|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
תעשה חשבון נפש עם מה שנשאר ![]() ויש פה 4 בנות ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אבל על זה אני חייבת להגיב כדאי שתדע שכתבתי בפרוש באשכול שהיה קשה לי להעלות ת'תמונות האלה.. באמת שאני לא אוהבת את הגוף שלי. סטוצים ? סטוצים אני יכולה למצוא במקומות אחרים- אני לא צריכה את זה פה. ואם אתה חושב שאני גבר? שיהיה לך בכיף. אנשים מפה מכירים אותי גם במציאות אז לא איכפת לי (: חשוב שתדעו, שזה לא כלכך בחירה שלי כל הדברים האלה.. כי בהכל אני צריכה לשתף את ההורים. וההורים שלי מודאגים מזה הם חושבים שאני רזה מספיק ואינצורך להרזות עוד.. קיצור, אני אמרתי ואני אגיד שוב שכבר דיברתי עם אמא שלי ויקחו אותי לדיאטנית, חדר כושר ההורים שלי שוקלים עכשיו, אירובי אני מחפשת ואני מתחילה ריצות השבוע הזה (: תודה לכולם ואפשר לנעול (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
כפרה הכל היה בציניות! לדעתי בשביל הרזייה הכי טוב זה ריצות בזמנים שהייתי עושה ריצות תוך חודש הורדתי 7 קילו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
![]()