|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מודה לרב כי הרב כביכול מנקודת מבט שלו הראה לו את הדרך האמיתית לפי התורה קבלת תשובה זה לקבל רחמי שמיים אני משוכנע שאתה לא מאמין בזה חח פשוט אני מנסה להסביר לך הכל מנקודת מבט שלו הוא מודה לרב שחיזק אותו והראה לו את הדרך הנכונה ובשבילו החזרה בתשובה עזרה לו לשנות את הגורל שלו הוא התקרב לשם , והשם בא לקראתו ----- הקטע עם הירידה על החילוניים . . . תראה הוא אומר שהחיים שלו עכשיו בהרבה יותר טובים אז הוא פשוט משווה בין 2 העולמות אני לא רואה שום סיבה לבנאדם לבוא ולשקר את עצמו או לפגוע באנשים חילוניים שהוא מכיר ש100 אחוז יראו את הדברים האלה שהוא אומר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שוב אני אומר, למה לשקר בקשר למחלה?? לפי מה שהבתני חלק מהאנשים פה דיברו איתו והוא אמר להם שהיה לו סרטן הכבד ובסרטון הוא אומר שהיה לו גידול ברקטום. בסוף יסתבר היו לו טחורים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בוא נגיד שסביר מאוד שהוא לא שיקר כי עדיין הוא היה דמות די מפורסמת באזור שלו והוא לא יעשה מעצמו צחוק בקלטת שמוצגת בפני מאות אלפי אנשים [ אני אומר את זה מידע ] גם אחי תראה איך הוא היה נראה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טחורים זה כואב אבל לא כזה שוחק בכל אופן הרי הכל מסתכם בעניין של אמונה ואני מכבד אמונה של כל אחד ואחד בקשר לחיים חסרי התכלית של החילוניים תראה לפי דעתו האישית . . אדם חילוני שחי מתוך נקודת הנחה שהוא בא לעולם בשביל לחזור לתולעים בקבר זה חיים חסרי תכלית לעומת זאת הדתיים מאמינים בעולם הבא וכו' והם לא מאמינים בעולם חסר תכלית שהאדם נברא בשביל למות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() גם נכון..
אבל יש גם הרבה חוזרי בתשובה ואפשר לראות את זה אצל אנשים המוכרים בתקשורת (המפורסמים) יש דוגמנים שחזרו בתשובה שחקנים ועוד ועוד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
מושעה
|
![]() לא יודע לא מכיר....אני להאפך כל הזמן דווקה שומע שאנשים כבר לא מאמינים באלוהים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
מושעה
|
![]() חחח תודה אחי..אני מקווה שזה נראה כך גם בתמונה "המלאה"
![]() http://img452.imageshack.us/my.php?image=img15221on.jpg http://img451.imageshack.us/my.php?image=img15362ea.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
למה שלא תעלה לזירת הגולשים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
מושעה
|
![]() כן גם ברגליים יש גנטיקה טובה.
http://img52.imageshack.us/my.php?image=img15316uv.jpg בכל מקרה זה תמונות לא חדשות.זה בארך ליפני 8 חודשים אולי יותר. ואני לא מעלה כי זה לא חדש וגם לא רלונטי..כי אני לא מתאמן.והגוף שלי כבר מושבת שלוש חודשים.מהכל.אפילו ללכת אני לא יכול.ביגלל הפציעה בצבא. אינה תמונה מהצבא כבר פה אפשר ליראות שלא נישאר זכר לגוף שהיה.(ועכשיו המצב יותר גרוע בהרבה) http://img460.imageshack.us/my.php?image=032wv3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() הוא בכפיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
וכמו שהחבר למטה אמר אני בחטיבה 900 חטיבת כפיר. בגדוד שמשון. בכל מקרה ליפני שלושה חודשים באימון בזמן תרגיל בהסתערות הקלע שהיה מצד שמאל שלי נפל ופאלט אלי כדור ואוריד אותי..ניפגעתי מהרסיסים ברגליים מהאחורה ובברך שמאל מהצד.וביד אחורית במילה אחת המצב חרא.עברתי שתי ניתוחים בברך ללא אצלחה..(4 רסיסים בברך שלא מצליחים לאוציא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בואנה תרגיש טוב! אז אתה כרגע בבית לכמה זמן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
מושעה
|
![]() האינו בשטחים...עשינו תרגיל..אני מצד ימין והוא מצד שמאל (7 מטר ממני) הוא נפל אם הקנה עלי לא נצד את הנשק ופאלט כדור. השטח היה סלעי. הכדור פגע לידי ויצע ריקושת כל הרסיסים של הכדור עפו עלי...הברך נפגעה קשה. אם האיתי יודע איך האיתי מעלה סירטון של החור שהיה לי בברך.
אני כרגע בבית כבר שלוש חודשים.. האיתי מאושפז שבוע..וכרגע אני עושה פיזאוטרפיה וכל החרטה. ותודה אחי!!נקווה שיהיה בסדר בסוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() רפואה שלמה אחי... רק שתדע שאני מעריך אותך מאוד...
הבנתי שניסית להגיע לעוקץ... כל הכבוד אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |