|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אין שום בעיההה אני עוד יראה אותך ותראה מה אני שווה ומה אתה שווה
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Banned
|
![]() חחחחחח לא אמרתי משהו שיש לי ריבועים פשוט אין לך כי אתה לא על אחוז שומן כמו שאמרת,וtherock אחי אני יודע שיש בחורים נמוכים שלא יהיה לי מאסה כמו שלהם גם עוד שנה אבל סביר להניח שאני לא מעונין בגודל כזה וסביר להניח שאתה מדבר על אנשים על חומרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]() וסביר להניח שאתה אהבללל
![]() |
#84 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]() חחחחחחחחחח דווקא בזה אתה לא צודק עד עכשיו נתת פה חמר לקריאה גאוני שאי נשיארתי עם פה פעור אבל פה כבר התעייפת
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() אחי אני אמרתי רק עוד ליפני שהתווכחנו פה שעשו ממך קולמן ושאתה לא גבוה אז אתה נראה פחות מאסיבי,אתה לקחת את זה למקומות אחרים והתחלת לריב כמו ילד בן 4 ולקלל הורים,אם אתה חושב שאתה טוב אתה לא צריך אחרים שיחמיאו לך כידי להצליח הדבר היחידי שתקבל מזה זה אולי מוטיבציה במקרה הטוב ובמקרה הרע קללות וריבים שלא היו צריכים להתחיל בכלל,במקום להתאמן כל היום ולצחוק על אנשים שאולי שוקלים לא כמוך אבל יכולים להוריד אותך בכאפה תלך להתאמן או משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
כללי:: קוביות או לא להיות!!
עוסק ב:: מאמן אישי
חדר כושר: ג'אמפ
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
![]() חחח נעלסו על ידייך?אחי הקטן יכול לתת לך כאפה עם הגודלשלך יא מסכן,ודבר יפה לניצולי שואה יא ילד מפגר זה לא משהו שצוחקים עליו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רציתי רק לומר שחאלס לדבר שטויות מתקרב "לסטאס ולאנטון "זה ממש לא אותה רמה. דבר שני אלירן נירא מעולה בחור מאוד יוצא דופן לא פוגשים הרבה מאחל בהצלחה בייספס למה אתה כוך כך מתווכח ומיתפרפר אני יתן לך פתרון באלך להוחיך פה משהו תעלה תמונה.... עריכה: משתמש של חבר שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() וואו אתה ענק. בן כמה אתה?
ואני מאמין שלא קצת אנשים היו רוצים לקבל כאלה מחמאות מכאלה אנשים ועוד להתאמן איתם... ישר כוח אחינו.
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אלירן,חלס. כל מי שצריך לדעת מה נכון,יודע. הוא קיבל הזמנה אלי ואליך,הוא לא יגיע-פה זה נגמר. נפרסם תמונות חודש הבאה,נפתור הכל. בינתים שתוק ועל תגיב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Banned
|
![]() אחי אני לא באתי להוכיח כלום,לא אמרתי שאני מאסיבי או משהו,פשוט צריך להעמיד תילד הזה במקום שהוא עושה פוזות במקלדת ואז בוכה לאמא שלו שמורידים לו כאפה בבית ספר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() סליחה שאני לא ממש מתמצה בפורום אבל,מי אתה?
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() ^^ טובב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
|
![]() לא זכור לי שקיבלתי הזמנה,ותאמין לי שאני יודע לפרגן,שראיתי את vafna הייתי עם פה פעור והוא לא היחיד שהשאיר אותי עם פה פעור ומוטיבציה,אבל הילד באשכול הזה פשוט חתיכת אפס שאומר ניצולי שואה כקללה,מקלל הורים וחש קולמן שהוא בכלל פצלפן על מטר 60,שיהיה בשקט ולא יפתח את הפה סתם על אנשים שהוא לא מכיר שיכולים להוריד לו כאפה ולשלוח אותו לבית חולים לכמה חודשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() חדל ליצנות חברה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אלירן יקירי אתה יודע שאני אוהב אותך אבל אתה חייב להרגיע את הדיבור אחרת לא תהיה לי ברירה לאכוף את חוקי הפורום.אנטון צודק,תפגין בגרות ותתנהל כמו ספורטאי אמיתי,וזה אומר גם לדעת לקבל ביקורת וגם לא הכי חיובית.
הבחור השני,אני לא מכיר אותך ומבטיח לך שאני לא אוהב/יאהב אותך (לפחות לא בדיבור הנוכחי והמפגר שאתה מציג פה)תמשיך ככה אתה תקבל באן לצמיתות יותר מהר ממה שאתה תספיק להגיד "ספידי גונזלס"
![]() |
#98 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תגיד לי,נראה לך שאתה בגנון שזה משנה מי התחיל? שני הצדדים היו לא בסדר ואם זה ימשיך שני הצדדים יקבלו בראש.
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
.... אלירן-אתה נראה מעולה אחי,אבל קצת צניעות לא תזיק..ואתה לא חייב לרדת לרמה שלו ולקלל שמור על בגרות אתה יודע מה אתה שוווה וזה מספיק,יום טוב נשמה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון משותף עם פלקס ווילר ולי פריסט! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 21-12-08 20:44 |
פשיטת רגליים, אימון משותף של האחים | Biceps mAn | גלריות הגולשים | 17 | 20-10-08 11:16 |
אימון משותף עם סנדרה | גדי 21 | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 30-09-08 16:01 |
מלתחות שייפ כרמיאל אימון משותף !!! תמונות | eyalamzleg | גלריות הגולשים | 42 | 18-12-07 07:35 |
אימון משותף עם יוגב . | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 36 | 24-04-07 16:31 |