלו אם אתה מעדיף להיראות כמו נער חוף \ דוגמן זאת החלטה שלך אבל זה נראה קצת מצחיק ואבסורד לראות מישהו עם חזה גדול וידיים גדולות שלא מצליח לדחוק 80 קילו אתה לא חושב?
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-05-11, 11:13   #95
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

נדב למה המחשבה הזאת שכל מפצל הוא חלש?ליצן תמיד יהיה ליצן, להגיד שמי שלא עושה כוח הוא חייב להיות חלש?

ואני יגיד לך שבפרייד אצלנו שעוד היה פתוח חח כל הגדולים מפצלים והמשקלים שלהם לא יביישו אף ליפטר...ואפילו עוברים לפעמים(לא מכליל פה סקוואט ,כי באמת זה תרגיל שלדעתי בילדר לא יהיה כמעט אף פעם חזק יותר)
הרבה מאוד מסתכם במי שאתה ,אם אתה רציני בכל תוכנית אתה תגדל ותתחזק...אולי אחת יותר פה אחת יותר שם,אבל גם בפיצולים עם המסה בא כוח,אם לדעת להתאמן

נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 24-05-11 בשעה 11:18.
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-05-11, 11:32   #96
the pharmacist
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלthe pharmacist

כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט

יותר סיכוי שיהיה לשום ביניינו לשכניינו הערבים מאשר בין החברה שכביכול מייצגים תכניות פיצול לבין המייצגים של התכניות כח
the pharmacist מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-05-11, 11:39   #97
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
נדב למה המחשבה הזאת שכל מפצל הוא חלש?ליצן תמיד יהיה ליצן, להגיד שמי שלא עושה כוח הוא חייב להיות חלש?

ואני יגיד לך שבפרייד אצלנו שעוד היה פתוח חח כל הגדולים מפצלים והמשקלים שלהם לא יביישו אף ליפטר...ואפילו עוברים לפעמים(לא מכליל פה סקוואט ,כי באמת זה תרגיל שלדעתי בילדר לא יהיה כמעט אף פעם חזק יותר)
הרבה מאוד מסתכם במי שאתה ,אם אתה רציני בכל תוכנית אתה תגדל ותתחזק...אולי אחת יותר פה אחת יותר שם,אבל גם בפיצולים עם המסה בא כוח,אם לדעת להתאמן
צודק, אבל... שים מפצל מול ליפטר באותה נקודת התחלה תן להן שנה להתאמן לא משנה מה המפצל יעשה הוא לא יגיע למשקלים של הליפטר. ואני לא בא לייצג שום תוכנית לכל אחת יש מטרה שונה ואין לי בעיה עם זה.
אגב רוב המפצלים הם לא כמוך אז אני בכלל לא לוקח אותך בחשבון ואתה צודק שמי שיודע להתאמן יגיע רחוק בכל תוכנית אבל גם מאחורי תוכנית פיצול אמור לעמוד מדע מסויים והגיון מסויים של התאוששות מול נפח ועצימות לרוב המפצלים אין להם מושג בזה ולכן לא מתקדמים במשקלים ונתקעים במקום מסויים בשלב די מוקדם
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-05-11, 11:41   #98
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
ג'אק2די אתה יודע מה ההבדל בניכם, הוא שנה מהיום פי 2 ממך גם במשקלי עבודה וגם באיך שהוא ייראה...

יש אנשים שמתאמנים 2-3 במכון ולא עוברים את ה100 בנץ שלא נדבר על זה שהם לא עושים סקוואט ודד ליפט בכלל.
כל מתאמן כוח (רציני) שראיתי שחיטב בתקופה מסויימת היה פי 5 יותר גדול מכל מפצל (טבעי) שראיתי בחיים.

אבל כל אחד והמטרות שלו אם אתה מעדיף להיראות כמו נער חוף \ דוגמן זאת החלטה שלך אבל זה נראה קצת מצחיק ואבסורד לראות מישהו עם חזה גדול וידיים גדולות שלא מצליח לדחוק 80 קילו אתה לא חושב?
אתה מבין מה הבעיה שלכם פה? מה זה "נער חוף"? חלאס לזלזל.ומה זה השטויות האלה שמפצלים לא מרימים הרבה? אני לא יודע לאיזה חדר כושר אתה הולך שאתה רואה שם מפצלים שמרימים משקלים לא כבדים יחסית למאסה שלהם אבל אני אגיד לך בביטחון שאצלינו במכון רוב המפצלים מרימים משקלים מכובדים מאוד!
חלאס לחשוב שאם אתה מרים יותר אז תיהיה לך יותר מאסה זה מגוחך.. 70 אחוז מההצלחה היא תזונה לא? לכן זה אומר שגם אם איזה ליצן יעשה תתוכנית הכי גרוע בעולם,הוא יגדל ממנה רק אם יוכל כמו שצריך אז חלאס להגיד ש ss היא תוכנית אלוהית..
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-05-11, 11:51   #99
the pharmacist
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלthe pharmacist

כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט

ציטוט:
צודק, אבל... שים מפצל מול ליפטר באותה נקודת התחלה תן להן שנה להתאמן לא משנה מה המפצל יעשה הוא לא יגיע למשקלים של הליפטר. ואני לא בא לייצג שום תוכנית לכל אחת יש מטרה שונה ואין לי בעיה עם זה.
אגב רוב המפצלים הם לא כמוך אז אני בכלל לא לוקח אותך בחשבון ואתה צודק שמי שיודע להתאמן יגיע רחוק בכל תוכנית אבל גם מאחורי תוכנית פיצול אמור לעמוד מדע מסויים והגיון מסויים של התאוששות מול נפח ועצימות לרוב המפצלים אין להם מושג בזה ולכן לא מתקדמים במשקלים ונתקעים במקום מסויים בשלב די מוקדם
מלבד הדבר הפשוט שזו תכנית כח אז בטח שתהיה יותר חזק ממפצל , יש לא מעט שעובדים תכניות כח ולא עושים חיטוב או לא תמיד מאוד חד כך שזה גם עוד מוסיף ליתרון שלהם

וכמובן יש את עניין הגנטיקה שיכולה להיות לו השפעה רבה
the pharmacist מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-05-11, 11:52   #100
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
אתה צודק, פשוט יש פה נטייה, אני לא אומר דווקא אתה, לחשוב שמי שלא עובד ss ws וכולי אז הוא אפס מבחינת משקלים,וזה מציק לראות את זה,כי זה פשוט לא נכון...אותו דבר כמו שמציק לראות "חובה לאכול פחמימה מהירה אחרי אימון"
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה