|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() אתם יודעים מה ימוטט את מי שמרע לאגודות.. פשוט להצביע ברגליים שהמקצוענים לא יתחרו ופשוט לא יגיעו... או בכלל להקים אגודה חדשה... אני לא רואה סוף לזלזול בענף ולשכונה שיש בתחריות..
ואני שוב מתכוון לשני האיגודים לא רק ifbb
![]() |
#83 |
Banned
|
![]() ניסו לעשות את זה ואחד התותחים פה בארץ ניסה להרים כזה דבר,כמובן שכולם פה בארץ רק מדברים ועד שקובעים פגישה או משהו לייסם את הרעיון אז כל אחד "אני עסוק" או "אויש אני לא יכול" או "עזבו כאילו שמשהו ישתנה" בקיצור כולם מדברים פה באויר ואין רציניים,בחיים זה לא ישתנה בחיים כי אף אחד לא מנסה לעשות משהו ברצינות וכל אחד דואג רק לתחת שלו,ולארנק שלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
הציני בכל העניין שבאמת מי שבראש האגודות ממש לא אכפת לו!!! ושכולם יאכלו את הלב.. כל מי שמקצוען וקורא את הפוסט הזה.. שיתעורר... כי זה תכלס פוגע בו במקום להיות מוערך לא בעניין של הכבוד.. אלה כספית.. תחשבו בלי ה25 30 שרירנים התחרות לא אמורה להתקיים.. אני אומר לשלם להם אחוזים מהכנסות האגודה וכל רווח כלשהו של תחריות וכל מה שסביב לזה.. תאמינו לי אם יעזרו למפתחי גוף גם כספית.. הרמה תעלה ואנשים שבאמת רציניים שכבר התייאשו מזמן.. יחזרו להתאמן... חבל שבארץ נאורה כמונו שהתחום לאט לאט מתפתח האגודות נראות ככה. להתעורר!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#85 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ניגרי היקר,התמונות של אנטון (היקר גם כן) יעלו היום בערב.
![]() |
#86 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#88 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() כאחד שהיה וצפה בתחרות אני רוצה לחזק את כל מי שהעז להתחרות כי רק ככה מתחילם להתנסות ולהתקדם. האשם השתפר מאוד מהשנה שעברה ואמרתי לו את זה בכבוד רב והערכה, בתגובה הוא אמר שזכר שדברנו בעבר על נושא התזונה שיש מקום לשיפור ואכן הוא לקח את עצמו בידיים וראו את זה בתחרות ואני צופה לו עתיד מוצלח ועוד נשמע עליו. האיגוד ifbb הולך אחורה בזמן וזה לא בגלל שאין מתחרים בארץ והמבין יבין. לא ארחיב על שגיא רק אציין שלפי דעתי הבנאדם לא נמצא איתנו על פני כדור הארץ, הוא בכוכב אחר לגמרי!!! (מצטער שגיא אבל כל הנסיונות שלי לעזור לך לא הועילו כי אתה לא מוכן להקשיב, לקבל ולייסם!).
לסיכום: האשם הגיע משופר מאוד והפתיע אותי לגמרי. מאור הגדול הגיע גדול יותר ואיכותי יותר ונתן שתי הופעות חזקות במיוחד והדהים אותי מחדש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
נ.ב שלח אי סי קיו א מסנגר. ואדמור תפסיק עים הגלידות אחי זה לא בריא.............. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() האשם אם אתה מדבר אלי..
בבקשה for_ur_eyez_only@live.com
![]() |
#91 |
Banned
|
![]() שלום
ניגרי כתב פה פעם שאשר הוא כמו הספינקס גם כשקוברים אותו הוא תמיד קם ולצערי זה נכון רק שלצערי גם בנאבא המצב לא טוב יותר הדבר היחיד שלאלי האנה יש זה יחסי אנוש ויחסי ציבור טובים(מושגים שאשר לא ממש שמע עליהם )ולכן זה ניראה יותר טוב. אבל איפה בכסף שאלי האנה הבטיח בתחרות האחרונה? מה עם זה שהוא לא נתן למאור זרדז להיכנס לצבוע את הספורטאי שהוא הכין ביגלל מניעיים אישיים וקטנוניים? בקיצור זה נבלה והשני טרפה.. חבל רק שמישהו ניסה להרים פה את הכפפה ולנסות לעשות משהו כול מי שכותב פה היה "עסוק מידי" ולא רצה אפילו לבוא לפגישה. וגילעד יעיד על זה... אז די לבכות כשאף אחד לא מוכן לעשות באמת כלום אלא רק לקטר בפורום רוצים להיתנחם במשהו? אשר כבר בן 65 זה לא ימשך לנצח |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() לכל המקטרים
א. פעם אחת היו היה מישהו שניסה לעשות משהו אבל כל אלה שנהיו להם יבלות על האצבעות מרוב הקלדה כמה המצב לא בסדר לא הרימו את עצמם מהכיסא כדי לנסות ולשנות. ב. אם תנסו, קרוב לוודאי שיתברר לכם שלמצוא מישהו נקי משיקולים עסקיים, שרואה בראש ובראשונה את טובת הספורטאי, שמוכן לשקיפות מלאה, שיודע לנהל אירגון ברמה של המאה ה-21, שמוכן להתחייב לתקופה ארוכה, בשכר נמוך או ללא שכר כלל, להשקיע לא מעט מזמנו, ולקבל ריקושטים באינטרנט (כי תמיד יהיה מישהו לא מרוצה), אם תחפשו מישהו כזה יתברר לכם שקשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא סופרמן כזה. ג. למי שדוחף את הספורט הזה בארץ במשך כמה עשורים, שנמצא ברמת השיפוט הבכיר ביותר בעולם בתחום, שהוא היחיד שמתרוצץ באמת כדי לנסות ולארגן כמה תחרויות כל שנה (ומי שחושב שלהרים תחרות זה דבר קל - טועה בגדול), לאדם הזה על כל חסרונותיו מגיעה גם הערכה. ד. הרבה ספורטאים זה כח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מבקש הבהרות האם מישהו מחק את ההודעה האחרונה שלי, בעניין התשובה לפרופוגנדה המטופשת הזאת שעושה כאן הגולש המתקרא "מנטור".
