|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי ל Xtream101
|
![]() |
![]() |
#82 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() בואו ונעשה קצת סדר בדברים:
לא בדקתי כמה הRM1 שלי וזה לא מעניין אותי ולא עניין אותי אף פעם!!! אני חושב ובטוח שלכל אחד יש כוח שונה ולא צריך להסתמך על כל מני טבלאות RM למינייהם, מה שחשוב הוא שכאשר אתם מגדירים לכם מספר חזרות מסויים שבו תתאמנו בערך חודשיים ואז תשנו את מספר החזרות למשהו אחר חשוב שכשתגיעו לחזרה האחרונה וזו תהיה באמת החזרה האחרונה שאתם מסוגלים לעשות!!! ואז בעצם הבטחתם לעצמכם שהרמתם את המשקל המתאים גם אם הוא נראה לאחרים כמשקל נמוך ומצחיק הרי שבשביל השריר שלכם הוא משקל שכן מגרה את סיבי השריר ויגרום להיפרטרופיה מקסימאלית!!! אז כן זה מרשים שמתאמנים מרימים משקלים עצומים וזה יפה ומרגש לראות את זה אבל זה לא משנה כי לכל אחד יש כוח שונה ואני חושב שחלק מזה זו הגנטיקה וכמובן אימונים טובים ופסיכולוגיה ויש מקום גם לתוספי מזון. מקווה שעזרתי ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בדיוק בגלל זה אני לא בעד לפרסם משקלים.
מה שחשוב הוא להגיע לגירוי, יש כאלה שיגיעו אליו במשקל גבוה, ויש כאלה שיגיעו בהרבה חזרות על משקל נמוך. גם נורא תלוי אם יש לך שותף או לא. עכשיו עם השותף שלי אני באמת מתפרע במשקלים, אבל אם יוצא לי אימון בלעדיו, אני לא מרשה לעצמי. אופיר עובד בלי שותף ככה שהוא מוגבל, אבל הגוף שהוא הגיע אליו בלי חומרים הוא הישג מדהים לפי כל קריטריון. הוא לא פאאורליפטר ולא מתיימר להיות - הוא באדי בילדר. אני בטוח שאם יהיה לו שותף ומה שיעניין אותו זה להרביץ משקלים, אז הוא יגיע למשקלים אדירים, אבל שוב - כל זה טוב לאגו. להגיד אני מרים כך וכך או אני שוקל כך וכך, זה אגו בלבד. גם אלי האנה אמר את זה. יש מבחן אחד שזה מבחן המראה, ואופיר נראה מעולה כל השנה. יש עוד עניין של כמה בנאדם רוצה לעלות מלוכלך וכמה הוא רוצה לייבש אחר כך וכאן זה כבר פונקציה של בחירה. לדעתי אופיר נראה הכי טוב בתחרות מר צפון לפני שנתיים, הוא לא היה יבש כמו בתחרות האחרונה אבל נראה יותר מאסיבי. וכשהייתי איתו בחדר ההלבשה (הכנתי אותו בחימום) הוא נראה לי הכי מרשים שם, הכי באדי בילדר. בסוף לקח 4 מתוך 10 שזה היה לא רע ביחס לרמה, אבל נודע לי אחר כך שהיו חילוקי דעות בין השופטים וחלק רצו לתת לו שני. שוב: עניין של טעם. ויש גם את המוכנות שלך לעלות מגעיל ולהיראות אסון באוף סיזן, אופיר חושב שזה לא אפקטיבי, אני חושב שכן. אז עכשיו אני 91 קילו ואני נראה איום ונורא לדעתי, אבל אני בטוח שזה ישתלם אחרי החיטוב. בכל מקרה - המשקלים הם לא פונקציה לבאדי בילדינג ואם כן - אז פונקציה ממש זניחה ולא קובעת. לפי איך שאני רואה את הדברים עכשיו, זה המתחרה היחיד שיכול לאיים על אופיר ב 70, כשאופיר הוא הפייבוריט בכל מקרה: לבחור קוראים סולטן יש לו גנטיקה יפה, וכמו שהוא נראה בקיץ (לקח ראשון ב אי אף ביבי), צריך לספור אותו כמועמד לקחת את ה 70, שוב - אם הוא בכלל יתחרה בקטגוריה הזאת. אני מניח שגם עומר לנדאו יכול לתת פייט, השאלה אם הוא יהיה ב 70 או ב 80 כי על פי הנתונים שלו עכשיו זה די גבולי. בכל מקרה אני מוכן לשים כסף על האדמור, שיעשה זכיה שניה ברציפות! ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ניגרי והאדמור, כל מילה בסלע!!!
היה פה ויכוח לא מזמן על משקלי עבודה, בראסמי משקלי עבודה זה שטויות. כל עוד אתה גדל בתכלאס זה לא משנה אם זה מ2 קילו או מ200 קילו. |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל תסתכל על זה ככה... הגיוני שאתה תתאמן בשביל אסתטיקה ולא יהיה אכפת לך כמה אתה מרים. אבל לא הגיוני שאתה תתאמן בשביל להרים יותר, ולא יהיה אכפת לך מהאסתטיקה. למרות שאימוני חדר כושר זה סוג של ספורט, וכל ספורטאי אוהב ביצועים.
