|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() תזהר שהאח הנוקם שלך לא יחבוט בך שחיפי
נקמת המחוננים האחים רועי טדרך אגב אם תראה את ערוץ e את התוכנית הכי סקסי אתה תראה שבמקום ראשון ושני אלה da rock ואת vin dizel damn ג'סיקה אלבה פצצה
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() מה רע בגבוהים? אני 1.82 בגיל 15 :0 לבנות לא אכפת כמה גבוה תיהיה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]() הנתונים שנתת לא כאלה משהו, האמת
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אהההההההההההההה תוציא תתמונה של הניצול שואהה הזה,
בנות סתם משחקות אותה ברגע שהם רואים ביסיפ עם חזה גדול ישר הם מרטיבות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() לא יודע מה אתכם אבל אני נתקלתי פה בהרבההה בנות שפשוט אוהבות הומואייםם יעני עזבו גוף, הם אוהבות בנים שהם כמה שיותר נשיים גם במראה (יעני לא מתאפרים כמו קוקסינלים חח אבל הומואים כאלה עם שיער של גייז ושלובשים סקיני ג'ינס) וגם שחיפים וגם בהתנהגות יעני בנים שמדברים איתם ככה יווו בייבי שליי פוצקי מוצ'י יש פה הרבה בנות כאלה
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() jחחח אני מת אתם יודעים מי זה? הוותיקים זוכרים לפני שנה בעכרך היה פה אחד קוראים לו קובי שיחק אותה קלאבר מועדונים עשה פזוזות על ילדות בנות 15 בfxp היה לו גם שוקס והביאו תמונות שלו משם והוא בכה שהוא שחיף והוא רוצה לקחת סטרואידים ורק דאחקות הרבצנו אליו מישהו זוכר?
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
בחורה מהממת, וכוסית עללל... הייתה עם איזה הומו, אבל מה הומו- מיקי בוגנים מכפכף אותו... הייתה איתו איזה שנתיים... לכו תבינו והיא עוד הייתה החברה הראשונה שלו והם לא התנשקו בהתחלה 4 חודשים.. איזה גיייי!!!!!
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]() תכל'ס זה נורא טיפוסי לחשוב שבנים אוהבים בנות גבוהות ורזות, אבל אני אישית ורוב האנשים שאני מכיר אוהבים בנות נמוכות-ממוצעות עם מבנה עגלגל-נשי וחזה גדול. רזות זה איכסה
![]() |
#94 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() 4 חודשים?? מה לעזעאל אז מה הם עשו ביחד דיברו על רגשות וצפו בטלנובלות??
![]() |
#95 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אפשר להגיד עד מחר בנות לא אוהבות בנים שירירם ובלה בלה אני במר ישראל ראיתי תחברות של מפתחי גוף
![]() |
#96 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.israelbody.com/showthread.php?t=9653 איך אפשר לשכוח!! http://www.israelbody.com/showthread.php?t=9657 האשכול על הסטרואידים
באדיבילדינג זה לא תחביב, זו מחלה נפשית. Eitan Davidovich מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. עוזר גם בפייסבוק. ![]() נערך לאחרונה על ידי Yoshi-Moto, 02-09-08 בשעה 10:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר מתחיל
|
![]() לסיכום כמו שנאמר פה בנות בנות 14 אכפת להן יותר מרובעים בבטן מאשר חלקים אחרים
עם הזמן כשהן מתבגרות הן מבינות שזה לא הכל והן צריכות גבר אמיתי ולא סתם פלצן עם קוביות הן מעדיפות גבר גדול יחסית ולא כזה נמוך ממה שאני יודע מניסיון חברה שלי למשל אמרה שהיא שונאת שחיפים וגמדים היא 1.70 וקצת ואני ממדידה לפני שנתיים ככה היתי 1.83,זה לא הכי גבוה אבל גם לא גמד והרבה בנות לא רוצות גמדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ולאשכול הבנות הכי יפות אלה הגבוהות אין מה להוסיף זה עובדה מדעית ,יש על זה אפילו מחקר(שאני שעיתי). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הודעה קצרה מזדיינת |
|
![]() |
![]() |