אני חוזר ואומר: אשר פריג' אינו ראוי לכבוד. הוא ראוי לבוז על האופן בו הוא מתנהג לספורטאים, על הדרך בה הוא פונה לקהל שמעז להפר את הוראותיו עלק, במו עיני ראיתי אותו מאיים לנפץ לאנשים מצלמות, צורח על מתחרים, מאיים, משפיל, מגדף, מקלל. ובהחלט ראוי וענייני לשוב ולשאול גם עם זה לא מאוד נעים לאדון הנכבד: היכן ומה אתה עושה עם הכסף שאתה מקבל מהמדינה. כיוון שלא מדובר בתרומה פרטית שהוא משיג, או בהון עצמי, הוא בהחלט צריך לתת דין וחשבון לגבי מה נעשה על התקציב הזה - ומדוע הספורטאים, גם המצטיינים בהם, אינם רואים אגורה, או לפחות פרסים נורמאלים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
לא , הפורום נפרץ אתמול ... ונעשה restore לנקודת זמן קודמת לכן חלק מהאשכולות \ הודעות לא מופיעות . וצריך לכתוב אותן שוב . עמכם הסליחה . אנו עובדים בשביל לזהות מהיכן האתר נפרץ
![]() |
![]() |
#95 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() טוב לשמוע, עלו לי כבר כמה תרחישים רדיקלים בראש.
הפורום הזה חייב להישאר דמוקרטי, יש לו מחוייבות ציבורית מעבר לעניין המסחרי כי עם כל הכבוד לכמה קבוצות מחתרתיות שאני בהחלט מעריך את האנשים שם, ואפילו משתתף פה ושם בדיונים: ישראלבאדי היא הבמה היחידה שבאמת זוכה לחשיפה אפקטיבית. אין אדם אחד בספורט הזה שלא גולש כאן, גם אם לצערי הרבה אנשים נמנעים מלכתוב.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
הודעות נמחקות אך ורק כאשר הדיון חורג מהחוקים .
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי פרסים: כל עוד מדובר בחובבים, לא צריך שיהיו פרסים מטעם האיגוד אבל אם יש ספונסר שתורם - ראוי ורצוי. ולשאלה המסיימת שלך - שאלה מצויינת. אני מפנה אותך לסעיף האחרון בפוסט שלי - הרבה ספורטאים זה כח. והמבין יבין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ולא לתת להם דבר במידה והם זוכים ? בטענה שהם חובבנים ? מה הכסף הזה הולך לו לכיס ? למר אשר פריג' ? עזוב אותך שטויות ... אפילו בשמות של המתחרים לא נוקטים. אין מודעות בגלל הרמה הירודה של האירועים וכולנו יודעים מי אחראי על כך .
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
|
![]() איך הדיון הזה יושר גולש לכסף שהספורטאים מקבלים בעד להתחרות חחחחחחח מדהים!
קודם כל שפריג' ידע להעמיד תחרות נורמלית ומכובדת!איפה בעד מקום בעולם עושים תחרות בודיבילדינג באולם כדורסל,מגרש טניס ובריכה?!?!??איפה?!אם הוא באמת מקבל את כל הכסף הזה במקום להיות חמדן ושמן שיקח תתחת שלו ויארגן תחרות נורמלית ואז אנשים אשכרה יהיו מוכנים לשלם כסף טוב בישביל להגיע! הינה מר ישראל 2008 של ifbb האולם היה כמעט ריק ביחסית ל2007 ו2006 פחות ופחות אנשים מגיעים,אני לא אומר את זה בתור אחד שיפסיק להגיע פיתוח גוף זה חלק מחיי לא סליחה זה החיים שלי! ומישל טרוני ועמית ספיר זה אנשים שאני מאוד מעריך ומכבד ואני אבוא לראות אותם מתחרים גם אם זה יהיה במגרש חניה!אבל עדין קצת כבוד ראבאק!תעמידו תחרות נורמלית ואז תדברו על פרסים וכסף! תחרות בודיבילדינג מתקיימת באולם אם תפאורה ותאורה טובה זה הכל!לא בשום מקום מטופש אחר! תגיעו לגשר ואז תחצו אותו! בנתיים רק בנאבא ראינו תחרויות מכובדות ברמה גבוהה! בעיקר מ2006-2008 כולל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
שמע מה שאתה אומר זה נכון ואני מבין אותך .. אבל בשביל להעלות את הספורט הזה רמה למעלה צריך להביא הרבה מתחרים כדי שתהיה תחרות רצינית, לפי דעתי חבל שהמתחרים מתפצלים לשני איגודים שונים. |
|
![]() |
![]() |