![]() |
#86 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() נכון מאוד.
לא נותן כלום להרים מיליון קילו ולהיראות גרוטאה. אבל אם אתה נראה פנטסטי, לאף אחד לא משנה כמה הרמת או מה עשית כדי להגיע לזה. המבחן האולטימטיבי: מבחן המראה. |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
#88 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אישית ממש לא כזה, ההיפך המוחלט מזה. מה שחשוב לי זה גוף אסטטי וחטוב, אין מצב שאני אעבור אי פעם את ה13% שומן. |
|
![]() |
![]() |
#89 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אין בן אדם שלא אכפת לו מאיך שהוא נראה.
#90 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
#92 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() לבחור קוראים סולטן יש לו גנטיקה יפה, וכמו שהוא נראה בקיץ (לקח ראשון ב אי אף ביבי), צריך לספור אותו כמועמד לקחת את ה 70, שוב - אם הוא בכלל יתחרה בקטגוריה הזאת.
אני מניח שגם עומר לנדאו יכול לתת פייט, השאלה אם הוא יהיה ב 70 או ב 80 כי על פי הנתונים שלו עכשיו זה די גבולי. בכל מקרה אני מוכן לשים כסף על האדמור, שיעשה זכיה שניה ברציפות! ![]() [/quote] אכן סולטן נראה מצוין אבל נראה לי שהוא יעלה קטגוריה אלה לא רואים בעיניים במסה. בכל מקרה אני יתחרה בעד 70 אני כולה 86 קילו עכשיו אבל בתחרות הייתי 63 ככה שהפעם אני מגיע 70 יבש ועם הגובה שלי זה יתרו משמעותי. אביב תחשוב טוב לפני שאתה מהמר הכל פתוח ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני יתחרה בעד 70 אני כולה 86 קילו עכשיו אבל בתחרות הייתי 63 ככה שהפעם אני מגיע 70 יבש ועם הגובה שלי זה יתרו משמעותי. אביב תחשוב טוב לפני שאתה מהמר הכל פתוח ![]() אתה תיתן בראש שם ינעל דינק! ![]() ולא ציתתה תהודעה טוב יחשב |
|
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#95 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני יתחרה בעד 70 אני כולה 86 קילו עכשיו אבל בתחרות הייתי 63 ככה שהפעם אני מגיע 70 יבש ועם הגובה שלי זה יתרו משמעותי. אביב תחשוב טוב לפני שאתה מהמר הכל פתוח ![]() עומר אתה יודע שאני מעריך אותך ואת השינוי שעשית וגם ראית בהודעה שלי - שספרתי אותך כמועמד לתואר. למרות זה אני סבור שאופיר הוא הפייבוריט, ואל תשכח שהוא כבר מחזיק בתואר ואת הניסיון העצום שלו. אגב סתם מסקרנות: מדוע אתה כל כך בטוח שתהייה ב 70, הרי מהתמונות שלך לא ניכר שצברת הרבה שומן. אם אתה 86, זה אומר שאתה צריך לרדת ל 68 אחרי הריקון, כי ההעמסה תחזיר לך 2 קילו לפחות. אתה באמת חושב שאתה צריך להשיל עכשיו 18 קילו? בהצלחה בכל אופן, גילי מחמיא לך הרב בשיחות איתי, ומאוד מסקרן יהיה לראות אותך על הבמה. אגב אחלה תמונה בסמלון שלך, אהבתי. |
|
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן מי זה?
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() [/quote]
עומר אתה יודע שאני מעריך אותך ואת השינוי שעשית וגם ראית בהודעה שלי - שספרתי אותך כמועמד לתואר. למרות זה אני סבור שאופיר הוא הפייבוריט, ואל תשכח שהוא כבר מחזיק בתואר ואת הניסיון העצום שלו. אגב סתם מסקרנות: מדוע אתה כל כך בטוח שתהייה ב 70, הרי מהתמונות שלך לא ניכר שצברת הרבה שומן. אם אתה 86, זה אומר שאתה צריך לרדת ל 68 אחרי הריקון, כי ההעמסה תחזיר לך 2 קילו לפחות. אתה באמת חושב שאתה צריך להשיל עכשיו 18 קילו? בהצלחה בכל אופן, גילי מחמיא לך הרב בשיחות איתי, ומאוד מסקרן יהיה לראות אותך על הבמה. אגב אחלה תמונה בסמלון שלך, אהבתי. [/quote] באמת לא צברתי הרבה שומן בוא נגיד אני יוריד 8 וחצי קילו שומן והשאר נוזלים ואז אני 70 בול או גבולי אבל יכנס ל 70 בכל מקרה, ב 80 אין לי מה לחפש ![]() בכל מקרה אני חושב שההכרעה תיפול בהתאם למצב הנתון בו כל אחד יגיע לתחרות כי מלבד הניסיון שאר הפרמטרים שווים |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() די בול אתה נראה הכי גדול מכולם בינתים וביחס לשנה שעברה בעד 80 אתה נראה גם שם הכי גדול אבל תלוי בשנה הזאתי אם יבאו לעד 80 אנשים כמו נאור זיו וכו...
|
![]() |
#99 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הסיכויים שלי ב 70 מאירים פנים |
|
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל