|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() פשיי מה עוד אפשר לומר מאנשים שעלו לבמה לא ראיתי בארץ רגליים כמו של מאור....
#82 |
חבר פעיל
|
![]() וואו #@! תראו את מאור
|
![]() |
![]() |
#83 |
מתחרה מקצועי - חבר על
עוסק ב:: אבטחה ממשלטית,מדריך חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() חזק מאוד....רמה גבוה אין מה להגיד
עם איזה משקל הוא על הבמה?
#84 |
חבר פעיל
|
![]() אחד הדברים מאור שיהיה לו רק בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
#85 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כמה שהתרשמתם, אני אומר לכם באחריות שבמציאות הוא הרבה יותר תותח, הבנאדם הזה הוא פשוט נפיל, הוא ייצור שמטיל אימה על הסביבה, רעבאק אנשים הסתתרו שם מאחורי וילונות כשהוא עבר במסדרון.
יש לי כמה תמונות מעולות מהפוזינג שהוא נתן, אבל כיבדתי את בקשתו לא להעלות אותן לכאן. אני מקווה שהבחור שהעלה את התמונות עשה את זה על דעתו של מאור.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
#86 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() פאק! איזה רמה!
אין לי מילים איך שמאור נראה.. (פעם ראשונה שאני רואה אותו) איזה רגליים..!
#87 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אתם לא רצינים שהם עלו ככה להתחרות :
http://img11.imageshack.us/my.php?image=86321968.jpg וגרישא בכלל, באמת שזה לא מצחיק, זה פשוט מגוחך, עזבו את המאסה, בואו נדבר על אחוז שומן ונוזלים, זה אחוז שומן שמסיימים סתם חיטוב רגיל איתו, וגם לא! מסיימים אפילו על 2-3 אחוז פחות מזה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() איך קוראים לBB שLiLSauce פירסם בשתי ההודעות האחרונות ?
פשוט נדיר פה בארץ |
![]() |
![]() |
#89 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מאור זדרז
#90 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() אני חייב הערה קטנה לגבי הלינץ' שנעשה כאן לשגיא גרשגורן.
לדעתי אנשים קצת חרגו מפרופורציות, הבנתי שהוא גם קיבל כמה תגובות מעליבות במיוחד בפייסבוק, ואני חושב שהגיע הזמן לגלות קצת חמלה. נכון שהבחור הזמין על עצמו את המתקפות האלה, הוא בוחר להתנהג באופן כזה שאין אדם אחד בקהילה שיכול להצדיק אותו, אבל מצד שני לא בטוח שצריך לרמוס אותו עד עפר בגלל זה. אני אמרתי לו גם בתחרות וגם מעל גבי הפורום את דעתי, אבל הקפדתי לשמור על ענייניות, ולא לרדת לרמות של השפלה. תחשבו קצת על הבנאדם שעומד מאחורי הספורטאי, אף אחד פה לא רוצה להיות אחראי גם בעקיפין על משהו שעלול לקרות לו כתוצאה מכל העליהום המביך הזה. ושוב, הוא הזמין את זה, התנהגותו משונה בכל קנה מידה, וההשקפה שלו לגבי הספורט הזה מוטעת מיסודה - לכן בהחלט יש מקום לבקר ולהעיר אבל אולי גם לחשוב קצת לפני זה, ולוותר על אלמנט ההשפלה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
#91 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אדם הוא זה שקובע את גורלו , הוא ידע שהוא יקבל את הלינץ' הזה , הוא הזמין אותו . כן אמנם לא חייבים לרמוס אותו עד עפר , בכדי שהוא יתאבד בסוף או משהו כזה אבל אדם אחראי לגורלו ולפעמים אם לא מכניסים את אלמנט השוק , או הזעזוע לביקורת . האדם לא מתעורר לראות שהוא טעה , הוא מכל הלינץ' הזה הוא ילמד לקח ויתפתח ויצמח. עליו לקבל על עצמו את מה שהוא בישל , לאכול את הדייסה שלו . כל ההשפלות האלה בצדק מגיע לו ... הוא בחר בכך , והוא ישא בתוצאות על הבחירות שלו . כולם ידעו שזה מה שיקרה... והנה זה קרה, אין מה לרחם או לגלות חמלה . לרחם על אדם , בגלל הבחירות שלו ... זה לשים את עצמנו במקום גבוה ממנו ולהסתכל עליו למטה . לא אתנשא מעל אף אחד. ולכן אני אומר אין צורך לרחם עליו. הוא בחר בכך וקיבל את המגיע לו , אולי הוא למד מכך וישנה דרכיו . ![]() ![]() ![]()
![]() |
#92 | |
|
![]() ציטוט:
אז אתה לא מכיר את שגיא. שום דבר כבר לא ישנה אותו, גם אני פעם חשבתי שטיפול בהלם יעזור, אבל היום אני חושב שפשוט צריך לעזוב אותו לנפשו. אפשר כמובן להגיד שהוא לא נראה טוב על הבמה ושזה חולני לעבור כל הזמן מאיגוד לאיגוד כדי לנסות לקבל מקום טוב, וזה טיפשי להתחרות כל חודש, וזה הזוי להגיד שבבאדיבילדינג אסור להשתמש בשום דבר חוץ מאבקת חלבון, ואת כל זה אני אומר לו. לעומת זאת בואו נוותר על קללות, והשפלות. אנחנו לא במועדון סאדו פה. אני פשוט נחרדתי לראות הודעה שהוא קיבל בפייסבוק מאחד האנשים שאני דווקא מאוד מעריך כספורטאי מצטיין, לכן חשבתי לפרסם פה גילוי דעת שאולי אפשר להנמיך את הטונים. ואין לזה שום קשר להתחסדות אלא לאנושיות בסיסית.
|
![]() |
![]() |
#93 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ותתן להם . זה כל מה שקרה פה התגובות האלה לא הגיעו סתם , הם הגיעו אחרי כברת דרך ארוכה של בחירות שהוא עשה שאני בטוח שגם על חשבון חברים שרצו לעזור לו . זה לא שהכל היה בסדר ופתאום בגלל תחרות אחת מסכנה עשו לו לינץ'. ההתנהגות הגורפת שלו לאורך זמן הייתה פצצת זמן מתקתקת . שהביאה עליו את הלינץ' הזה. ואתה יודע מה אמרתי כבר, מגיע לו שיאכל את מה שהוא בישל . אני גם לא אוהב לרדת לפסים אישיים וכפי שאתה רואה אני נמנע מלעשות כך כי איני מכיר את שגיא כל כך טוב ... אבל אדם אחראי לגורלו שלו , במיוחד בדברים כאלה . רחמים או כתף לבכות עליה, זה בטוח לא מה שהוא צריך . זה יעודד את ההתנהגות שלו להמשיך . וזה מתנשא מצד כל אחד לרחם על אדם אשר סה"כ עשה בחירות ונושא בתוצאות שלהן
![]() |
#94 |
|
![]() בוא נסכם שמומלץ לוותר על הקללות.
להגיד לו שהוא נראה על הפנים על הבמה ושזה מאוד מוזר להפסיד לילד בן 15, זה בהחלט מספיק.
![]() |
![]() |
#95 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אוקיי אפשר לוותר על קללות , אבל מצד שני אתה לא יכול לומר שהוא לא ביקש את זה. הוא קיבל מה שהגיע לו . אין ספק .
![]() |
#96 |
Banned
|
![]() מה זה השטויות האלהה?? חשבתי שהרמה הרבה יותר גבוהה בתחרויות האלה..
ברמה הזאת אני יכול להתחרות.. |
![]() |
![]() |
#97 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
מענין מה כבר יותר חזק מכל ההשפלות שנעשו כאן :d..וטאחלס אני אמרתי השייפ ששגיא הגיע לא ענין אותי בכלל,לא חסרים ליצנים אבל הצביעות הזאת שלדלג מנאבא לifbb הלוך ושוב פעם ללכלך על אשר פריג' ואחרי זה ללכלך על אלי האנה ולחזור למר צפון זה לדעתי בן אדם אטום! שישאר בifbb וזהו. |
|
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#99 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
שילמד את זה קודם ואז שיחשוב בכלל על לקחת קריאטין עזוב סייקלים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי יש לך תמסנג'ר שלי אני צריך אותך לשיחה צפופה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() תחבר לאיסיקיו אחי נפטפט קצת
![]()